- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дефлорация на задна прашка/за отварянето на момичетата/
давай мисионерската апък то няма какво да стане толкоз![]()
i men priqtelq mi me otvori v standartnata misionerska nz na zadna dali boli poveche no sega kato sme go praveli na zadna e mn po hybavo![]()
Само да ви кажа, че това за по-естествената че била задната е пълна глупост. За кучетата, може би. Но хората от каменната ера насам го правят в мисионерската и тя е най-естествената поза с най-нормално проникване и най-умерени нива на болката при дефлорация....
При редки случаи може и да има физиологични особености, разбира се...
Гаджето ми беше разбира се аз да не съм такава да скачам на всеки...мо секса без кондом е по готин...но първия път се прави с кондом и разбира се боли...хубавото идва после
Първоначално написано от savoy
Ми мен не ме боля първия пътт...Първоначално написано от UFOs
само кръв ми тече, ама след това, ама изобщо не ме е боляло.. на мисионерската. А на задна би трябвало да боли повече според мен при първия път.
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Извинявай тогава!Първоначално написано от palavka89
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
извинен си
quote="savoy"]Извинявай тогава!Първоначално написано от palavka89
[/quote]
Първоначално написано от krem4et0
съжалявам, но в АНАТОМИЧЕН аспект - точно това е оптималният вариант! "krem4eto" e права!!!
Всички пози,при които ти е по хубаво после са с по-голямо триене и значи по-болезнени за първия път.
Може и така да е,но първия път си е страшничко,много зависи от момчето....по добре е с по опитен...по голям батко
мда..и делфинитеПървоначално написано от slun4ice
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Повече от 3ма ли бяха?Ами да ти кажа мен ме отвориха на мисионерска поза
Задната ми е любимата поза,но не мисля че е подходяща за първия път,защото проникването е доста дълбоко.Мен първия път не ме боля,нито имаше кръв..бяхме в мисионерската.![]()
emi na zadna ima po golqmo triene, zatova ne midlq 4e e podhodq6ta za 1 put, nai- dobre e v misionerskata
Аз също нямам,моят първи път си беше в мисионерската.Първоначално написано от palavka89
според мен най-безболезнено е ти да си върху него и сама да си контролираш всичко
Първоначално написано от palavka89
Не знам,мене си ме сефтосаха в мисионерската..класиката в жанра![]()
Russian Aerospace Agency