.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    давай мисионерската апък то няма какво да стане толкоз

men me otvoriha na zadna i pak bole6e ama malko za jalost ne moga da sravnq bolkata ako e v druga poza

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

i men priqtelq mi me otvori v standartnata misionerska nz na zadna dali boli poveche no sega kato sme go praveli na zadna e mn po hybavo

Само да ви кажа, че това за по-естествената че била задната е пълна глупост. За кучетата, може би. Но хората от каменната ера насам го правят в мисионерската и тя е най-естествената поза с най-нормално проникване и най-умерени нива на болката при дефлорация....

При редки случаи може и да има физиологични особености, разбира се...

Гаджето ми беше разбира се аз да не съм такава да скачам на всеки...мо секса без кондом е по готин...но първия път се прави с кондом и разбира се боли...хубавото идва после

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от palavka89
    Ами аз само споделих какво прочетох..не съм го пробвала,но според мен която и да е поза първия път си боли....но мога да ви кажа че първия си оргазъм получих чак като го направих с моя приятел но без кондом...незная дали е нормално...

аз ли не разбрах, но първия ти път не е бил с гаджето ти?!

Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Според мен,това зависи от партньора и разликата в болката при различните пози е минимална.Няма да избягаш от болката.Е може една тубичка овлажнител да сложиш,но пак ще те боли...
    Ми мен не ме боля първия пътт... само кръв ми тече, ама след това, ама изобщо не ме е боляло.. на мисионерската. А на задна би трябвало да боли повече според мен при първия път.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Гаджето ми беше разбира се аз да не съм такава да скачам на всеки...мо секса без кондом е по готин...но първия път се прави с кондом и разбира се боли...хубавото идва после

Ами аз само споделих какво прочетох..не съм го пробвала,но според мен която и да е поза първия път си боли....но мога да ви кажа че първия си оргазъм получих чак като го направих с моя приятел но без кондом...незная дали е нормално...

Извинявай тогава!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

извинен си

quote="savoy"]

Извинявай тогава! [/quote]

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По принцип това е изначалната, животинска поза и би трябвало да е най-естествена. ААААААААААААААААААААААААА А.......

съжалявам, но в АНАТОМИЧЕН аспект - точно това е оптималният вариант! "krem4eto" e права!!!

Всички пози,при които ти е по хубаво после са с по-голямо триене и значи по-болезнени за първия път.

Може и така да е,но първия път си е страшничко,много зависи от момчето....по добре е с по опитен...по голям батко

Град
    тhe middLe of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Misha91
    а само човека го прави за размножаване и УДОВОЛСТВИЕ.
    И делфините доколкото знам
    мда..и делфините
    мake cookиes,noт war ^.^

Ами да ти кажа мен ме отвориха на мисионерска поза
    Повече от 3ма ли бяха?

Задната ми е любимата поза,но не мисля че е подходяща за първия път,защото проникването е доста дълбоко.Мен първия път не ме боля,нито имаше кръв..бяхме в мисионерската.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    emi na zadna ima po golqmo triene, zatova ne midlq 4e e podhodq6ta za 1 put, nai- dobre e v misionerskata

Re: Дефлорация на задна прашка/за отварянето на момичетата/

Чела съм че болката е много по малка ако дефлорациата се направи на задна прашка...някой има ли опит с това...мен лично доста ме боля но го направихме на мисионерска?
    Аз също нямам,моят първи път си беше в мисионерската.

според мен най-безболезнено е ти да си върху него и сама да си контролираш всичко

Re: Дефлорация на задна прашка/за отварянето на момичетата/

Чела съм че болката е много по малка ако дефлорациата се направи на задна прашка...някой има ли опит с това...мен лично доста ме боля но го направихме на мисионерска?

Не знам,мене си ме сефтосаха в мисионерската..класиката в жанра
    Russian Aerospace Agency

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си