- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм :(
Moq problem e takuv...v internet nai mnogo v skype sam dosta otvoren kam drugite..Smisal ne che se otvarqm nateh che shte gi biq i takiva a prosto pomagam za problemi i mnogo momicheta mogat da me haresat koito sa me chuvali po skype..No navun e drugo navun pochvam da se ligavq i da zabravqm za uvajenieto kam nai-milite i nejni sashtestva-momi4etata.Pochvam da se zaqjdam s tqh da gi psuvam i iskam nqkoi da mi pomogne kak da se popravq kak da pochna az sam chovek s mnogo dobro sarce mnogo obicham i moga da pomogna takache ne mi govorete che sam nqkakuv bezsurdechen pederas.Zodia bliznaci sam i kakto kazvat za tqh imat 2 lica.Pri mene 1to e mnogo dobro mnogo milo a drugoto e dosta grubo.Sajalqvam che ne pisha na kirilica no prosto mi se bugna.10-x predvaritelno
skype thug_gangstaa pishete
Абе ти на колко години си?
A lonely life where no one understands you
But don't give up because the music do...
Мхм. Нали сам казваш че в скайп си мн "отворен" и нз там кво беше. Що не се опиташ да си така и извън нета? Не моеж да имаш две лица според мене или си едното или си тругото. Сам си избери къв ша си и заеби другото ти "Аз".
A lonely life where no one understands you
But don't give up because the music do...
4акам други предложения искам някой който е като мен ама едвали има такьв индивид да напише 1 коментар4е![]()
ъъъъъъ не искам да се заяждам или да прозвучи грубо,нищо лично но просто за мен хората които в нет-а са еди си кви а на яве всъшност съвсем не са такива (говоря за държание) са хора с комплекси... или ддз... срам те е да бъдеш мил и там какъвто се описваш в нета че си на живо ли??? Да то сега е "газарско" да си... "ебач",който не го "ебе" .... хах... просто се замисли на какво се дължи това,не си мисли че е от зодиятаиии бъди себе си навсякъде.. не само в нета или само на вън... (незнам къде си себе си) .....
Бъди такъв какъвто си, ако искаш да си умреш самичък продължавай да се държиш с момичета като с боклуци.....Не си мисли какво ще си помислят другите за теб, тези които те ужават и значиш нещо за тях, ще те харесат такъв какъвто си - мил и добър
Имаш две лица..а..у... глупости. Бъди това,което си и недей да се преструваш на груб или на мил.!.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Вижте сега не се правя на еба4...Никога пред никое моми4е не сам казвал ще ти прьсна п*тката от еб*не и такива просто се дьржа с тях като боклуци както каза 1 сьфорумник....Срам ме е да бьда такьв какьвто сьм в Skype...Искам някой ако може да ми помогне да каже как да се дьржа по добре с тях как да запо4на защото не мога да измисля на4ин си4ко хубаво за вас моми4етата на мен ми изглежда тьпо ;( просто сам много срамежлив
[quote="MeTaMoRpHoSiZ"]Не моеж да имаш две лица според мене или си едното или си тругото[\quote]
Не можело да има две лица..Как да не може?!Ако е шизофреник..'сичко може.![]()
Според мен твоето е тъпотия .. не друго ... как може хем да си добър и хем да си груб не става така ... помисли добре нед даржението си ... Първо си мислех , че е някакъв вид защитна реакция ... но ... сега не съм съвсем сигурна ... или просто се опитваш да се правиш на другите момчета от компанията ти ...
Да аз пред тях искам да сам най...Ама просто искам да спра да се дьржа така навьн искам с секи да сьм добьр...Когато остана с моми4е насаме и си говора нормално супер пи4 сьм но в компания не спирам да се ебавам с тях
Ти ще спреш ли да си трупаш коментар4ета в темата ми ако имащ да кажещ нещо сьществено кажи ако не спри да пишеш 4е по4ваш да нервиш![]()
Брей,че и в зодиите вярвашПървоначално написано от WhenThugzCry
![]()
Ем по темата какво да ти кажа,щом осъзнаваш грешките ти навън сред другите,поправи ги!
бъди такъв какъвто си,но се опитай да намалиш това с глупостите,защото на мен лично ми изглежда грозно да чуя как някое момче обижда някого или му дрънка там някои си глупоси,за да се направи на готин и интересен![]()
Малко сме разумните.
Не опитвам да се правя на готин и интересен пред никой...аз знам 4е ги дразня но не мога да се спра не сам некьв лиглио но просто сам такав с непознати моми4ета се дьржа префектно но с познатите сам свикнал да се ебавам много с тях и те много 4есто се сьрдят просто от днес ще се пробвам да се дьржа добре и с тях мерси на вси4ки![]()
искаш да се харесаш на всички ... и в стремежа си за да се държиш готино... става тая тъпотия.. за*би всички тея.. неща и бъди себе сиПпф... явно ти сам не се познаваш добре.. ние ли да ти казваме как да се държиш.......
Еми всичко зависи от теб - ако ти решиш, че искаш да бъдеш сериозен навън, както си в скайп значи може. Всичко зависи от теб, ние нищо неможем да направим освен да флуудиме форума. СТЕГНИ СЕ и спри да се лигавиш! ;]
Както всички казаха просто бъди себе си.Вместо да се правиш на готин пред приятелите си,по-добре се направи на готин пред някое момиче.Казвай това,което мислиш,но преди това си помисли,за да не убидиш момичето.Когато си с момиче не бъди гангстер,бъди просто нежно момче.Успех!![]()
Според мен просто подражаваш на другите момчета.Ако в скайпа си истинския ти се опитаи и на вън да е така.![]()
Ве4е имам промяна....Вси4ки моми4ета ми казват и се 4увствам малко по-добре така мерси на вси4ки![]()
![]()
![]()
![]()
Ве4е имам промяна....Вси4ки моми4ета ми казват и се 4увствам малко по-добре така мерси на вси4ки![]()
![]()
![]()
![]()