.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^pak kazvam,nemoje6 da kaje6 na 4ernoto-bqlo.za men deto 6te kazva,4e e BI,po-dobre da si kaje,4e e gei.ti qvno obi4a6 ne6tata da se kazvat po zaobikolen na4in

Град
    Sofia - Johanesburg
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ами...правила съм свирки след анален секс
    и аз съм правила такива..мн се възбуждам да лижа нещо излязло от мен
    Tova beshe krasivo

ne e vajno dali sam go pravil, taka ili ne - no ako darjite, ne sam daval da mi duhat sled analen

..obache strashno mi haresa nachina po koito go obqsni -{@

Komplimenty

Град
    Sofia - Johanesburg
    Цитирай Първоначално написано от CeluvaiMe
    Ами...правила съм свирки след анален секс
    и аз съм правила такива..мн се възбуждам да лижа нещо излязло от мен
    Tova beshe krasivo

ne e vajno dali sam go pravil, taka ili ne - no ako darjite, ne sam daval da mi duhat sled analen

..obache strashno mi haresa nachina po koito go obqsni -{@

Komplimenty
    нз кво искаш да кажеш, но мен не ме е гнус от себе си..за разлика от други момичета
    kaza go mn nevinno i sladko
    za tova mi haresa =D>

Град
    Sofia - Johanesburg
    pak skandalizirah moralistite....a kolkoto do tova ne sam se izpuskala i da duham posle.ne sam tolkoz tapa,a bqh podgotvena.darla,kuchko prodaljava6 da se darji6 kato devica..a mai zabravi kakvo si mi spodelqla po skype. sorry za latinicata,no pi6a ot GSM.
    Zdravei Milena,
    i az taka predpolagah

vsichko e hubavo kogato e s kef i ne prichinqva diskomfort na nikogo

a, moralistite - hora izbrali nqkakva liniq na povedenie i sa se samonaznachili za negov pazitel (sabliudatel), vikat po drugite s argument ot grozni dumi, opravdavaiki se v imeto na pravdata, ne se razlichavat mnogo ot futbolnite fenove v iunna vazrast ... kakvo vnimanie zaslujavat ?!

Така от една невина тема стана бая завъртяна история. Не се връзвайте на всичките ни нападки, не винаги целят да обидят някой, но и аз подкрепям Дарла за всеобщата любимка(все още не разбрах какво стана с пол-а й). Milena_PLD и моите съболезнования, наистина е тежко да загубиш някой толкова важен човек и то на такава възраст. Бъди силна и смела.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Както виждате съм изтрила 3 страници глупости. Просто престанете.
    Отправям официално предупреждение към участниците в спора, най-вече към darla за неадекватното им и обидно поведение. При повторно нарушение в тази насока ще следват санкции...

Лек ден!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^krem4eto,az mislq,4e se izvinih na Milena_pld za nqkoi ne6ta.Kato 6te razdava6 pravosudei,da be6e bannala tova Sladky2008,koeto edinstveno precakva masovo temite!no qvno istinata ne eudobna za nqkoi ot potrebitelite,a? za6to kato kaja,4e e kofa,drugi se zasqgat i go priemat za ubida!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Предупреждението е към всички, участвали в спора. Споменах твоя ник, защото именно ти обиди. Това, че си се извинила не променя фактът, че си обидила някой и си го наранила. Може Милена да е всякаква, но е човешко същество и непозната за теб. Непристойно е държанието ти и не отговаря на претенциите ти на вярна съпруга, добра сестра и дъщеря, чудесна майка, умна и справяща се с живота хубава жена. Чувствай се предупредена и за темата с къпането. Там също прекрачи някои граници....
    Ако имаш нещо да добавиш или възразиш-на ЛС!
    Приятна вечер!

sladky2009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Отправям официално предупреждение към участниците в спора, най-вече към darla за неадекватното им и обидно поведение. При повторно нарушение в тази насока ще следват санкции...

Лек ден!
    Точно така е. тая дарла спори с мен в всяка тема! мисля че е мноого досадна стана напоследък без нищо да съм и направила

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^a ti za6to ne se orientria6 i da pi6e6 samo ot ediniq si akaunt-ili budi Sladky2008 ili Sladky2009, v protiven slu4a-boh kazala,4e se zaqjdam s dvama razli4ni suforumci,ne vse s TEB!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    И аз преди много и се възхищавах на Дарла обаче в последно време си позволява наистина много неща и не съм мислила че човек като нея преборил се с толкова трудности ще падне толкова ниско!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от JIVOTNOTO
    Цитирай Първоначално написано от darla
    ^krem4eto,az mislq,4e se izvinih na Milena_pld za nqkoi ne6ta.Kato 6te razdava6 pravosudei,da be6e bannala tova Sladky2008,koeto edinstveno precakva masovo temite!no qvno istinata ne eudobna za nqkoi ot potrebitelite,a? za6to kato kaja,4e e kofa,drugi se zasqgat i go priemat za ubida!
    Шшшшшш бива наглост ма тва твоито вече на нищо не прилича..Млъкни вече ма УФСЪ такава...Ти си като циганите нагла и противна....да не си такава,те се женят малки и раждат също малки...мухахаха.Пък и къде си се извинила на момичето ма ....Лелел как ме дразниш...не е истина пък и н есамо мене ..видя колко хора те порицаха тука...И недей казва на кой от колко ника д апише,щото и то го правиш .И няма да държиш тон на КРЕМЧЕТО,тя е готина...разбра ли ме ма ....
    haha.
    1vo-izvinih i se,no qvno vuprosniq post e iztrit.
    2ro-ne durja ton na krem4eto
    3to-az pi6a samo ot edin akaunt
    4to-tova,4e tooolkova hora sa me poricali v tazi tema e za6toto ne sa suglasni s mnenieto mi,za koeto az nqmam ni6to protiv.a ti ot tolkova nervi po men 6te polu4i6 bru4ki.predlagam da spre6 da komentira6

sladky2009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    И аз преди много и се възхищавах на Дарла обаче в последно време си позволява наистина много неща и не съм мислила че човек като нея преборил се с толкова трудности ще падне толкова ниско!
    +1..наистина се излага.преди я мислих за няква сериозна а тя

Дарла мисля че не става дума само за тая тема ... почти във всичките си постове се правиш на много знаеща и можеща!И с това си поведение дразниш.

