- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам да се влюби в мен?
Здравейте, влюбена съм в едно момче 6 години по-голямо от мен и аз му казах, че го обичам и той от тогава едва ли не се гаври с мене някакви неуместни шеги пуска и хем ме кара да се чувствам весела и хем ме кара да плача та мисълта ми беше как да го накарам да се влюби в мен?![]()
![]()
![]()
![]()
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
Има няколко варианта
1. направи му магия
2. порастни![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Не можеш да накараш някой да се влюби в теб..то си става изведнъж..мислиш детски
Хаха..още като видях заглавието...няма какво да ти обяснявам..НЕможеш да се накараш някой да се влюби в теб..освен да говориш с него..друг начин няма...
![]()
abra kadabra ... imashe edna tema za nqkva deto slagala laina v keksa na izbranika si i toi se vlubil v neq , ta probvai![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
nasila hubost ne stava!!!
Не се ли научихте?Никой не може да накара друг да се влюби в него.Ти на 5 ли си?
Stay up all night with the stars *
eee ne pozna na 6 sumПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
Еми където е 5 там и 6 нали знаешНаистина трябва да пораснеш
![]()
Stay up all night with the stars *
Не можеш да го накараш да се влюби в теб. То ако ставаше толкова лесно и ако имаше някакъв начин да караме тези, които искаме да се влюбват в нас и да ни обичат - нямаше да има несподелена любовНе че е нещо хубаво и приятно, но аз лично смятам, че всеки един човек трябва да изживее поне една такава през живота си, за да си кали характера и да стане по-силен.
След като си му казала и той се гаври просто го зарежи, не му обмръщай внимание и това е. Няма смисъл да се занимаваш с него след като той напълно ясно ти показва, че не те взима насериозно.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Прати му баща ти да го набие....![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
точно... то или се случва или не .. не можеш насила...Първоначално написано от VVT
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
no way..
или става, или не става, що ще го караш?![]()
и имай самоуважение малко.. тоя те нарежда, а ти продължаваш да се връзваш? заеби го, толкова е лесно..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1 \Първоначално написано от VVT
/
Нов ник: Cassidy
На сила хубост не става...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Порасни..... като за начало!!!!!!!
Нищо не става насила в живота... Това включва и любовта.
Ама това ще го схванеш като пораснеш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ха-Ха.Не можеш да накараш някой който няма и грам тръпка към теб изведнъж да изгори в любов...Ако поне ти беше намеквал,че те харесва може би щеше да ти е по-лесно.
Първоначално написано от Escarina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата:това което искаш е невъзможно.Има едно момиче което ме харесва и постоянно ме поти в скайп влизам и тя на минутата пише.За това и ми става по някога противна та за това:говори си с него но не постоянно или в скайп като влезе на момента да му пишеш щото ще се случи нещо такова
+1 най-правилният отговор!Първоначално написано от Erica1
![]()
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
Купи си мозък![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Абра кадабра. Готово - той вече е влюбен в теб.![]()
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
+1Първоначално написано от curka87
... с една поправка - ДАНО го схванеш когато пораснеш! (смис познавам хора на по 20 години, които още вярват че могат да накарат някого да ги обича)
... so much to live for, so much to die for ...
+1000000Първоначално написано от jghgh