- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов ръжда не хваща....
Мнението ми е, че специално моята "първа любов" не само, че хвана ръжда ами след време осъзнах колко ръждясала си е била и по - принцип просто не съм го виждала .. шанс ..![]()
абе има си я първата любов.
при мене обаче, не само хвана ръжда, ами направо и изгни !![]()
щото тогава бях пооо малка, по неопитна, абе и по наивна си бях...
и сега като се сетя, чак срам ме лови.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
за първата голяма със сигурност
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
според осатаналите я няма първата любов защото
не са усетили голямата тръпка..
А и другото тъпо е че усещаме горе/долу истинската любов
след като сме приключили по някакви глупави причини с нея
...
Още съм с първата ми любов и незнам какво ще е ако се разделим окончателно.Мисля си,че винаги ще има някакво пламъче в мене горящо за него,някаква тръпка като го видя,винаги ще има спомени .. не само,защото е първата ми любов ами и заради това какъв човек е като цяло и заради това,че беше първия,който успя да ме промени толкова и първия заради,който си позволих да потъпча много от принципите си.Ще видим.Може би старата любов хваща ръжда,за първата се съмнявам.Според мен винаги се помни малко или много.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Това е много вярно. Въпреки че се заричам от 9 клас (а сега съм 12) още не съм забравила първото момче, в което се влюбих. И си мисля (а и съм си обещала), че в никого другиго няма да се влюбвам. Просто след първата любов сърце не ми остана....![]()
![]()
Според мен първата истинска любов няма край.Хората може да са разделени , но никога не биха могли да забравят това , което са имали.
Най-прекрасното чувство..![]()
Аз и до сега вече 2 години не мога да си забравя 2рата любов![]()
(; +Първоначално написано от chokolate_girl
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
хмм и аз съм на същото мнение![]()
Просто аз
абе рано или късно хваща ражда независимо дали е 1та или някоя друга . . .
I can't stop myself from loving you <3
На мъжа първата му любов е дясната ръка (при някои лявата)
Амии хваща,хващаИмам предвид с моята първа любов отдавна според мен сме се забравили и сега сме много добри приятели
Факт е,обаче че все пак това сигурно се помни цял живот.Съмнява ме да могат да се върнат чувствата,но .. всичко е възможно
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
емии ... честно казано тая поговорка до някаде си е вярна ......
Опитваш се да забравиш тоя човек и да продължиш наприед и по някога успяваш но не можеш да го забравиш винаги като го видиш изтръпваш няква тръпка ако си го обичал истински няма да можеш да го забрравиш лесно и винаги ще се сещаш за него за спомените които сте изживяли заедно ...
аз съм съгласна с тая поговорка ... поне при мен първата любов, все още не е хванала ръда
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
:P
![]()
aka6a_vamp прав си може и да се превърнат в омраза и то много лесно особено ако тя се е отнасяла зле с теб или те пренабрегва моя случаи беше втория и да не говорим че после ма изкара че аз съм виновния.Колко нечестно.
Така ли ? На мен пък що са ми безразлични чуствата към първата любов ?Първоначално написано от pandelka
![]()
Първоначално написано от lucho13
след първата идва и втора и трета и т.н.![]()
Хваща, и още как.
all day... all night... what the fuck?!
Ох... първата любов... естествено тя е се забравя., : )
Аз моята първа любов няма да забравя никога! Както и човека., : )
Ohne dich kann ich nicht sein...
Съгласна съм . . мисля, че винаги ще има моменти, които да ти напомнят на него\нея!Първоначално написано от angellove
И до някаква степен, винаги ще има нещо . .
![]()
I don`t care .. ;] ..
Така е .В момента имам страхотно момче до себе си ,но въпреки това доста често се сещам за един от бившите си![]()
Summer (h)