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Кво се филмирате бе, момичето си прави кефа. Човек търпи до едно време, след като види, че на среща му има само дебили сменя тона.

Мазнюги!
    И няма да държиш тон на КРЕМЧЕТО,тя е готина...разбра ли ме ма ....
    Shoot yourself

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Rofl4e,za ne6tata,za koito se pravq za znae6ta-znam gi i govorq ot opit VINAGI!Ne nalagam mnenieto si,no tova,4e govorq uvereno ne ozna4ava,4e se zaqjdam.NIKOGA ne se zaqjdam.tova,4e sum sarkasti4na kum nqkoi izkazvaniq e drug vupros-ima razlika!Da,6eguvam se suvsem otkrito s maloumni izkazvaniq na decata.ne iskam da sporq s teb,ti si edin ot malkoto tuk s normalno,zdarvo mislene,no ako ti durji6-ok

Айде вече да приключваме темата Дарла се извини и това е! Повече да не я нападаме,а?!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Шшшшшш бива наглост ма тва твоито вече на нищо не прилича..Млъкни вече ма УФСЪ такава...Ти си като циганите нагла и противна....да не си такава,те се женят малки и раждат също малки...мухахаха.Пък и къде си се извинила на момичето ма ....Лелел как ме дразниш...не е истина пък и н есамо мене ..видя колко хора те порицаха тука...И недей казва на кой от колко ника д апише,щото и то го правиш .И няма да държиш тон на КРЕМЧЕТО,тя е готина...разбра ли ме ма ....
    haha.
    1vo-izvinih i se,no qvno vuprosniq post e iztrit.
    2ro-ne durja ton na krem4eto
    3to-az pi6a samo ot edin akaunt
    4to-tova,4e tooolkova hora sa me poricali v tazi tema e za6toto ne sa suglasni s mnenieto mi,za koeto az nqmam ni6to protiv.a ti ot tolkova nervi po men 6te polu4i6 bru4ki.predlagam da spre6 da komentira6
    Не е заради мненията ,а заради това че се подигра на Милена за смъртта на майка и.Така че не се прави на Вела Пеева...кучко тъпа.
    Ti seriozno li......ne,ne se podigrah za smurtta na maika i-naprotiv.Kazah na Milena,4e "ku4ka" moje da nari4a maika si,ne nqkoi nepoznat vuv foruma.togava tq spodeli,4e maika i e po4inala(az otkude bih mogla da znam) i i se izvinih za kazanoto,kakto i izkazah suboleznovaniqta si.v tozi moment sprqh da se zaqjdam s neq.ti qvno ne si sledil razvitieto,a izli6no se izkazva6.Koe po-to4no ne razbra ot tova,4e ne sum se podigrala za smurtta na maika i?Ti maloumen li si naistina?!

Защо е нужно да влизате в излишни спорове ? Напоследък имам чувството ,че хората вместо да правят добро - правят зло ...така де поколенията все повече изглупяват и се озлобяват
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    haha,6tom kazva6-ciganka sum.ama ako celi6 da me ubidi6-dale4 si!

Офф Дарла нито е тъпа нито е циганка!Виждала съм неини снимки и мога да ви кажа че е супер мацка и малко от вас могат да си позволят да имат лукса да имат момиче като нея!Айде стига вече!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Rofl4e,blagodarq za podkrepata,no mislq,4e riskuva6 i ti da go otnese6 ot gnevnite hora zaradi men.Az zapo4vam ve4e s kurvenskite izkazvaniq(ve4e zapo4nah v temata "sre6tu kakva suma"...ta toku vij se izdigna vo4ite na suforumcite...kato ne stava s akul-6te probvam s po6lost i prosta6tina!

Ами да го отнеса...ама поне ще е за някои стоиностен човек!Не съм като тях да обиждам и да обвинявам без причина и ти обясних причините преди малко поради които ми беше паднала в очите.Но ти се поправи защото аз съм на мнение , че има грешки но трябва да има и прожка!

Ама грешки... абе от цял ден чета страшни коментари в тая тема(повечето бяха изтрити) и всеки учавствал в спора и в караницата си е виновен ДА. Ама не може докато едни се извиняват други да ги нападат... Да стават грешки, когато съм си писала поста още трима са писали заедно с мен и са си пратили отговора, нормално е да не успееш да прочетеш в бързината преди 4 поста в 5-ти пишело еди какво си. Важното е, че има извинение и прекратяване на караницата... А неадекватната намеса след 6 часа на някои съфорумци, чели недочели и нападат просто е отвратителна. В крайна сметка кво става ... 15 човека с предупреждения ... а останалите ги е страх да пишат да не станат 16-ти...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ami az imam 4uvstvoto,4e govorq na evrit....4e ne razbirat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си