- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво искате да се занимавате?
Ами да това е темата "Какъв искаш да станеш,като пораснеш голям"Извинявам се ако има такава тема.
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Аз лично мисля да се занимавам със моден дизайн!![]()
To infinity and beyond.
Нещо с автомобили ще да е...![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
С архитектура.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
http://www.prikachi.com/images.php?files/485519R.jpg
eто това е една моя рокличка![]()
нищо особено не е ама имам време да се развивам на 13 съм все пак![]()
To infinity and beyond.
с чужди езици , по - точно с немски![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
счетоводство![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Незнам все още.......мможе би нещо свързано с музика или с мода...![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Не се убиждай но още мн ще ти се наложи да поработиш по въпроса.Първоначално написано от cool_doll
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Ами със сигурност,аз това си го знамПървоначално написано от yozito
![]()
ама иначе мн ли е зле![]()
To infinity and beyond.
Ами искам нещо престижно. Искам да не се грижа за финансовото си състояние, т.е. като стана на 30 да имам кариера достатъчна, да ми осигури S- класа![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Журналистика
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
искам химия+английски. демек искам да уча висше в щатите и после да съм криминолог там...много ми харесва тази професия, много интересна ми се струва, а съм луда на тема "крими филми" и въобще "крими"
...може и да не е много печеливша, но вярвам, че ще ми носи удоволствие
![]()
От малка мечтата ми е да стана хореографка.Мн искам мечтата ми да се осъществи![]()
Имам и още няколко идеи,които смятам да развия сходно с по-горе споменатата: да се занимавам с журналистика или кримонална психология(а може и с 3-те)
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Финанси...ако има още някой със същите интереси да пише...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Искам след 12ти клас да отида в Италия по скоро Милано и там да завърша моден дизайн да се върна в България и да направя моя модна агенция. Ех... дано се сбъдне![]()
Everything sucks when you are gone!
С военно дело или археология (да,наистина го искам и да, момиче съм)
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
наричат се "криминални",не "крими".Първоначално написано от silver_moon
от къде пък го измисли?
астроном,астроном!
Аз искам с биология. Фармацефт, лекар, зъболекар, очен лекар... и всякакви други лекари и подобни - само да е свързано с биология.
Или вътрешен дизайн![]()
Финансии .. или дерматолог![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
еуу определено искам да уча за адвокат!!другата година почвам да уча към тази насока и и ии и ии се надявам след 2 години живо здраво да отида в университет и да го уча усилено там ..
ужасно е трудноо доколкото чух ноне е невъзможно ..
![]()
^ Тази година бях пред дилема относно двете неща,които най-много ми харесват,бях приета и в двете училища като едната специалност беше литература и история,след което евентуално можех да продължа нагоре и с много учене да стана адвокат,от което обаче се отказах,понеже фризьорството ми е страст и в момента първа година го уча,но съм решила,че ще го продължа,просто искам да се усъвършенствам максимално и искам и за вбъдеще да се занимавам с това (:
Суетата.Моят любим грях.