- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
Прибирали ли сте се пияни ?
Аз лично , не веднъж , 2пъти!Първият път бях много зле , не се прибрах , защото те дойдоха да си ме приберат , тъй като щеше да се стига до алклохолно натравяне!Викаха ми много , защо толкова много съм пил и аз осъзнах грешката си...и от тогава , не съм се напивал серьозно чак до такава степен..Алкохола не е шега работа от личен опит ви го казвам! Вторият път беше на рождения ми ден...бях пийнал , не много ,но се прибрах с залитане и прибирам се и сядам на тоалентата и нашия влиза да види дали съм аз и по погледа разбра ,че съм вкарал някоя друга чашка и ми каза да си лягам.
Според мен е по-добре , ако няма къде да принущуваш да се прибереш пийнал и ваще да те видят от колкото да стойш на вън и обикаляш докато не изтрезнееш и да ти гледат хората сейра! Та това бяха мойте 2 напивания серьозни и стигам да извода , че чак до такава степен , не е хубаво да се напиваш , защото хем се излагаш,хем ти е кофти и по-време на пиянството и след това махморлука...!
И ще кажа на малките деца дето се правят пред момиченцата след 1вата , 2рата бира на пияни и залитат и се правят , ще им кажа ,че са супер смешни.Като бях малък и аз си мислих ,че е гъзария да се правиш на пиян , но НЕ е така напротив супер сменшно е !
ПП:По-добре да пийш много и нищо да ти няма от колкото да пийнеш 1 ,2 водки и да се правиш на пиян! Хайде вие сте !![]()
samo 2 puti :O . Az jiveq s babami i se e slu4valo da se prebiram murtvo piqn gledam da se iznesa v legloto po nai burziq na4in i da zagasq lampata da ne me gleda kakuv sum pred nei gledam da se ovladqvam ne pravq prostotii kato se napiq. i az sum se motal po ulicite piqn i sum povru6tal i sum se izlagal no mi doide akula i na men po dobre se prebiri i ne se pravi na golqm muj
1 щот по принцип докат се прибера и изтрезнявам![]()
vednaj se naloji da se pribera piqna, no na6ite spqha i nqma6e problem. Pak i ne sam pravila prostotii da se izlagam ili povra6tam. Na drugata sutrin ni6to mi nqma6e, no sestra mi (koqto be6e s men) edvam gleda6e i im kazahme, 4e sme se napili i kolko sme pili. Te ni6to ne ni kazaha, ne vikaha i ne se karaha, samo tatko kaza da vnimavame sledva6tiq pat ako 6te piem da piem ka4estven alkohol a ne da se natrovim ne6to. Sigurno, za6toto znaqt, 4e piq ponqkoga i s tqh si piq na masata.te rakiika, az vodka vince ili wisky. Abe qki roditeli imam mai.
Ina4e se slu4i (priznavam), ama bqh sama vka6tii a drugiq pat qvno ne sam bila tolkova zle za6toto se opravih predi da se pribera i to togava bqh pri baba mi i dqdo mi.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Наште са такива тъпанари,че съм прибирал толкова пиян,почти умрял,не са забелязвали или са се правили.Прибирал съм се напушен много,залитал съм,докато се преобличам да си легна,ставал съм да пия вода посред нощ,да отида до кенефа и т.н.Никой нищо не ми е казвал,дори съм карал пиян.Родители-провал...Пред проблемите си затваряха очите,а цял живот са ми викали за глупости и са искали глупости.Да се прибера рано,да не пуша,мислят си че не пия(аз обаче им казах че пия,пил съм и пред тях доста,но рядко твърдо).Не е гъзария да се напиеш,жалка картинка е,от опит казвам.Е ако си пийнеш на купон и ти паднат задръжките да,тогава е яко,обаче по улиците,в кафета и кръчми,грозно е,срам ме е от мен!И за дискотеки съм на почти същото мнение...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
az ne sam![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Доста пъти,от което естествено ме е срам,но порастнах и се промених,преди 2-3 години всяка събота-неделя се ходеше да се пие някъде и после се прибирах пияна,повръщала съм на чержето пред входната врата,успях само да звънна на звънеца да излезе майка ми и да изчисти,случвало се е и само с влизането ми директно в кенефа да драйфам пак...абе истории колкото щеш,добре че вече не е така...
