- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво искате да се занимавате?
Чичко доктор
Медицина, фармация..
едно време исках да стана футболист.
всъщност винаги съм го искал...
дефакто, бях футболист докато не си преебах крака брутално...
после стана ташак работа и се ритам за кеф с опция за "професионален" футбол, но там нещата вече са тежки...
както съм "чуплив"...абе да си го кажем направо- кекав, в "бундеслигата" ще ми ебат майката![]()
иначе с музика исках да се занимавам (все още свиря на китара), но вече няма с кой да свиря и все пак мисля да направя още един опит да съберем някаква доволна групичка да си дрънкаме, но това за удволствие де, нещо като хоби...
преди исках да се занимавам и с псхиология и някои точни науки, но някои субекти убиха набързо желанието ми...
и така сега съм поредния деградант без идея, мотивация и увереност.![]()
Медицина. Работата на хирург ми се вижда някак супер интересна, кофтито е, че ми прилошава супер много от кръв. Това последното го установих, след като веднъж, когато ми потече кръв от носа, едвам не припаднах.![]()
По едно време исках да се занимавам и с интериорен дизайн.
Казвали са ми, че ще ми ходи да съм учителка.![]()
И понеже мисля, че по една или друга причина няма да си сбъдна нито една от мечтите, то тогава и аз мога да се причисля към деградантите.![]()
... И все пак има надежда, имам още ехе-ехе колко време за размисъл пред мен.
Аз съм единиствения глупак който иска да се занимава с футбол?![]()
Пък ако не пробия в футбола, ще стана ОХРАНА на някоя дискотека.![]()
![]()
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
Алооо, всичкитеее. Какво лъжете тука. Дизайнери ще ми стават, доктори ще ми стават. Я се стегнете. Не може така. Всички искат да станат мутри, чалгарки и моделки (мутреси) а тука се правят на света вода ненапита.
Добре поне, че някои си признаха дори по дискретно - изкуство (демек чалга певица) и охрана на дискотека (демек начинаеща мутра с развитие към наркобизнеса)
Аз пък искам да стана сериен убиец![]()
Да има желаещи![]()
![]()
![]()
Нямам спомен май да съм писала тук.Първоначално бях решила да е психология и започнах да чета тук-там , но да речем и на мен ми убиха идеята.Нямало реализация в България бла бла...както и да е.Та имам двама доктори у нас и ми се повръща от опита ми с медицина-та и това отпадна.И последно -много ми се искаше да съм преподавател в университет или частна гимназия..ама да видим.Пък и винаги мога да стана деградант без идеи..така че не се кося.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
SecurityПървоначално написано от bojilow
и аз стаам
![]()
аз някога бях футболист, виж кво стана от мен...Първоначално написано от bojilow
![]()
Еми аз засега имам квалификация само и единствено за бирочистач... Иначе ще кандидатствам АСС(Архитектура Сгради и Съоражения) или ССС(Строителство Сгради и Съоръжения), ама по- вероятно ССС щото много ми треперят ръцете и не съм се занимавал с изобразително изкуство. Иначе винаги ме е влечало футбола, но да съм от другата страна на игрището- треньора. При него се изисква мислене, на терена не е толкова. Отделно Вуйчо и Леля са Журналисти, а мен много ме влече и спортна журналистика, така че не знам...
Едит: Някой да има бира за чистене?
edit2: marmaladka, може да ти е прилошало не защото си видяла кръв, а защото кръвта ти е малко и внезапно ти е паднало кръвното.
Миии аз искам да стана фотографка![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Зъболекар![]()
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
искам да стана адвокатка или да се занимавам с чужди езици-немски![]()
Може би счетоводство...![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Мм...мила, откажи сеПървоначално написано от cool_doll
Ако си талант и искаш наистина нещо да стане от теб е трябвало да започнеш мн по рано от сега, ако не ме мързи ше постна по-късно някоя моя скица на 13.
Иначе и аз искам с тва да се занимавам. След 12ти кръшкам в Милано в инситута Марангони и така...Може да пробвам и фотография или театър нещо, такива работи ми се отдават, но ми се ще най-вече моден дизайнер
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Еми... чудя се ощеИска ми се с много неща да се занимавам
![]()
1. Счетоводство
2. Спортен мениджмънт
3. Психология
4. Треньор по гимнастика
5. Бизнес комуникации
6. Ветеринарство
7. Кинезитерапия
много скромно![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
мм не съм мислил много по въпроса...иначе сега съм в езикова с немски,уча английски и СИП испански така че ясно че ще е нещо с езици![]()
миличка,не става само с рисунки.И аз съм колкото тебе, а вече дори и кройките си правя сама.Доста е трудничко,но както казва shmurkam трябва отранно да се захванеш.Така, че имаш да навакствашПървоначално написано от cool_doll
![]()
Но на мене модата и изкусктвата,не са ми единствената страст. Засега да уча журналистика, и да си взема всички сертификати от Оксфорд.Ако може и една годинка стаж в Англия,или която и да е страна от Обединеното кралство много ще се радвам
Но все пак съм още малка.За тези 4-5 години в училище които ми остават, кой знае колко още неща ще ми минат през акъла![]()
Право, защото много ми харесва. Затова тая година уча и с такъв профил. Дано да успея...![]()
![]()
![]()
milichko nedei taka ubiva jelanieto na momichetoПървоначално написано от shmurkam
e sega verno che trebvalo ot po rano da se poche ama se pak ... ama ako imash jelanie vs se postiga ...
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Искам да стана учителка. По какво ли? Мм за сега нека остане тайна![]()
To be yourself is all that you can do...
Задължително език (на първо място) и после специалността,с която съм : графичен дизайн ии с фотография.