.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Град
    In the middle of Nowhere
    Хиалуроновата киселина дава най-естественото, най-сексапилно уголемяване на устни с трайност от 9 до 12 месеца.Цените варират от 150 до 250 евро.А за тези,които немогат да си го позволят,препоръчвам да имитират пилешки анус с устни.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от akinom
    ми баш бабини рецепти нЗ. ама когато се гримирваш контурния молив се нанася по най-външния ръб на устните. Ползвай бляскави и силни цветове.
    Напълно съгласна .... +1
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

купи си гланц с БОТОКС ЕФЕКТ ))))
    Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)

Голям фен
    натъркай си малко люта чушка
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Няма как да си промениш устните освен по хирургически начин или като следваш съвета на предишната коментирала.

На мен пък долната устна ми е по-плътна от горната, ама си се харесвам.

Град
    Хасково
    биеш си малко силикон и си готова.. Една приятелка така направи, ама и на двете си, защото и бяха наистина много мънички

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Една фр имаше едно червило за уголемяване на устните..Наистина беше ефикастно обаче щипеше ужастно и някакси отначалото се осеща парене
    Аз съм си слагала такъв глац, отвратително гадно е, а за ефект нз, защото съм ползвала само веднъж и няма да повторя
    На мен пък ми харесва Много приятно щипе Всички се оплакват от това само на мен ми харесва, егати

Иначе освен с молив или хирургическа намеса... Не знам. Пък с гланц едва ли ще стане, защото ще трябва да слагаш и на горната и така пак ще станат различни.
    Това с червилото или гланца който щипе е вредно дерматолог ми го обяснява че тия неща правят леко възпаление и затова щипе и пари

аа по темата молив за устни хахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си