- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов ръжда не хваща....
Моето мнение е, че зависи от нагласата, от това дали вярваш, че първата любов "ръжда не хваща" или с други думи, не се забравя. Вярвайки, че няма да я забравиш, споменът остава жив. Освен това се влияе и от това, колко сте направили един за друг, какви усилия сте положили и тн. Ако си бил с човек, за когото си давал мило и драго, с когото сте преживели заедно тежки моменти и/или сте израстнали заедно, в смисъл на оформили сте се като личности, надали ще забравиш такъв човек.
А и ми се струва, че за повечето които отговориха по темата, не е било любов. Влюбването не е любов. То е каскада от химични реакции.
Хах не само първата любов ами всички... щом като забравиш любовта към даден човек значи то не е било любов.![]()
вярно е!! и аз още помня първата си любов. казваше се Даниел. бяхме в една група в детската градина![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Човека наистена винаги остава в сърцето въпреки всичко което се е случило...
+1Първоначално написано от angellove
Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.
Първоначално написано от ScarletBite
То като си говорим така аз не съ забравил първият пър, когато ядох здрав тупаник, първия път, когато ядоха от мен бой, но си имам правило (кадифено, защото не се изисква воля да го спазвам) : където веднъж съм мятал въдицата втори път няма".
хаха ДЕ ДА БЕШЕ ТАКА! АЗ ДОРИ ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ, КОЯ МИ БЕШЕ 1ВАТА ЛЮБОВ![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от sweet_sorcerer
vqrno si e 4e purvata lubov pujda ne hva6a ot li4en opit go kazvam a sum po4ti sig 4e pove4eto ot vas su6o sa go prejiveli no vednuj izgubi6 li lubovta posle s mnogo ysiliq i trud moje da se postigne su6oto no nqma da si sig 4e na 100procenta si si q vurnal zatova cenete lubovta osobenno purvata nezebravima lubov
Не само първата любов не хваща ръжда всяка любов не я хваща...Винаги имаш някакви по специални чувства към бивше гадже било то омраза, радост, щастие, гадене, свиване на корема абе винаги има някаква тръпка дори и да не си с този човек ...
Аз съм на мнение ,че можеш да изгубиш чувствата си към този човек , но винаги щом го видиш сърцето ти трепва малко или много . Поне при мен е така .... Никога няма да забравя първата си любов![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Така е,аз ве4е не оби4ам първата ми любов,просто минаха доста години,но никога няма да го забравя...Първоначално написано от sweet_sorcerer
Не хваща, т.е. все още не е хванала.![]()
Е хваща или не точно- по- скоро ти оставя някаква тръпка като го видиш, чуеш![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Хваща хваща...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Има тръпка, но не е същото.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Да, вярно е това, че първата любов не хваща ръжда. Винаги ще се сещаш за този човек, дори и по-рядко, но ... е нормално. Като за първия, в който си се влюбил......
Остава само тръпка , спомени и т.н.
Той е първата любов , но не и последната. (: