.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Вярно ли всички учите!?! А стига бе!
    Че то ние не учихме, сега сте се разучили Браво!
    Не се залъгвай, аз съм тъп като галош, затова не се и мъча да уча.

1.Ставам към 11:00 часа(или по-рано ако имам да уча или не съм си научила вечерта).Ям,къпя се..
    2.Към 13:00 часа излизам от нас
    3.От 13:30 до 18:30(или 19:15) съм на даскало.
    4.Прибирам се,може да вечерям и излизам
    5.Към 10-11:00 гледам да съм се прибрала
    6.Понякога сядам за малко пред компютъра и после си лягам(или уча ако не ми се спи).
    Общо взето е това..като се замисля доста еднообразно

Беее каквото и да ми кажете до 12 клас си е пей сърце Дори яко да се учи, пак е по-приятно и лесно, ама чукнеш ли 18 живота ти се стъжнява. Тъй че взимайте си поука - яко life и после яко study
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Ем аз съм втора смяна (след 3 мин. трябва да съм в даскалото..апф..) и сутрин ставам към 10 и нещо, после закуска...седя на компа до 13:05 после тръгвам на училище.. Там първия час винаги минава в приказки (все пак не сме се виждали цял ден..понякога и два ) другите часове минават сравнително спокойно и мързеливо,..то и даскаливе видяха чудо с нас..вече им е все едно кой какво прави. Междучасията ходя да си купя пица и шише кола 0,5л .. след даскало с едно приятели се отбиваме да пийнем по нещо и всеки от където е дошъл
    Иначе когато съм първа смяна. Ставам, тръгвам...там цял ден подремвам...След даскало отиваме с приятели из центъра и се прибирам вечер, колкото да прочета програмата за утре и да си приготвя чантата

Ставам..обличам се, тръгвам за даскало, първи час, втори, голямо междучасие, трети час, четвърти, пети, шести ..евентуално седми..иии ако имам някакви допълнителни сипове..след тва вкъщи и уча
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ставате в 10 лелеееее аз съм първа смяна и ставам в петттттт цяяяяяла година а колкото до деня ми ставам в 5.15 до 6 се оправям в 6.00 излизам с едни приятелки се лигавим по автобуса докато стигнем до окръжна там се разделяме с едната отиваме на плиска там чакаме една друга приятелка на сттттуда после се лигавим в 280 и така до студентски град от там до училище пеша пак се лигавим после сме в училището и там се лигавим после и трите отиваме по часове после се виждаме галямото за да се лигавим после след четвъртия и след петия и след шестия час та така до края се лигавим после се прибирам права се че уча половин един час оправям си чантата и сядам на компа та до 22,00 сам пред компа лягам си кам 22,30 и гледам нещо до към 23,30 и после заспивам и паааак от начало

Голям фен
    на мен пък ми е супер яко в училище няма такъв смях никъде вярно,че ставам рано ноо си заслужава
    5:20 ставам
    6:00-6:15 излизам от нас
    6:40-7:20 на кафе
    7:30-2:00 на училище (смяхххх)
    и след тва всеки ден различно,уча по половин-един час,след тва на компа,излизам,пак на компа,може пак да излезна и кам 11:00-11:30 лягам. Абе общо взето на мен си ми е супер яко в даскалото

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ебахти скучните дни.скивайте моя
    1.ставам в 12ч и 5 мин.
    2.12:10-директно обядвам
    3.12:20-25-опраям се за даскало
    4.13:15-18:15-даскало
    5.18:20-19:30-в клуба играем билярд
    6.19:50-20:00-прибиране конско от майка,което подминавам
    7.20:20-20:35-вечеря
    8.20:35-21:05-набързо преглеждам квото имам за учене
    9.21:15-2:30(3:00)-плътно зад компа
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

училище,прибирам се,чистя,уча,компютър или навън,ям,телевизия или някой филм и пак лягам.

