- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- какво е това????
преди някъде месец се изнервих до толкова че зех да удрям и да тряскам на ред....тва ми се случи 3 пъти до сега...нешо като нервна криза ли е кво е?
кажете ми плсс![]()
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Никой не може да ти каже с точност, най-добре отиди на лекар. Много зависи каквот те е изнервило така силно. Може просто да имаш по-лабилна нервна система, която не понася напрежението и това е начина да се освободи. Като в никакъв случай не казвам, че е безобидно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
брех, че богато семейство имаш, че си си намерила подходящ начин за изкарване на яда
+1Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
![]()
Нов ник: Cassidy
... не е най умното решение да чупиш квот ти падне но щом така си решила...не можеш ли да си изкараш яда по друг начин... :P . ?!?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
тва за мен ли се отнася?Първоначално написано от Erica1
ако се отнася за мен не така..
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
ми аз понякога дака се изнервям че вадя на брат ми крушата и млатя с всичка сима и после са ми червени ръцете![]()
Не се отнася за теб отнася се за " sladky2008 "Първоначално написано от ice__kiss
Нов ник: Cassidy
Mоже би си била афектирана от нещо.
(афект-краткотрайно бурно избухване,завладяване човека,губи контрол,извънредно изнтензивна емоционална реакция)
абе к'фи сте такива хора на таз възраст да се нервите и да не се контролирате (shake).мене неможе да ме извади от нерви нищо.контролирайте се или вземай натурални успокоителни-валериан глог,мента,маграритка
сглобявам си аз едно нещо (няма да кажа какво) и поглеждам инструкциите и виждам че съм сгрешил ,а няма връщане и тряс един юмрук в/у него и един месец труд отиде на вятъра...
и друг път подобни неща са ми се случвали, така че не си единствената...
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от ice__kiss
ако си F - очевидно е, че ти трябва ячко в кръста Момче - като го нямаш: ей ти ги и тези аномалии.... биология....
ако си М - очевидно е, че ти трябват кръг от приятели Момчета........
о0ф глупости .... момичето просто е в пубертета и изпада в такива състояния....мен ме избиваше на рев,като се изнервя.... ако ти се е случвало 3 пъти... просто е както казах някво такова състояние... ама ако тези състояния се увеличат прекалено мн и започне да те избива на агресия... няма нищо лошо да направиш ако се консултираш с психолог.Той ще ти помогне и ще те научи да си сдържаш гнева и да си го изливаш по други начиниУспех!