.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Коментарите в импулс не трябва да те бъркат..и аз съм пращала,виждайки само началната нагласена снимка ..факта,че ти дава обяснения и т.н. без дори да си подхващала темата,говори само по себе си..Действай..

Цитирай Първоначално написано от alex4ii
    Цитирай Първоначално написано от kissed_by_rose
    е виж го от добрата страна...те са тръгнали,но може и да скъсат... не,сериозно според мен трябва да си се бориш за него...(неказвам да ги разделиш...това би било мн гадно..) но той знае ли че ти му се кефиш...? ако не си му го показала може би той просто е изгубил надежда...знам ли...
    не знам дали е разбрал,но все пак би трябвало...правих някакви намеци ,но ... и сега даже не ми пише в скайп .... влиза хиляда пъти и пак излиза .....и ми е разглеждал профила в импулс.А аз даже му честитих съвсем приятелски,но нищо......искам поне да го запазя като добър приятел
    macka govori s nego i otkrovenno go pitai imal li e ne6to kum teb i ako da za6to ne enaprail ni6to ..moje prosto da mu e omruznalod a 4aka ama se pak oh nz bori se

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    еми аз имам подобен случай ама поне не съм влюбена в него...в едно даскало сме..и ги гледам как се натискат бях му казала: 'радвам се за вас...май' не можах да издържа де..а той се хилише...всъщност се получи така защото много дълго време знаех че ме харесва, аз го харесвах и нищо не правех...а теб мога да те посъветвам да му пишеш..да си говорите като се видите...не да стоиш отстрани! Може да си има приятелка...ама те така или иначе ше скъсат...ако тогава още го харесваш трябва да си го вземеш...много пъти съм седяла и съм гледала от страни ама вече не!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си