.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Фен
    06.50 -Ставам събирам учебниците ( кво ми падне )
    07.00 - 07.15 се оправям (грим ,прическа,ала-бала )
    07.25 - Излизам ,пред блока и се чакам с една съученичка
    От 08.00 до 13.30 на даскало
    Зависи с кой се прибирам си идвам вкъщи към 14.00 или по-късно
    Прибирам се ,ям и на компа до към 23.30 - 00.30
    После всичко се повтаря ...
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

oo 1 smqna staam 6 i 15 (puke) edvam se opraam nqmam vreme za nishto > otiam na daskalo ot 7 i 30 po4ti vinagi zakasnqqm za tfa i trupam otsastfiq ot tapi zakasneniq piem po kafe sled tfa bleem po 6 7 4asa obmenqme malko kluki 4at pat pada golqm smqh 4e imame mn ludi f klasa > sled daskalo s1n u4ene bi4ene na pc 4at pat izlizane kat e po hubavo vrememto a 2 smqna poo qko stavam si kam 9 u4a malko upraam se grim a u daskalo i sled daskalo kafence > f nas i na pc ABE seki prai edno i sashto po4ti drugo si e lqtoto :d
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

sega sam 2ra smqna i sam taka:
    8-stavam
    nai kusno do 10-u4a
    10 do 12-zabozvam na kompa
    sled 12-qm i se opravqm za daskalo
    kum 1 trugvam
    1:30 do 6:30 ili 7:20-daskalo
    kum 8 sam v fitnesa
    sled 9 se pribiram,qm i zabozvam na kompa
    lqgam si kogato mi sa dospi

Зависи за кой ден говорим.
    В понеделник - 7 часа.- Boring.
    Вторник- 5 часа Heaven.
    Сряда-предизвикателството е на лице- БЕЛ имаме.Внимавам и се опитвам да не заспивам. - 6 часа
    Четвъртък -Най-якото е Философията, най-омразното 2 часа Химия и география..
    Петък (как може в петък да имаме 7 часа как е възможно ) -СКука.
    Като цяло , напоследък само се хилим в междучасията, ако ми омръзне да седя само на чина, излизам на коридора, 2 в 1 -хем уча клюките, хем флитувам с мъжките.Най-обичам на парното да седя отвън (на пост ) Общо взето това е..Чета че другите казват кога тръгват за даскало..Еми като сме първа смяна , ме мързи да вървя- татко ме кара с колата..(Толкова изнежен организъм като моя..) Ако сме втора, си надигам толовището към 12:40 ... и до към 13:10 съм там..Пропуснах май нещо..АА да!След всяко второ междучасие накупваме каквото ще ядем и пристигаме с едни огромни торби и почваме да мухаме.Тфа е ..Абе разнообразие малко, иначе сега като сме във ваканция...и тфа не е весело..Ама сега края на срока..Яко ще се припотяваме..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ставам към 8-9 и се оправям. Уча, ако имам нещо и тръгвам за училище към 1 часа.
    Отивам там, вися до 6, 30 - 7 , връщам се ям , стоя на компютъра и лягам.
    Когато съм първа смяна е по различно, защото имам повече време...

1-ва смяна ставам 6.30.Гризвам нещо.Закъснявам почти всеки ден но нямам дори 1/3.Всеки ден имам 7 часа =>се прибирам около 2 часът.Пак ям ,спа ,уча ,излизам ,комп и към 12 лягам.
    2-ра смяна ставам 8 уча ,комп , ям към 12.30 тръгвам.Към 8 се прибирам комп или пак излизам и към 1-2 си лягам.

Баси тъпото... Стаам в 6, обличам се, мия се, ям и в 7 отиам на даскало. Там пък напраоо ще полудея! Супер скука. Свършвам в 1 и 10 прибирам се ям, излизам с приятели до към 3 -4 часа, после се прибирам играя на компа до към 9 после ям гледам TV и към 12 уча по кот иам и в 12 и 15 лягам! Омагьосан кръг!
    хубави крака! В колко отварят?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от skailer
    06.50 -Ставам събирам учебниците ( кво ми падне )
    07.00 - 07.15 се оправям (грим ,прическа,ала-бала )
    07.25 - Излизам ,пред блока и се чакам с една съученичка
    От 08.00 до 13.30 на даскало
    Зависи с кой се прибирам си идвам вкъщи към 14.00 или по-късно
    Прибирам се ,ям и на компа до към 23.30 - 00.30
    После всичко се повтаря ...
    Мхм..много добре казано и описващо ме !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ставам 1 час по-късно от колкото трябва
    после включвам компа
    ако имам пи внещо важно да уча уча ако не си избирам един предмит и уча по него
    посли се къпя след туй слизам долу вземам една фр утиваме на спирката във автобуса слещаме останалити и утивами на даскалооо
    на даскало пиша тъпи планове и слушам музика от телефона си в някой друг час се моля да не ме изпитат а понякога моля класната да ме освободи
    Голямото ям и после след даскало или излизам някаде или са прибирам и сядам на компа е първо ям деобщо взето тшк
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Хасково
    Даскало,след даскало уча малко, отивам на тенис , къпя се , пак уча после малко на компа или ТВ и лягам

Град
    Страната на Невъзможното
    Даскало-даскало-даскало = целия ми ден прекарвам почти и само в даскалото, после отивам да пийна кафе с приятели и да си побъбрим на спокойствие, след това в нас готвя за мен, съквартиранта и приятеля ми, вечерям и после на компютъра, гледам някой филм или говоря с роднини по скайп След това си лягам и на другата сутрин пак почва същото..

Честно казано не се отнасям особено отговорно напоследък към даскало Иначе яко купон. Ставам- на компютъра, понапиша нещо оттук оттам после на даскало, там си имаме агитка, пак купон, после като се прибера си пускам музика и дигам съседите. Ей така

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си