Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
Искам да попитам перлите запушват ли порите и само на скулите ли се нанася?Значи аз попринцип си ползвам течен коректор,но ако си купя едни перли мога ли да ги слагам в/у коректора и запушват ли порите?

А също така искам да попитам за минералните пудри(забелязах,че има такава на Лореал,Артдеко,МаксФактор и Лумене) та кажете подходящи ли са за моята възраст почти на 14 съм след 1 месец ги правя и кои минерални пудри са по-добри на прах или твърди и моля ако някои е използвал минерална пудра да сподели мнението си за нея!
има ги кафеви, които са бронзъри и се слагат по челото, скулите, носа и леко на брадичката.... или с други думи там където лицето ти изгаря по принцип от слънцето
има и розови... те са като руж и се слагат само на скулите

минералните пудри са хубави... според мен всичко минерално е хубаво. Имам ружове и едни сенки които са уж минерални..... и няколко пудри. Тея евтините не ги знам колко са добри... само на Ревлон съм ползвала, но не ми харесаха... но другите ми на Sheer Cover са хубави, стига да не си ги поръчаш от тях (пращат ти ги всеки месец и ти взимат пари от кредитната карта дори да не ги искаш), а ги купиш от някой магазин. Вече в България, това не знам къде ще стане. Също така на Bare Escentuals продуктите са само минерални и са хубави, аз нямам нищо тяхно....
Това че си на 14 няма значение... говори се че тези минералните са по-хубави от другите продукти... не запушват порите, не трябва да се изпъпчваш от тях и примерно ако заспиш с тях защото си много изморена няма проблеми... Но пък ти е малко рано за толкова много гримове, но щом искаш... пробвай. РАзбира се, трябва да имаш хубава четка за пудра... ама като ти казвам хубава, не тея от Avon..... Трябва да е пълна, закръглена или тъпа от горе... просто да има много "косми" ахахха и да е мекичка и да си я миеш редовно, това не означава че трябва да е супер скъпа, просто да внимаваш какво купуваш, защото аз така си бях взела една от Avon и металната част със "космите" се отдели от дръжката и трябваше да я хвърля, ама това беше като бях начинаеща, вече знам С друго не можеш да я нанасяш тази минерална пудра и пак трябва да внимаваш хубаво да я нанесеш защото се натрупва и ако прекалиш си като торта меко казано и не пада... ако имаш въпроси питай. Винаги се радвам да помогна на начинаещи.