Здавейте на всички!! Предварително се извинявам че ще ви отегча,но трябва да излея всичко това което е в мен.
Преди около месец се запознах с момче от моята гимназия в импулсе.Писахме си няколко пъти там и той ми поиска скайп и така всеки ден ние си пишехме по 6-7 часа.Беше ми супер забавно,опознах го малко или много що за човек е. По същото време една моя приятелка също започна да си пише с него (по едно време малко се поздърпахме с нея),но всичко сякаш се оправи ,въпреки че и тя си пада по него.
Измина доста време ,но той въобще нямаше намерение да дойде да се запознаем на живо. Засичахме се няколко пъти по коридорите ,но той се правеше че не ме познава... а като си пишехме в скайп ми се извиняваше и т.н.
Накрая реших да направя първата крачка една събота,след един мач той играеше баскет с един негов приятел в даскало и аз и въпросната ми приятелка отидохме при него....всичко мина нормално ,завързахме някакъв разговор
Ала наскоро разбрах че има и друго момиче.което го харесва.Стана ми супер тъпо,когато ги видях двамата -как си плямпат
Същата вечер той ми се обясняваше как те са само приятели и нищо повече и някакви такива. От което не ми стана по-добре ,напротив тъй като даже не бях подхванала темата
И сега пак в този отвратителен сайт (импулсе) забелязах коментарите му--целувчици ..и т.н. Знам че звуча като някакво хлапе,но се почуствах супер тъпо И сега ми е супер спекло
Благодаря че прочетохте това , не е нужно да пишете..просто изливах това което е вътре