- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво искате да се занимавате?
мениджмънт - маркетинг или човешки ресурси![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
мн ми харесва като професия адвокат, но може би с архитектура или вътрешен дизайн![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
мммммм даааааааааа актриса театър, театър и само театъъър олеееееее![]()
![]()
от 10 години се занимавам с това(сега съм на 17) иии след 1 година ще кандидатствам в НАТФИЗ
![]()
Имам идея за писането на книга,която ще разбие един корупционен
кръг в държавата.Но за това ми трябват финанси,ресурси и още много неща.Та за сега журналистика.Пък после ще видим.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
мн искам да стана адвокат.. ноо трябва мн учене и също така бих искала да стана дизайнер
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Не мога да повярвам,че ми изкочи общият термин от главата![]()
Право! Следваш всички специалности в правото до 1 и след това може да работиш това,което искаш без ограничения в тази сфера.Като се сетя ще едитна![]()
Това ми е мечтата.Адски силно искам да го уча в някой добър университет в Щатите (Бъркли и прочие).
Ще вдим след 2 години,просто дано стане.А иначе почвам от сега за TOEFL и IELTS
Все още искам да следвам журналистика,да пиша интересни статии(но не като в клюкарските вестници!) за...нещата от живота.След време като направя кариера като журналист,искам да създам свое списание(или вестник).
Но до тогава има още много време.
Нещо такова![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Счетоводство, икономика и НАЙ-ВАЖНОТО ЗА МЕН - английски и испански!!!
Счетоводство или право![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
УШЕФ НА КАФЕВО!Първоначално написано от mickelangelo
не си го причинявай![]()
Не е зле, но наистина трябва да се постараеш повечко. Най-малкото, трябва да знаеш самите планове как да правиш, защото не става само да я надраскаш като готов продукт.Първоначално написано от cool_doll
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
miii injiner ili broker![]()
ili gorska
![]()
![]()
![]()
abe injiner
![]()
![]()
![]()
* ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *
Az shte stana advokat![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
амии най-много искам да се занимавам с архитектура![]()
Аз вече се занимавам с това което исках когато бях тийнейджър. Компютрите са навсякъде в живота ми, но напоследък се обажда и гена ми (дядо ми е бил авиомеханик). Ужасно ме привличат двигателите. Засега ремонтирам коли само на роднини или близки приятели, но ми доставя голямо удоволствие.
с музика и мода ама все още не се знае ама надявам се да ми провърви с музиката
Ich habe nichts nur eine Liebe
За сега е инженер по компютърни системи и технологии.
Мдам странно е че момиче се насочва към тази област.![]()
Да това е един и от моите варианти. Прибавям фотография и икономика.Първоначално написано от m3talmania