аз съм се прибирал доста пъти подпийналама вече не
Da,pribirala sam se piqna.![]()
![]()
![]()
sorri,4e pi6a na latinica,no na tova pc nqmam kirilica.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ne, az po princip ne piq i zaradi tova ne sum se pribirala piqna.Sujelqvam, 4e pi6a ne latinica, no ot nqkolko dni ne6to stava s kompa mi iii zaradi tova-sorry!
LofF YoU
Не-Аз до сега никога не съм се напивала.
offline forever!
Мда... няколко пъти. Дори веднъж както съм с празното шише се прибрах. И нищо не ми казаха мойте. Май се правят на сърдити. xD
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
На такава възраст съм,че на нея се правят само простотии,и аз доволно си правя много простотии.И все пак,ограничавам се до някаква степен.Поне с пиенето.До сега съм имала две по-сериозни подпивания,но и двете си бяха успешни,в такъв смисъл,че нито съм се прибирала след това в нас,нито някой е разбрал какво съм сторила.Така че не,не съм се прибирала пияна,надявам се,да не се случи,защото съм се изложила достатъчно и с други неща.![]()
Всякаква съм се прибирала... и май повечето пъти не са ме усещали. Нищо не са ми казвали за щастие, просто с времето ми стана ясно, че дори усещането не е готино...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
i az ne sum 4e 6e stane zle![]()
ma sam se napivala do bezsuznanie
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
na4ii az mnoo puti sum se napival no nai-zapomnq6tiq se be6e kato izpih 7 vodki na exs i o6te dve4ki no na nomralni glud4ici .. bacee beh se naprail na ni6tooi izlizam az s edna macka i mi zapecna ezikaa nikudeto
![]()
xaxa ... i gleda6 prez no6ta se budq az ... i gledam dunkite subutiii ... basi maikata kvo sum prail i az neznam
![]()
i se okaza 4e sum si bil u nas!
![]()
![]()
Веднъж!Много се омазах ... и много съжалявам,че го направих,ама грешката ме поучи,от тогава си знам мярката и не я прекрачвамАбе направо като се сетя за тоя случай и срам ме хваща
![]()
При мен е същата работа.. И какво постигнах.. Пускат ме супер малко по купони, не ми позволяват да виждам гаджето си често. Сега се стигна до там да мисля дали в наргилето е имало коз, за да покаже + на теста след няколко дни.. Опитвам се да вдъхна доверие на наште, но явно само проблеми създавам. Искам всичко да си е както винаги, но няма как...Първоначално написано от Whisskas
Хора, пийте, но с мярка. Аз днес съм достатъчно пияна, за да мога да пиша г/д свързано, но не достатъчно, за да забележа кое е такси и кое не..
Не. Но съм била пияна пред сестра ми (тя така и не разбра). Сигурно си мислите, че щом е пред сестра ми може, но всъщност аз изпитвам повече респект към нея, отколкото към майка ми.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
алкохол не ме хваща![]()
просто когато съм на път да мина границата ...не ми се пие![]()
Оу да,дори наще ме прибраха от този купон... Тогава в нас правехме ремонт и временно бяхме при баба ми и дядо ми,в съседния квартал. Въпросната вечер баба ми е стояла през цялото време на прозореца,защото искала да види момента,в който майка ми ме изнася на гръб от колата,пък аз си вървях в права линия![]()
Vednuj se pribrah vku6ti ... po-dobre trqbva6e napravo v toksikologiqta da otidaujas ... e ne se stigna do tam de ... i togava me usetiha ... ina4e sum se pribirala dosta puti piana oba4e napravo si lqgam i te ne me use6tat :P
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp