Здравейте,
на 20 съм и от доста време харесвам едно момиче на 17.Проблема е там че трудно се разбираме с нея... просто и двамата говорим със заобикалки и явно никой не смее да разкрия чувствата... караме се често и не си говорим със месеци.Има ли сме няколко закачки преди доста време... целувки и нищо повече
Тази вечер явно и тя не издържа и се награбихме,целувки-милувки ... и отново нищо!!! Просто дойде време да си тръгваме от купона на който бяхме.... и аз направих кофти грешка - просто не я изпратих (все пак това бе възможност да поговорим какво ще правим от сега).Бях с мойте си приятели .. и се получи малко кофти.. незнаех и те как ще реагират ако бях отишъл с нея..
най-странното е че ние всички сме кажи-речи от една компания..
Нямам приятелка от около 2 години и половина.. нямам време за личния си живот..
супер объркан съм... сам ми е добре... но и да си сам не е работа.. Неискам да я разочаровам защото знам че наистина много държи на мен
Дайте ми съвет какво да правя .. мисля че е най-добре все пак да се видя с нея на четири очи и да поговорим сериозно ..
Какво бихте направили вие в такава ситуация.. (макар че спестих доста информация с цел да не отекчавам читателите)
Благодаря на всички които ще изкажат мнение!