.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    ами а де... аз разбрах, написах и уж влезнах и на двете в положението... ама никой не си прави труда да чете пост след пост а просто отгоре отгоре си харесва разни фрази за които да се закачи...Наистина много се захапваме ма то тва е целта и на форумите, че има места на които прекаляваме има, но няма нужда от рефери че да се прекратяват спорове и сами можем ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    interesno za6to JIVOTNOTO iz4ezna,qvno istinata e neudobna za nego...

Що духна... направи бомбата, пусна я ... сега квото ще да става... чист като сълза е ... Велик сладур

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na men mi e po-lubopitno kakvo VELIKO otkritie e napravil za men v drugata tema,sigurno i az 6te razbera ne6to za samata sebe si

ами нищо чудно, готви се ... Току виж се изненадаш как някой знае повече от теб за теб

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    daje i belejki 6te si vodq

Мушнах си главата във вагината

ne sam sledila drygi mneniq i temi na darla, ama kat i gledam iskazvaniqta mai si e prosto poredniq teen pravej .. kakva maika kva sestra kvi filmi > ??

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^kak go kaza?!

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    .. kakva maika kva sestra kvi filmi > ??
    Тя е най-доброто произведено в България

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от Alira
    Няма нещо, което да намирам за извратено и което съм правила. Единственото, което за мен е извратено е да пъхна нещо в задника на приятеля ми, но няма да го направя никога: 1. Не ме кефи. 2. И него няма да го изкефи
    +1

АЗ обичам да говоря мръстоии по време на секс, приятеля ми много се възбужда. Преди 2 години правих тройка с една приятелка и един пич, обаче да ви кажа изобщо не беше хубаво, по филмите е много по-различно Иначе съм отворена към извратени неща, стига да не граничат със садо мазо или гнусотии.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ами...правила съм свирки след анален секс
    Това и аз съм го правила.. :P

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ами...правила съм свирки след анален секс
    Това и аз съм го правила.. :P

Аз също съм го правила ,но след като си свали презерватива..ако се брои за извратено.
    А искам да кажа на една потребителка с ник ДАРЛА едно нещо:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=214237

Ако написаното в тази тема е вярно,но гледайки изказванията ти напоследък не се съмнявам,че не е,си нанесла голяма травма на това момиче.Ако аз бях на нейно место ,да те бях намерила досега и пребила от бой.
    Russian Aerospace Agency

Цитирай Първоначално написано от darla
    interesno za6to JIVOTNOTO iz4ezna,qvno istinata e neudobna za nego...
    Браво.....май си шизофреничка,страдаш от раздвоение на личността да водиш диалог сама със себе си...Казах диалог,а не монолог....защото използваш няколко ника...Но каквото и да правиш поне 90% от потребителите тук те разбраха що за стока си и мнението им за тебе достигна най-ниската си точка...тази на презрението.И въпреки ,че те предупредиха официлано ти продължаваш с поведението си и създаваш работа на модераторите да трият цели "романи" от твой постове с нападки към потребители от форума.Не знам кой е ЖИВОТНОТО ,ама евала..сипна ти с големия черпак!!!

Зависи кой как го приеме,но тази сутрин се събудих и сложих ръчичка на "инструмента" на приятелят ми...малко се поразсъних и започнах да го галя. Той си спинкаше сладко и само се усмихваше
    Тогава лекичко се мушнах под одеялото и... се сещате
    В първия момент се уплаши много...скочи,погледна под одеялото и си тресна главата във възглавницата с нечовешки стонове. След съвсем малко каза,че не издържа и ме издърпа,сложихме презерватив и правихме супер секс. Каза,че няма думи за тази сутрин и аз вече трябва да му бъда алармата за деня Най-хубавото събуждане през жувота му :P

Няма нищо извратено, щом и двамата го желаят.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    sladky2008,sskoro teb 6te bannat s tozi fake-ve4ene si originalen!

po temata:sexita,az sum go pravila su6toto -sutrin se e slu4valo samo vednuj,za6toto sum adski debil sutrinta i obiknoven toi me sabijda taka.No adski mnogo puti mi se e slu4valo prez no6tta kato se sabudq i go pogledna kak spinka-ne izdurjam!Deistvam po su6tiq na4in i nakraq sexa e...nqma raven!Ne mislq,4e tova e izvrateno,no sum suglasna,4e 4uvstvoto e nepovtorimo!

веднъж , приятеля ми , нахлузи презерватив на тел-а си , аз си го вкарах и тои званна беше забавно , не знам дали е извратено ( тел-а беше на вибрация)

бати караниците , бати чудото ако имате да си казвате нещо направете го на ЛС или по скайп! кво само разваляте темите

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Оф сега схванах темата. Най-извратеното беше когато бях объркал леглото на приятелката ми с това на майка й, и имаше сестричка след това
    хахахахаха кво се вкарваш в филми бе а по темата не си падам по такия неща секс кат секс

Guest
    За мен извратени неща по време на секс няма/разбира се , всичко да е с граница/ само ония некрофилски изцепки ми идват в повече.Иначе всичко друго си го приемам за нормално,всеки е с различни разбирания.Сексът си е секс , ако става въпрос за правене на любов тва е друг въпрос ..

Цитирай Първоначално написано от darla
    sladky2008,sskoro teb 6te bannat s tozi fake-ve4ene si originalen!

po temata:sexita,az sum go pravila su6toto -sutrin se e slu4valo samo vednuj,za6toto sum adski debil sutrinta i obiknoven toi me sabijda taka.No adski mnogo puti mi se e slu4valo prez no6tta kato se sabudq i go pogledna kak spinka-ne izdurjam!Deistvam po su6tiq na4in i nakraq sexa e...nqma raven!Ne mislq,4e tova e izvrateno,no sum suglasna,4e 4uvstvoto e nepovtorimo!
    ммм да...да Той е адски впечатлен...цяла вечер ми говори за това :P

Off az nenamiram momi4eta za normalen seks vie tyka 4ak za izvrateni ne6ta,awe kade gi namirate teq momi4eta kazete i az da xodq da potarsq

хуио

Цитирай Първоначално написано от vikito2111
    веднъж , приятеля ми , нахлузи презерватив на тел-а си , аз си го вкарах и тои званна беше забавно , не знам дали е извратено ( тел-а беше на вибрация)
    Ха ха верно ли бе? Яко пробвай в дупето др. път
    Йебем ти и кризу и газу и све!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си