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93

Даскало, на вън, вкъщи, пред компа, учене, спане и отново...Еднообразие
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Ако съм първа смяна ставам в 6,20 След което се измивам,обличам се,гримирам се,ям и след това на даскало до 12,30 Обядвам,спя,следобедна закуска,уча и така Иначе също ходя и на тренирофки

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Мега фен
    хм...
    6:50 - ставам
    7:20- излизам
    до 13:15 съм на даскало след тва или се прибирам да спя или отивам нанякъде (кафе, магазини, просто разходка, на гости на някой... )
    ако съм излизала, се прибирам (до към 20:00 гледам да съм у нас, че баща ми мрънка )
    ако реша, уча половин час, ако не- директно сядам на компа
    към 00:30- 1:00 влизам в банята и общо взето успявам да се оправя до към 2:00- 2:30, когато лягам
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Времето когато човек учи "живот" ли се нарича аз не мисля
    и после като почнеш да работиш ще искаш да си на училище пак...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Около 8.00 ставам...
    До 5 минути компа е под мое владение и брат ми излиза за даскало.
    После около 9 ако някой ако се сети да ме изкара навънка - излизам / има ги много такива / , а ако не се шматкам вкъщи до 11.30, когато излизам за у-ще.В 12ч. се чакаме с две приятелки на Лъвов мост и оттам отиваме заедно на даскало.После всичките часовее скучаеме или се заливаме от смях..След даскало си тръгваме отново ние 3те ии то станало късно и си се прибирам вкъщи.. Мен пък така си ми е весело (сън)
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ставам от сън. Ям, чситя, готвя, отивам ДО училище, врътя се ОКОЛО училище, чат-пат мина през часа, другото време го удрям на разходки, купони и забвление, прибера се, ям чистя готвя, легна да спя и така докато дойде края на петъка след това два дена нощен живот, после неделя цял ден релакс вкъщи и после пак същата история П

Град
    Шумен
    Сутрин ставам в 6
    хващам автобуса и в 7 съм на даскало - първа
    спя на чина или до парното докато някой не дойде.
    В часовете попринцип слушам, но в някои като психология или изобрзително просто ми е непосилно да не заспя, а ако не заспя се въртя и говоря.
    Като се прибера в къщи ям, ама като се наям и мнооого ми се доспива. Казвам си, че ще си легна за половин час, ама кат заспа отиде 3-4 часа. Събуждам се вече по тъмно и почвам да уча. Кат си науча сядам пред компа и тъй.
    Туй е в свободните ми дни де. Като съм на пеене или китара следообеда не спя

ами...ставам в 7 без 15...лежа до 7 и 15 обличам се и на даскало..спя..спя..спя..изкар ам някоя 2-ка .. ае вкъщи..уча..малко навънка и са прибирам и си лягам да спя.. .. тъпоооооооооооооооооооооо ооооооооо ...добре,че сега сме ваканция та някакси прекарвам по разнообразно времето си..

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    ами..попринцип обичам да ходя на училище,ноо с това недоспиване и учене,учене,учене..леле понякога откачам иначе общо взето така ми минава деня..ставам отивам на даскало..след него или се прибера и легна да спя или излизам за 3-4 часа някъде..върна се седна да уча и ако ми остане време сядам на компютъра или директно в леглото
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Рано ставане,отиване на училище(скучаене в повечето случаи),след това висене на спирката дълго време,едвам едвам се прибирам за 1 час.После си пиша домашните,същевременно и ям.След това на компа до към 22:30-23:30 и после спане.

Хъх...Училищните дни са сложно нещо Общо взето програмата е учене,спане,учене,спане и т.н. (: Ама е това си има изключения...понякога е само спане (:
    If I do something bad and there's no one there to catch me,does that make me good? ;S

Град
    В най горещите части на АДА (((: ... Razgrad :D
    Всеки ден едно и също нещо ... ..даскало от 7:20 до 12:20 ( понякога до 15:00 .. като добавим СИП-овете .. ) .. вкъщи, малко на Pc-to .... после учене... после TV и PC ... и .. спане ... и сутринта пак същото
    "Бог е мъртъв" - Ницше
    "Ницше е мъртъв" - Бог

----------------------------
    "От години вече съм в играта
    знам как стават зад кулиса нещата..!
    Още съм на Границата между двата Свята
    ... нито беден, нито богат , а по средата!!!"

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ставам, отивам на у-ще -> отивам на курс -> отивам на кафе -> прибирам се, ям, уча малко -> а, пак е станало време за излизане..->прибирам се и си лягам
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Ставам с кеф сутрин, оправям се за половин-един час, отивам на у-ще....в часовете хем внимавам, хем си говоря и лафя с другите, в междучасията се кефя и правя глупости по коридорите (тичаме, смеем се, гафове, лафове...) и после на урок (според дните: по английси, бг, мат или танци) и след тва се прибирам, хапвам и излизам навън... кефя се с фр, ходим насам натам и след тва според сезона се прибирам колкото се може по-късно (като гледам да не нарушавам вечерния час ) и сядам на компа...и след тва се къпя и лягам.И на следващия ден пак така... Общо взето съм голям оптимист и винаги се кефя на живота
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    isperih
    С френски целувки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си