- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- баща ми...
здравейте.искам да ви попитам нещо,защото няма кой друг...от много време баща ми има проблем,който пречи на всички у нас.пие всяка вечер и винаги си намира повод да обвини майка ми в нещо,за което той е виновен.постоянно се карат,псуват се,какво ли не и направо не знам какво да правя.гледам майка ми всяка вечер плаче и направо се съсипвам като ги слушам как се обиждат.той даже наскоро пак почна да я удря.направо не знам какво да правя.на 15 съм и няма какво да сторя. майка ми все ми отговаря"ами той сега е пиян.сутринта ще му мине."направо избеснявам като ми го каже тва Mad .още откакто бях малка ме е удрял както и майка ми.направо не го понасям,защото избива комплексите си върху нас.постоянно ни тормози.иначе като е трезвен и уж нищо му няма,но като се натряска и става направо непоносим.мн пъти съм мислила какво да правя,но нямам изход.майка ми не се навива да прави каквото и да било,защото я е страх.просто не знам...моля ви дайте мнение някакво или съвет,защото ми писна от това положение.ако можех бих го убила честно![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
лоша работа...Първоначално написано от lifelesscorpse
опитайте да поговорите с баща ти когато е трезен, което ме съмнява че ще помогне
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не можете ли да се изнесете?
Баба,дядо нямаш ли?
Можете и на квартира,ако нямате къде другаде.....
3ащо не звъннеш ти на полицията,или да отидеш и да обяcниш как стоят нещата...
Попитай някои без специлно отношоние към случая какво мисли. Това ще ти помогне![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Попитай някои без специално отношение към случая какво мисли. Това ще ти помогне![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
И да поговорите не вярвам да се оправи нещо... защо не опитате да се изнесете, да се махнете от беща ти или да изгоните баща ти от жилището (все пак той е насилникът). А имаш ли братя или сестри?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
мерси за отговорите.да,имам брат на 22,но той също нищо не може да направи.мн пъти е правил опити да го предизвиква по тоя въпрос с пиенето и караниците с майка ми,но всичко се свежда до едното НИЩО.брат ми от него не може да вземе думата,пък и дори и да стане баща ми само го прекъсва и не го слуша.
има къде да отидем и тримата,но няма да сме заедно.един при роднини,друг при приятели...точно това предложих на майка ми-да се изнесем за дни или седмици някъде си и да го оставим сам,но просто няма смисъл,защото сме правили подобно нещо и той никак не регира.изобщо не го е грижа за нас.мн пъти като сме тръгвали нанякъде с колата и ни е зарязвал на пътя...както и да е.май няма решение за момента,освен да изчакам да се гътне от алкохола,което явно няма да е скоро.просто май трябва да си го търпим.
![]()
xSaShEtOx точно заради това питам тук.странични хора,които могат да ми дадат мнение,които не ни познават и без да взимат страна.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
звъняла съм и никой не е идвал.няма как да отида да кажа на чичко полицай да дойде да унищожи баща ми,защото ми нерви животеца...просто няма да ми обърне внимание(да,правила съм го няколко пъти и не си помръднаха пръста дори).Първоначално написано от Lysit0
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Амии брат ти ако се хване на работа, майка ти предполагам, че работи... пак ще имате възможност да се издържате ... а ти от къде си? Ако си от по-голям град брат ти и майка ти ще имат по-голяма възможност за по-хубава работа. Или пък ако имаш баба и дядо....
майка ми работи.брат ми също от няколко години.и двамата взимат добри пари.иначе съм от софия.наблизо имам една баба,при която можем да бъдем,ама тя е на 10 мин от нас и той първо там ще търси,ако изобщо ще ни търси.според мен ще е добре всеки поотделно да отиде някъде.така ще е по-лесно,но майка ми не иска да се разделяме съвсем.каза,че не може без нас.иначе ако сме поотделно има къде и как и няма да има проблем,но уви...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
може би просто трябва да изчакам няколко години,за да завърша и после се махам.така или иначе след 12 клас няма да бъда в България(99% сигурно).ще направя всичко възможно за да се махна,но просто сега е кофти ситуацията и е много сложна ситуацията.не знам.все ще измисля нещо,за да се справим.
благодаря ви за коментарите.ще се радвам,ако продължите да пишете.може пък да ми дадете добра идея и да оправим нещата в нас.мерси много на всички.![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Да чакаш да ви {те} тормози.....
Не мисля,че е много редно.
По- добре се изнесете веднага,дори да не е на едно место....![]()
Ама да продължава да ви тормози ... докато завършиш има още 4 години, ти не си длъжна да търпиш! Не можеш ли да говориш с майка ти и брат ти, щом взимат добри пари няма да е невъзможно да се направи нещо!![]()
Защо майка ти не подаде молба за домашно насилие? Ще минете през дела, съдиища, но поне до ограничителна заповед би могло да се стигне.
По-добре е отколкото да търпите всичко мирно и тихо.
аз изобщо не искам да търпя повече.правя го заради майка ми,защото тя не е навита да се изнесем.с брат ми ще измислим нещо.това с молбата за домашно насилие е добра идея.ще измислим нещо и ще го разкараме.мерси за отговорите.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
обърнете се към специалист .. преди да мислите за инасяне от вкъщи
дано съм помогнала![]()
~Remember,remember...25th of November~
Много гадно ми стана докато четях темата, направо буца ми застана на гърлото. Това е ужасно. Не мога да проумея как може да има такива бащи/родители. От цялата работа оставам с впечатление, че брат ти е няква шушумига. Как може баща ви да ви бие и той да не прави нищо за да го спре (никъде не видях да си написала обратното) ?!
Направо се побърквам като чуя подобно нещо.Не е хубаво да го казвам, но баща ти заслужава един здрав бой, ако не му дойде акъла пак.
От кой квартал си?
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
До сега не съм споделя на никой за това ,дори и на приятеля си с който съм от 3 години и нещо,просто сега кат видях твоята тема реших ,че поне ведъж трябва да си излея и аз душата,едва ли ще ти помогна с нещо..Напълно ти съчувствам,моя живот е абсолютно същия постоянно и моя баща пие и и тормози околните си най-вече майка ми,макар да съм на 20 години и искам да се отърва от всичко това седя,заради майка ми ,сестра ми и брат ми.Аз съм му доведена дъщеря показва ми много ясно,че ме мрази и ненавижда,но според мен не му дава право да се държи така с собствените си деца и жена..Молила съм майка си хиляди пъти да се изнесем...и тя като твоята казва.."ще му мине той е пил"....и така всеки път ....измислях и това със жалбите,но отново не предприема мерки ,ясно е че всичко е от страх...има къде да отидем,но отказва......все още не съм намерила никакъв изход толкова години наред.... не искам да те отчайвам...ти и без това си отчаяна достатъчно,така че давай все по упорито да я насърчаваш да избяга от страха си и да живеете спокойно поне остатъка от живота си...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от CanyH
брат ми постоянно се кара с него.нищо не може да направи.той е едва 70-80 кила,а баща ми над 100...просто няма как да го надвие,пък и не е такъв човек(програмист е все пак).не е по силовите изпълнения.както и да е просто нищо не става.май ще трябва да се примиря и да продължавам да се опитвам да накарам майка ми да се изнесем завинаги и той да си живурка там,пък нас да не ни закача.ние ако избягаме той едва ли ще ни търси.
от кв.надежда съм.тъпото е,че всичко ми е наблизо и ако се преместя става много тегаво.не знам вече...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
благодаря на всички,които си направиха труда да пишат в темата.![]()
п.п. модераторите ако искат да я заключат![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!