- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- баща ми...
До сега не съм споделя на никой за това ,дори и на приятеля си с който съм от 3 години и нещо,просто сега кат видях твоята тема реших ,че поне ведъж трябва да си излея и аз душата,едва ли ще ти помогна с нещо..Напълно ти съчувствам,моя живот е абсолютно същия постоянно и моя баща пие и и тормози околните си най-вече майка ми,макар да съм на 20 години и искам да се отърва от всичко това седя,заради майка ми ,сестра ми и брат ми.Аз съм му доведена дъщеря показва ми много ясно,че ме мрази и ненавижда,но според мен не му дава право да се държи така с собствените си деца и жена..Молила съм майка си хиляди пъти да се изнесем...и тя като твоята казва.."ще му мине той е пил"....и така всеки път ....измислях и това със жалбите,но отново не предприема мерки ,ясно е че всичко е от страх...има къде да отидем,но отказва......все още не съм намерила никакъв изход толкова години наред.... не искам да те отчайвам...ти и без това си отчаяна достатъчно,така че давай все по упорито да я насърчаваш да избяга от страха си и да живеете спокойно поне остатъка от живота си...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.