- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Златните "трикове" :) за GirLzZ
а пък ти колко си оригинален/оригиналнаПървоначално написано от UnHappyy
Не знае да пише , ама се обажда .. и ще си "талк" както си искаме и на когото си искаме !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Pure простотияПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Маса зле сте. Защо им обеснявате неща, които те не могат да разберат.Яко тъпи путки. Тя и тази с аватара на Мерлин е яко тъпа също ама поне не дразни хората ^^.
fc, изказа се.
Не вярвам да имаш впечатление за някой от четиримата ни, че да обобщаваш или просто побърза да се намесиш в зараждаща се интрига?
Не мога да разбера и как смееш да класифицираш без никакви обосновки...
MakeMeFeel - връх на наглото поведение... не ми се мисли ако такава си и в живота.. Щяла квото си иска и на когото си иска да приказва..
И някой ден като пуснеш тема и почнат да ти чатят и да те нареждат в нея ще има да им се нервиш.. и те ще ти кажат че ще праят квот си поискат...
Евала че си такова отговорно, умно момиче.. че мислиш когато действаш, че си съобразителна... евала просто...
Да изгубиш срама е нещо много лошо, а тъй като ви гледам вас с панделата и дразнителя.. какво да кажаЛошо, лошо..
Но к'во ли се обяснявам (мда, тука съм съгласна с fc) - не вярвам да ме разберете или да си преустановите поведението..
Айде псувайте щом само това знаете..
Моето отношение поне е обосновано щото не скитосвам форума от вчера и ви виждам дивите, нагли, злобни манталитети...![]()
Толкова за днеска... уморих се от простотия... уморих се да споря за правда, то е ясно че простакът винаги ще те победи - я с колоритни псувни и изречения, я с инат и простотия... дано се очовечите, щото поведението ви на нищо не мяза![]()
Не съм ти чел всичките мнения, но съм запомнил някои и съм останал с такива впечатления.Форума го посещавам от 4-5 години и рядко взимам участие в някоя тема и съм виждал всякакви работи тук.(не ми гледайте дата на регистрация на този акаунт имал съм поне още 5). Дразнител и останалите форумни тарикатчета дето са мислят за по-умни от останалите са на едно и също ниво с тях.Аз приключвам до тук.
Еми да такава съм ... Не съм от мишките , които се скатават само и само, за да не направят лошо впечатление на някой. Слабо ме интересува мнението на останалите за мене . Ако ме интересуваше , може би щях да се засегна от казаното до тука . Аз не виждам къде съм напсувала някой , така че просто спри да говориш наизуст. Както ти , така и fc нямате абсолютно никакво право да говорите каквото и да било при положение , че както каза pandelka , даже и имената ни не знаете. Може и тъпи путки да сме , както казвате всички.Не виждам с какво основание го казвате обаче просто повтаряте заучени фрази, колкото да има какво да кажете. Въпреки всичко , аз нямам лошо мнение за която и да било от вас. И мисля , че всичко това в момента е напълно излишно, още по-малко пък мнението на fc , което няма нищо общо с всичко изписано до тука.
Да, пускала съм тема, да осирали са ми я и какво от това ?! Животът ми не зависи от това дали ще ми осерат поредната тема. Все пак мисля, че живеем в свободна държава и всеки има право да си прави каквото поиска без някой да му държи сметка за това.
Да, продължавайте да решавате сложните си, изключително важни за мене и всички останали, житейски дилеми в темата на момичето... Скайп е за загубеняци, нали?
ПТ: Повтарям се, но: бъди себе си...
ПП: Аз съм на мнението на jghgh...
Омг, какво наизуст съм казала?!
Тук не опира въпроса до тва дали ти зависи живота от една темичка или не! Въпроса е принципен и поведенчески ако ме разбираш...
Знаеш че критиката е напълно вярна и градивна и тва те озлобява, наУи тъй?
Да пък, осирате всяка възможна тема с лигавите ви простотии и чатчета...
Също така не опира въпроса до т'ва дали си "мишка" и дали се скатаваш... Ти от някво елементарно възпитание трябва да се съобразяваш малко... Окей, не ти пука за мнението на другите, не ти пука кво впечатление правиш - ми доре, това обаче НЕ ЗНАЧИ че имаш право да осираш теми и да си мислиш че ти е позволено и че е правилно...
Окей, в конкретния случай ти не си нареждала, но си позволих да те обидя, защото по принцип спамиш с адските глупости, всяка тема я правиш на чат заедно с други твои дружки...
Еми мен това ме дразни, съжалявам.Дразня се като цъкам теми да виждам как дразнителя обижда, как ти и панделката се лиготите с целувчици, свалки, бонбонки, простотии..
Емм за тая работа си има чат теми, ЛСта, скайпове и други такива неща...
Правете форума малко по-приятно място за пребиваване, моля ви. Лично мен ме нервите.
А особено за кухата злоба на Дразнителя да споменавам ли пак? Ей така обижда, щото му се изкарва яда на някого и т.н.. Неговото включване в темата че авторката е грозна беше.. потрес о.О И не ми казвайте че моето е същото. Както казах - да, не ви познавам, но поне имам впечатления от вас, които за енти път казвам, са лоши....
Еми добре, тогава за какво го казваш само на мене ?! Нито аз , нито pandelka имаме нещо общо със "злобата" на дразнителя ...
Аз спирам вече.. не защото нямам какво да кажа .. просто мисля, че от тук нататък каквото и да кажем и аз и ти ще бъде абсолютно ненужно , защото просто тъпчем на едно място ...
Първоначално написано от jghgh
браво ... съвсем съгласна (нищо лично) ... просто си адски права във всичко което каза
по темата: един въпрос - защо всички мислите че искам да ми помогнете как да се справя и харесам на някое момче бе хора ?! Нее, просто пуснах темата, знам ли, за да видим как всяка една от нас се справя със тези така наречени "трикове")
Надявам се да няма вече подобни спамове и отговорите по темата да продължат ;]]
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уникално.................................. ........
Така не се бях смял отдавна![]()
![]()
![]()
"Бъди себе си"-егати ИЗТЪРКАНОТО клише![]()
Ми кой да съм,бе???Чичо Пенчо
от втория етаж ли???
Бахти пишман-помагачите.....
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Хора,за какво изобщо се карате и правите интриги.В крайна сметка никой няма да накара другия да се промени...
Глупавото в цялата работа е,че темата се превърна в един спор и почти няма човек,който да е дал отговор на момичето.
И по темата:За мен специални трикове няма.Зависи с каъв човек излизаш.На един може и да действа даден "трик",на друг може да му се стори глупав и отблъскващ.
Момичета , ако искате да се захванете с момче , с което да ходите по градинките да си пускате езичета и да си пишете по скайп вземете за пример задявката между мухата и плейбойчето... Но ако искате да си прекарвате диви нощи се внедрете в някоя компания с жени които ходят по клубовете без гаджетата си и търсят спасение от иначе сивия им живот.