.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Град
    people`s wet dreams
    Най-важното , зарежи скайп!

А кво да пусна ooVoo ли
    skype thug_gangstaa pishete

Ние неможем да ти помогнем

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)
    Пич добре дошъл във клуба. Ставаме двама... И аз по интернет съм цар.. Можеби защото имам време да обмисля какво ще кажа а иначе приказвам без да мисля. Моя съвет преди да кажеш нещо спри помисли ако трябва преброй до 3 и тогава кажи каквото ще казваш. Аз така се пооправих. Иначе преди никой неможеше да ме търпи и момичета и момчета. Дай си малко воля и ще успееш няма невъзможни неща

Еми брат ве4е се замислям и мисля 4е става по-добре с всяка изминала минута така4е незнам аз не мисля просто сигурно искам да се доказвам още пове4е пред мом4етата но ве4е спирам да мисля за тех и по4вам за женските щото аз си падам по любовта и дьлготрайните врьзки ама кое моми4е би трьгнало с изрод като мен

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)
    Еми значи си точно като мен(кой на кого е копие незнам ) ако искаш дай скаъп на лично може си полафим малко

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Другия път като решиш да сваляш някакво момиче и отново изникне проблема с грубиянщината,направи така.
    Представи си,че монитора е срещу теб или просто не мисли с кого си,а си говори нормално без псувни и т.н.
    Мисля,че се претисняваш,че на живо като се държиш мило,можеш да бъдеш отхвърлен,а когато си в скайпа,когато някое момиче не откликне на държанието,просто я блокираш и тва е,не те знае кой си и т.н.
    Надявам се,че разбра на къде бия.Може би това е твоят проблем.

И с каква цел се държиш като първия селянин,чаве?

А хьй 4аве 4ак ми вика Ве4е казах има промяна в мене ве4е не се зака4ам с тях и е много по-добре вси4ко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си