.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Уаауу престъпник,сега се крие,очаквай след няколко дена да изникне и да те изнесе в Холандия!
    .!.

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    По добре забрави за него!Все пак е на 25 а и не се знае колко много неща не знаеш за миналото му.Не се забърквай с този човек!
    Наистина по-добре недей! Знам, че сега си влюбена и едва ще ше вслушаш , но моля те излиз извън кожата си така да се каже и погледни нещата от друг ъгъл...все едно си др човек, който не го обича...как би постъпила?
    Моля те опитай да разсъждаваш трезво

Абе хора, стига с тази възрастова разлика, това ли е най-важното?
    Ако това, което си написала че ти е звънял посред нощ и т.н е вярно значи има чувства. А това, че ти се е обадил го затвърдява според мен. Ако искаше да се скрие просто нямаше да те потърси повече. Сигурна съм, че скоро ще се върне! Просто имай търпение и го почакай. Горе главата миличка
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

zvuchi mi kato hitov amerikanski ekshun ! I vse pak...priqtelite ti sa mnogo pravi! Ami shtom e zapochnal da se bie i chak se e stignalo da policii i razpravii ne e na dobre rabotata! Shtom e napravil takova neshto,znaesh li na kakvo drugo e sposoben?!?!

Maцка, ти правиш ли разликата между свидетел на дело и обвиняем?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

мн яка тема

Нали е "най-добър" приятел на бащати е ...
    УЖАС !Баща ти е луд

white sensation

Цитирай Първоначално написано от xpici
    Нали е "най-добър" приятел на бащати е ...
    УЖАС !Баща ти е луд
    Леле, съвсем я окъсахме сега- лудо гадже, луд баща
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Габрово
    Лелеее, ба*ти темата!!!
    Първо да кажа, че "престъпник" е доста силна дума, а и като се иам предвид в какви времена живеем...нищо чудно и да ставв въпрос за дребни провинения и хулиганство примерно.
    А сега по темата-Ами явно ти наистина го обичаш.Това си личи. Пък и от това, което казваш-че ти е звънял посред нощ и т.н.- явно и той не е безразличен.
    Но трябва да се замислиш малко.. Ти си само на 16.Не казвам нищо за разликата в годините, защото аз не вярвам ,ч е в любовта тя е от значение.Просто исках да кажа, че на фона на тези 16 години тази история направо си звучи като някакъв филм.
    Както и да е.
    Ти явно няма да се откажеш да го търсиш.Няма лошо.Но помисли..не бива да минаваш през всичко това сама.В крайна сметка не се нзае какво може да излезе накрая.То хубаво приятелите ти да ти помагат, ама в случая си мисля, че е редно да поговориш поне с баща си.Той тярбва да знае какво става.Все пак ти каза,че са приятели-ами той трябва да знае нещо.Поговори с него и го поразпитай.Така хем ще си по-спокойна ако стане нещо (все пак той ти е баща няма да те зареже), хем може да научиш нещо повече за приятеля си.
    Е хайде успех .
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мислиш ли че го познаваш достатъчно добре...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си