Искам да попитам перлите запушват ли порите и само на скулите ли се нанася?Значи аз попринцип си ползвам течен коректор,но ако си купя едни перли мога ли да ги слагам в/у коректора и запушват ли порите?

Иначе имам 3 спирали(Estee Lauder,Kanebo,Maybelline0define-a-lash),2 течни сенки(Clinique),1 сиви сенки(Bourjois),едни които са 2 цвята и тъмно червено червило(Estee Lauder),едни които са 3 цвята(Нивеа),1 зелен молив за очи(Seventeen),1 кафяв,1 течен коректор на Манхатън,гланц на Нивеа,гланц на Мейбълин и още 1 на Мейбълин,един вазелин на Нивеа(ако почнат да ми се напукват устните),Едно червило,Термална вода на Авен,Сухи кърпички с мирис на лимон,безцветен лак за нокти,Кристали за коса на БиоФарма,Фон дьо тен на Clinique и май това има в несесера ми

А също така искам да попитам за минералните пудри(забелязах,че има такава на Лореал,Артдеко,МаксФактор и Лумене) та кажете подходящи ли са за моята възраст почти на 14 съм след 1 месец ги правя и кои минерални пудри са по-добри на прах или твърди и моля ако някои е използвал минерална пудра да сподели мнението си за нея!