- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Всичко е една илюзия!
Zdriskam da znam kvo pravite kogato vi e adski tupo, skuchno i si mislite che ne pravite nishto polezno. Az v momenta se chuvstvam tochno taka. Imam chuvstvoto che vseki den minava ei taka.Izgubih mn 'priqteli' ei taka izvednaj moje bi te ne sa bili priqteli.Mnogo mi e gadno v momenta nqmam priqteli.. nqmam nikakvo hobi.. otkazah se ot tanci predi1 mesec.. i postoqnno sym razdraznitelna .. prichinata qvno e tazi ! Prosto veche izgubih doverie v horata.. a i neznam kade se namirat istinskite hora.. istinskite priqteli.. za da gi potursq
т.1
RiseGirl
Az Sym si AZ i ne mi puka za VASS !!!!!
Наистина просто не мисли за това.И аз съм изпадала в такова настроение и знам какво е.Просто не се впрягай толкова,живота продължава...
АхаПървоначално написано от BallFace
Don't worry, be happy!
еми истинските приятели просто се появяватспокойно,ще ги намериш
засега просто спри да мислиш за лошите неща и се опитай да видиш хубавите неща в живота
![]()
о0х ... незнам да ти кажа дали изобщи има нещо такова като "истински приятели" в днешно време... ама... наистина не мисли за тези неща... мисли позитивно.. винаги може да е и по-лошо - не позволявай да стане .... опитай се да откриеш нови интереси твои.... потърси хора,с които отдавна не си се виждала и които най-вероятно си мислят че си ги забравила... каквото ще да е ..аама НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ... всичко се преживява освен смърттатака че дерзай