Цитирай Първоначално написано от Lucho
Нали за това са модератори ? Да модерират...админите са за да банват...толкова ли е сложно...
А да те питам,щом форума е пропаднал защо си още тук,защо пишеш,или би ли ми дал линк към един възвишен форум ?
Тук съм ,защото "надеждата умира последна",готин.Пиша за да се осъзнаят,а относно разлика админ-модератор ,приемам забележката.Но не приемам,че може да съществува толкова животински форум,всеки си прави каквото му е на душа...всеки псува,обижда,накърнява достойнството на друг и така нататък..
Не мислиш ли,че трябва да се корегира малко.А ако това "А да те питам,щом форума е пропаднал защо си още тук" ти е отговора за всичко и ако повечето мислят така,то нищо чудно че форумът е на такъв хал и мнението ти не се различава повече от мнението на първолак.
П.П. не целя да се заяждам или да те обидя,ако си приел отговора ми за подобно нещо,моля,извини ме.

А за глупавите "спамарски" или "теми за ебавки",ще припомня баналната ,но и невероятно точната поговорка - "убий глупака с мълчание" .Научно доказано е!!!Всеки иска и търси внимание по всевъзможни начини.Всеки път когато пишите в гореспоменатите теми (било то сериозен коментар или "наливка" с/у автора),авторът се ухилва,с усмивката на пословичен глупак,и колкото и да го обиждате и прочие ,няма да го "затапите" по-добре от това ако въобще не пишите в темата му.Само си представете глупавото изражение на лицето му като влезе и погледне само своя лишен от смисъл пост,и само това.Всичко е във ваши ръце.