.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Какви гримове имате?

Здравейте

Темата е ясна - какви гримове имате?(Не кремове, гелове, а сенки, моливи..) Това може би е тема за тези, които обичат да се гримират..Питам , защото аз имам 2 цвята сенки, черен молив, черна спирала, безцветен гланц и фон-дьо-тен и ми се ще да си поиграя малко с цветовете, да си купя нещо.... та се чудих какви неща предпочитате - примерно имаше едни блестящи дебели моливи, като сенки се нанасят, или по-матови.. какво има във вашият несесер за гримове (или там където си ги държите )!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ох, всякакви.
    Имам няколко нюанса пудри, един фдт (ама не ползвам), перли, руж, около 5-6 черни молива (ама ползвам 2), не знам, сигурно 20 гланца - само купувам и повечето са все розови, имам един на Eveline - с ботокс ефект, по-безцветен, един кафяв и един червеникав, другите са розови.Спирали имам 2 само, а сенки много рядко ползвам, но имам 3-4 палитри (някои са с по 2 или 3 цвята само).И 2 очни линии имам.

А перлите за какво са?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    А перлите за какво са?
    Вместо руж. Попринцип се позлват и като бронзанти, но моите са си матови, не блестят. Ружа ми блести много хубаво на слънце, ама сега си ползвам повече перлите.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами в момента в несесера си имам 2 коректора-един течен,и един твърд,1 фон дьо тен,1 пудра,4 палитри със сенки + 1 сенки,които са само в черно,5 четки за гримиране,1 перли,3 вида руж,2 спирали,2 молива за очи,1 очна линия и няколко червила и гланцове,но аз ползвам предимно балсами за устни.

Ох.. болна тема.. аз понеже имам и сестра.. Представете си какво е вкъщи.. Имаме едно шкафче, което е претрупано.. Отделно в 2 несесера имаме прибрани гримове които никой не ползва.. И .. миналия месец изхвърлихме 17 спирали защото никой не ги ползва... И сега сигурно имаме още толкова ако не и повече..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ооо ми един руж,1коректор, три спирали, четири молива, четириии различни вида сенки,в които преобладава розовото ,5-6 гланца, една очна линия и май тва само
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Един черен молив, една черна спирала, фдт,които се използва само в екстремни ситуации и няколко гланца. Това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

1 черен молив, 2 бели молива, 4 спирали и 3 или 4 гланца

Около 5 гланца, балсам, 5 фдт, 1 пудра, спирала, черен молив,коректор и сенки които не ползвам .

еми 7-8 черни молива, 3 очни линии, 4 спирали, 9-10 други цветни молива, 1 молив за устни, които са като червило, 7 червила, 12 гланца, 2 коректора- твърд и течен, 2 фдт, 2 блестящи безцветни пудри, още 3 пудри- 2 компактни и една прахообразна, един трицветен руж, 5 палитри сенки, отделно 2 сенки стик, едни течн, едни двуцветни и две трицветни сенки, една палитра с две червила и две сенки, лаковете не ми се броят и няколко балсама.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

хммм...
    ами от всичко по достатъчно...
    5 фдт-ни, 8 пудри, 3 коректора, няколко бронзъра, 2 блясъци (contour, highlighter), мнооого ружове (моята слабост), няколко цвята моливи (за очи, устни, вежди), спирали, много сенки които май само си ги събирам в последно време без да ги ползвам много много, гланцове, балсами, червила... като преобладава светло розовото и другите телесни, неутрални цветове аааа и червеното, но това го слагам само като съм на сцена и безцветни...

за цялата тази мания е виновна сестра ми

Град
    somewhere over the rainbow...
    1 черен молив, 1 спирала, 1 пудра, 1 ФДТ, 1 кръгли сенки които са два цвята, 1 палитра, 1 молив 3в1, 1 очна линия, 1 твърд коректор, 1руж, 1 перли.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    имам 1 пудра,2 ФДТ 1,крем пудра,3 спирали,сенки с 4 цвята,сенки с 6 цвята,и с над 12 цвята,2 черни молива,очна линия руж перли 2-3 гланца 2 червила..

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    1 черен молив,2 спирали ,2 фон дьо тен-а,1 пудра,която изключително ряяядко използвам,5,6 гланца,1 кутийка перли и 1 руж,1 палитра със сенки с мнооого цветове,1 коректор,1 блясък за лице,2 балсама за устни май е това
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Велико Търново
    Искам да попитам перлите запушват ли порите и само на скулите ли се нанася?Значи аз попринцип си ползвам течен коректор,но ако си купя едни перли мога ли да ги слагам в/у коректора и запушват ли порите?

Иначе имам 3 спирали(Estee Lauder,Kanebo,Maybelline0define-a-lash),2 течни сенки(Clinique),1 сиви сенки(Bourjois),едни които са 2 цвята и тъмно червено червило(Estee Lauder),едни които са 3 цвята(Нивеа),1 зелен молив за очи(Seventeen),1 кафяв,1 течен коректор на Манхатън,гланц на Нивеа,гланц на Мейбълин и още 1 на Мейбълин,един вазелин на Нивеа(ако почнат да ми се напукват устните),Едно червило,Термална вода на Авен,Сухи кърпички с мирис на лимон,безцветен лак за нокти,Кристали за коса на БиоФарма,Фон дьо тен на Clinique и май това има в несесера ми

А също така искам да попитам за минералните пудри(забелязах,че има такава на Лореал,Артдеко,МаксФактор и Лумене) та кажете подходящи ли са за моята възраст почти на 14 съм след 1 месец ги правя и кои минерални пудри са по-добри на прах или твърди и моля ако някои е използвал минерална пудра да сподели мнението си за нея!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Искам да попитам перлите запушват ли порите и само на скулите ли се нанася?Значи аз попринцип си ползвам течен коректор,но ако си купя едни перли мога ли да ги слагам в/у коректора и запушват ли порите?
    На скулите, да. Не запушват порите.

