- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов ръжда не хваща....
Ами не знам при другите как е, но при мене тази максима важи с пълна сила... Наистина първата любов ражда не хваща и колкото и да е винаги ще си имам нещо към този човек - било то харесване, симпатия или тръпка... Дори и да ме е наранил просто си знам ( а и си чувствам), че винаги ще си имам нещо добро и хубаво към него.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първото момче ,което съм харесвала - видях го преди 2 дена с новото му гадже и ми се скапа цялата вечер.
Първото момче,което съм обичала - никога няма да го забравя,защото благодарение на него се научих да живея и да бъда истински човек.
Първият ми приятел.И него няма да забравя.Връзката ни беше ужасно колоритна.
OMG
По-голяма болка от любовта няма... просто love sux...
fa6ta tq mn qko daje![]()
purvata mi lubov be6e golqm kritiEn abe mn slabyy![]()
Вихаги моята първа любов ще е тука![]()
![]()
и до ден днешен много се уважаваме с него!
при мен първа любов не е имало..примерно първото ми гадже не ми е първа любов,бързо го збаравих и не го харесвам дори вече.. останалите забивки също не са ми от любов.. чакам си първата любов,тази истинската и мощната..иначе имам тръпка още към една стара история,въпреки,че не сме ходили сериозно ми е мноого по -яко като настороение ,от миналите ми истории
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ооо .. мойта е ръждясала отдавна , защото оня идиот така хубаво са изсра ( с извинение) отгоре й че просто нямам думи ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
BaiToq и gPa3HuTeJl са ПРИТЕЖАНИЕ на : [[ pandelka & MakeMeFeel ]] ( и на НИКОЙ друг) Very Happy а ние сме ПРИТЕЖАНИЕ на tuzaro ; )
What the fuck !?От кога станах притежание на вас двете ?
![]()
От вчераПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Не не не... не искам да ме притежават... искам да притежавам...Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Охх хубу ей ся ще го променимПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Съгласен съмПървоначално написано от HONDA
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
..а в прочем за любовта... мойта е 'фанала ражда и то яко... даже не помня коя беше...![]()
![]()
всеки път щом го видя нещо в мен потрепва няма как да го забравя
Моята първа любов ръждяса отдавна! Остана ми само фетиш. (обожавам мъже с гола глава)
Аве аз още съм с първата си любов от 1 год. и съм сигурен, че никога няма да я забравя до края на живота ми.!!!!!!Зависи, ако сте преживели доста тежки моменти и изпитания с нея, никога не можете да я забравите![]()
![]()
приказката е 'любовта ръжда не хваща',така че не се отнася само за първата![]()
След първата любов остават само спомените за (не)направеното и (недоиз)казаното.
Иначе хваща ръжда.Не можеш да живееш с миналите си любовни чувства към някого, с когото сте разделени вече, защото времето лекува и идва следващият. По-мил, по-красив, по-добър, по-перфектен... (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
!!!Първоначално написано от what3ver
![]()
Hahxyauxya ,, ако съдя по себе си първата ми любов е по-ръждясала от всяка следващата.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
аз все още съм с първата ми любов .. миналата година се бяхме разделили,но сега... простоадски много съм влюбена
пак сме си заедно..а през време,което не бюхме заедно аз се опитвах да си намерю друг,но
безрезултатно . Никой не можеше да ме кара да се чувствам така... и ето всичко се подреди само в един наочакван ден
![]()
:P
![]()
Аз мисля че напълно съм преживяла първата си любов, като го видя винаги ми се обръща стомаха но не си мисля за него през останалото време, дори на рожденния му ден не се сещам за него и не мога да сипредставя да ме докосне с пръст. Явно моята първа любов е ръждясала...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Изобщо не е верно това. Е... след време може и да има някаква тръпка (минимална) и толкова, дотам.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Забравя се като понятие любов.
Може същият човек да ти липсва на моменти,да имаш още някаква тръпка към него и др.но да го обичаш вечно,не може.
Та и изводът е,че не се забравя като спомен,а не като "Него най-много съм го обичала.И сега съм готова да зарежа всичко и всички заради него".