.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Моето мнение е, че зависи от нагласата, от това дали вярваш, че първата любов "ръжда не хваща" или с други думи, не се забравя. Вярвайки, че няма да я забравиш, споменът остава жив. Освен това се влияе и от това, колко сте направили един за друг, какви усилия сте положили и тн. Ако си бил с човек, за когото си давал мило и драго, с когото сте преживели заедно тежки моменти и/или сте израстнали заедно, в смисъл на оформили сте се като личности, надали ще забравиш такъв човек.
    А и ми се струва, че за повечето които отговориха по темата, не е било любов. Влюбването не е любов. То е каскада от химични реакции.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Хах не само първата любов ами всички... щом като забравиш любовта към даден човек значи то не е било любов.

вярно е!! и аз още помня първата си любов. казваше се Даниел. бяхме в една група в детската градина
    FUCK-тически не ме интересувате..

Човека наистена винаги остава в сърцето въпреки всичко което се е случило...

Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе мааалко или много си остава някаква тръпка човека, в който си бил влюбен за първи път. Независимо какво е станало после. То просто си се запомня. Не "хваща ръжда" от тая гледна точка, че не се забравя според мене. Пък в каква степен не се забравя е индивитуално за всеки човек...
    +1
    Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Хваща, и още как.

То като си говорим така аз не съ забравил първият пър, когато ядох здрав тупаник, първия път, когато ядоха от мен бой, но си имам правило (кадифено, защото не се изисква воля да го спазвам) : където веднъж съм мятал въдицата втори път няма".

Голям фен Аватара на dimi93
    хаха ДЕ ДА БЕШЕ ТАКА! АЗ ДОРИ ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ, КОЯ МИ БЕШЕ 1ВАТА ЛЮБОВ
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Ами само можеш да си позагубиш леко чувствата,но никога няма да ти е безразличен тоя човек!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Според мен чувсвото никога не може да се разбрави....и човека, винаги ще помниш името му, дори и вече да не го обичаш....

vqrno si e 4e purvata lubov pujda ne hva6a ot li4en opit go kazvam a sum po4ti sig 4e pove4eto ot vas su6o sa go prejiveli no vednuj izgubi6 li lubovta posle s mnogo ysiliq i trud moje da se postigne su6oto no nqma da si sig 4e na 100procenta si si q vurnal zatova cenete lubovta osobenno purvata nezebravima lubov

Мойта ръждася,смисъл не го обичам вече и не ме интересува никак . Иначе помня кой е Обаче при всеки различно.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Аз пък съм си с първата любов

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Не само първата любов не хваща ръжда всяка любов не я хваща...Винаги имаш някакви по специални чувства към бивше гадже било то омраза, радост, щастие, гадене, свиване на корема абе винаги има някаква тръпка дори и да не си с този човек ...

Аз съм на мнение ,че можеш да изгубиш чувствата си към този човек , но винаги щом го видиш сърцето ти трепва малко или много . Поне при мен е така .... Никога няма да забравя първата си любов
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Според мен чувсвото никога не може да се разбрави....и човека, винаги ще помниш името му, дори и вече да не го обичаш....
    Така е,аз ве4е не оби4ам първата ми любов,просто минаха доста години,но никога няма да го забравя...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    аз все още съм си с първата ми любов

И аз съм така ;]
    Обичам те <3 !!!

Град
    Bulgaria
    Старата любов ръжда не хваща

Не хваща, т.е. все още не е хванала.

хваща ... хваща

Мега фен Аватара на mynichka
    Е хваща или не точно- по- скоро ти оставя някаква тръпка като го видиш, чуеш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Хваща хваща...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Има тръпка, но не е същото.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен
    Да, вярно е това, че първата любов не хваща ръжда. Винаги ще се сещаш за този човек, дори и по-рядко, но ... е нормално. Като за първия, в който си се влюбил......

Мега фен Аватара на iiordanova
    Остава само тръпка , спомени и т.н.
    Той е първата любов , но не и последната. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си