Град
    Велико Търново
    ^ супер,значии ще си купя,а иначе някоя добра марка и ориентировъчна цена може ли да ми препоръчаш?и цветовете само в кафевите нюанси ли са?нещо не съм на ти в тази област

Мерси предварително

Голям фен Аватара на o0ps
    В къщи има много гримове, все пак сме три жени, но аз не позвам кой знае колко, въпреки че съм си накупувала доста. Спирали само в черно - около 3; пудри, фон дьо тени и коректори има около 5-6; едни перли; черни моливи - 4; имам един дебел молив-сенки; 3 палирти със сенки и 1 малки - тъмно сиво, светло сиво и бяло; червила, гланцове, лакове и подобни - много и във всякакви цветове.

Не обичам да се гримирвам,но имам едни сенки,перли,три гланца за устни,три спирали - в кафяво,черно и лилаво,молив за вежди и уста..май е това.

А също така искам да попитам за минералните пудри(забелязах,че има такава на Лореал,Артдеко,МаксФактор и Лумене) та кажете подходящи ли са за моята възраст почти на 14 съм след 1 месец ги правя и кои минерални пудри са по-добри на прах или твърди и моля ако някои е използвал минерална пудра да сподели мнението си за нея!
    има ги кафеви, които са бронзъри и се слагат по челото, скулите, носа и леко на брадичката.... или с други думи там където лицето ти изгаря по принцип от слънцето
    има и розови... те са като руж и се слагат само на скулите

минералните пудри са хубави... според мен всичко минерално е хубаво. Имам ружове и едни сенки които са уж минерални..... и няколко пудри. Тея евтините не ги знам колко са добри... само на Ревлон съм ползвала, но не ми харесаха... но другите ми на Sheer Cover са хубави, стига да не си ги поръчаш от тях (пращат ти ги всеки месец и ти взимат пари от кредитната карта дори да не ги искаш), а ги купиш от някой магазин. Вече в България, това не знам къде ще стане. Също така на Bare Escentuals продуктите са само минерални и са хубави, аз нямам нищо тяхно....
    Това че си на 14 няма значение... говори се че тези минералните са по-хубави от другите продукти... не запушват порите, не трябва да се изпъпчваш от тях и примерно ако заспиш с тях защото си много изморена няма проблеми... Но пък ти е малко рано за толкова много гримове, но щом искаш... пробвай. РАзбира се, трябва да имаш хубава четка за пудра... ама като ти казвам хубава, не тея от Avon..... Трябва да е пълна, закръглена или тъпа от горе... просто да има много "косми" ахахха и да е мекичка и да си я миеш редовно, това не означава че трябва да е супер скъпа, просто да внимаваш какво купуваш, защото аз така си бях взела една от Avon и металната част със "космите" се отдели от дръжката и трябваше да я хвърля, ама това беше като бях начинаеща, вече знам С друго не можеш да я нанасяш тази минерална пудра и пак трябва да внимаваш хубаво да я нанесеш защото се натрупва и ако прекалиш си като торта меко казано и не пада... ако имаш въпроси питай. Винаги се радвам да помогна на начинаещи.

Град
    Велико Търново
    Ами аз не искам да си поръчвам,защото може да не улуча цвета и така нататък иначе видях много хубави които се поръчват.Значи най-вероятно ще си купя другата година като отида в Германия,че има хубави парфюмерии,които зареждат със хубави марки а цените им са добри като за хубава козметика.До 40 евро бих дала за такава пудра.

Ами кои марки имат хубави бронзьори?

Град
    София
    ^ супер,значии ще си купя,а иначе някоя добра марка и ориентировъчна цена може ли да ми препоръчаш?и цветовете само в кафевите нюанси ли са?нещо не съм на ти в тази област

Мерси предварително
    Ми има всякакви.Моите бяха с кафеви и розови топчета, ама махнах розовите.
    Иначе не са от скъпите - на Catherine Arley около 6 лева са.
    Бях си ги взимала просто така, ама се оказаха хубави.
    Иначе и от Avon има бронзиращи - и те са хубави.Ама не помня колко струваха - май 20. (там са само кафяво - оранжеви, няма как да объркаш цвета. :Д )

hottie
    Guest
    Имам няколко палитри сенки, 1 черен молив, 2 спирали, очна линия, руж, фон дьо тен, пудра, гланцове.
    Но се гримирам много малко, така че не всичко употребявам толкова много. Най-често си слагам черен молив и спирала. Останалото е за по-специални случаи. Не обичам да се мацотя.

имам 1 фон дю тен , но него не го ползвам...имам 3-4 черни молива , 2-3 спирали , 3 пудри , балсами за устни на нивеа имам 6-7 , а гланцове...не знам около 10-15 са сигурно в момента ползвам на орифлейм един с касис и един с няквии горски плодове сенки...имам няколко палитри , но ряядко ползвам...1 руж имам май... и др не се сещаам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си