.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Спешно за утре! Грим!

Здравейте! Напоследък доста пъпки ми излязоха И естествено за свети Валентин.... Аз рядко си слагам някакъв грим, но утре няма как! Искам да изглеждам добре. Следователно ще използвам фон дьо тен, но искам да знам как да го нанеса, за да стои по-дълго време. Да ми обясните как точно се слага, за да се прикриват пъпки. Тоест 1-во коректор или той е след това. Искам да не си личи много много, че съм с грим...макар че не знам как ще стане де. Но пък какво да направя. Нямам избор

Мега фен Аватара на Infinity
    аз лично си слагам ФДТ-на като крем...т.е. изнисквам си на ръцете и след това го размазвам като крем...нз доколко е правилно,,ноо никога не ми е седяло не естествено и винаги у супер,,а за пъпките ако искаш по специално тях да ги покриеш след като нанесеш основното сложи по-малко на всяка пъпка и размажи добре...ии гледай ФДТ-на да е в такъв тон какъвто е цвета на кожата ти.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на galu6a
    еми фондютен малко спирала ии молив телес цвят гланц и си бомба може малко да почертаеш очите със сенки.И аз го срагам като крем и ми стои добре нз някакви по особени трикове
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Wonderland
    1.Ексфолираш лицето и правиш една хубава маска за лице
    2.Поставяш овлажняващ крем,след това изчакай мъничко
    3.Избери си подходящ фон дьо тен,може и да е с бронзиращ ефект,защото все пак вечерта може да си позволиш малко по-тежък грим.Нанасяш фон дьо тенът като крем,с масажни движения,като се стремиш да го разнесеш равномерно,препоръчвам ти да сложиш на шията и зоната около деколтето,ако си с по-разгърдена блуза.
    4.Ако пъпките все още си личат сложи и пудра,за да не льщиш/
    5.Ако имаш лек руж или перли сложи малко на скулите.
    6Сенките да бъдат в тон с горната дреха.
    7.Подчертай крайчето на очите с черен молив,но в никакъв случай не очертавай цялото око.
    8.Сложи си гланц с приятен вкус и блясък,момчетата не обичат червило.

Ако нямаш много опит с гримиране,внимавай да не се намацаш,че ще стане много весело
    Избери подходящ цвят на ФТД и го нанасяй в една посока...като крем.
    Накрая го запечатай с пудра при всички положения,понеже ще остане доста по-дълго...

Коректор може и да не използваш или само,ако очите са подпухнали - около тях,за прикриване на сенките под очите...но това под ФТД и пудрата,но ако не е много,много необходимо недей.
    ФТД и пудра са достатъчни.
    Малко гланц и спирала и готово...

върху самите пъпки нанасяй фдт с потупване така се матират все едно и не се виждат
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    3.Избери си подходящ фон дьо тен,може и да е с бронзиращ ефект,защото все пак вечерта може да си позволиш малко по-тежък грим.Нанасяш фон дьо тенът като крем,с масажни движения,като се стремиш да го разнесеш равномерно,препоръчвам ти да сложиш на шията и зоната около деколтето,ако си с по-разгърдена блуза.
    7.Подчертай крайчето на очите с черен молив,но в никакъв случай не очертавай цялото око.
    ее,,от това по полезен съвет..няма на къде-браво много си се постарала
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    ее,,от това по полезен съвет..няма на къде-браво много си се постарала

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    за да държи по-дълго фнд-тена, след като го нанесеш си сложи и пудра отгоре която е по-светла на цвят от фнд-тена...така е гаранция че пъпките няма да си личат толкова много и няма да се размажеш или лицето ти да започне да лъщи след два часа...а и изравнява тена много...казвам го от личен опит, междъ другото и аз имах много пъпки и проблемна кожа но използвам Зинерит и от тогава нямам такива проблеми...Успех

Град
    Велико Търново
    нанасяш го по лицето ,не знам какво сложно има.
    аз лично не ползвам,но слагам другите гримове.Ако имаш някоя пъпка,може да ползваш коректор вместо фон дьо тен,да добавиш малко сенки,черен молив,спирала и малко гланс и си готова.
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    за да държи по-дълго фнд-тена, след като го нанесеш си сложи и пудра отгоре която е по-светла на цвят от фнд-тена...така е гаранция че пъпките няма да си личат толкова много и няма да се размажеш или лицето ти да започне да лъщи след два часа...а и изравнява тена много...казвам го от личен опит, междъ другото и аз имах много пъпки и проблемна кожа но използвам Зинерит и от тогава нямам такива проблеми...Успех
    Да, Зинерита наистина е много добър.. И аз съм много доволна от него.
    А иначе просто си вземи гримовете в теб, за да си по- спокойна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    Да, Зинерита наистина е много добър.. И аз съм много доволна от него.
    А иначе просто си вземи гримовете в теб, за да си по- спокойна.
    Зинерита е добър от първия път.После става нещо ужасно...Но все пак всеки с кожата си

Град
    The Paradise
    фон дьо тен не се нанася с пръсти, а с гъбичка. това е много важно. и вземете научете как се пише, толкова се мацате, а името не можете правилно да напишете..
    за да е траен грима постави основа, после фдт, малко пудра, но не прекалявай и на края фиксатор за грим, така гаранция няма да мръдне. фиксатора направо го "замразява" на мястото му.
    Good girl gone bad

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    мии..аз не съм имала мн. нужда и нямам опит..но сега ми излезнаха пъпки по челото..ама ще се преборим с тях..

темата е от 2 месеца
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Съгласна съм само с 1 и 2

toy
    , ти си моята сродна душа!
    Да допълня, още по-равномерно става с четка или airbrush gun. И разбира се... за да коригираш кръгове под-очите или пъпки и зачервяване, които не са се покрили от фон дьо тена... се използва коректор.... той вече се нанася само с безимения пръст или четчица. И всичко в МАЛКИ количества!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Темата е от преди св.Валентин, подяволите.Тъпи сте.Четете.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Казанлък
    Ами да, мина, ама ти подновявваш темата!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си