- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовната история на едно хлапе.....
Здавейте на всички!! Предварително се извинявам че ще ви отегча,но трябва да излея всичко това което е в мен.
Преди около месец се запознах с момче от моята гимназия в импулсе.Писахме си няколко пъти там и той ми поиска скайп и така всеки ден ние си пишехме по 6-7 часа.Беше ми супер забавно,опознах го малко или много що за човек е. По същото време една моя приятелка също започна да си пише с него (по едно време малко се поздърпахме с нея),но всичко сякаш се оправи ,въпреки че и тя си пада по него.
Измина доста време ,но той въобще нямаше намерение да дойде да се запознаем на живо. Засичахме се няколко пъти по коридорите ,но той се правеше че не ме познава...а като си пишехме в скайп ми се извиняваше и т.н.
Накрая реших да направя първата крачка една събота,след един мач той играеше баскет с един негов приятел в даскало и аз и въпросната ми приятелка отидохме при него....всичко мина нормално ,завързахме някакъв разговор
Ала наскоро разбрах че има и друго момиче.което го харесва.Стана ми супер тъпо,когато ги видях двамата -как си плямпат
Същата вечер той ми се обясняваше как те са само приятели и нищо повече и някакви такива. От което не ми стана по-добре ,напротив тъй като даже не бях подхванала темата![]()
И сега пак в този отвратителен сайт (импулсе) забелязах коментарите му--целувчици ..и т.н. Знам че звуча като някакво хлапе,но се почуствах супер тъпоИ сега ми е супер спекло
![]()
Благодаря че прочетохте това , не е нужно да пишете..просто изливах това което е вътре![]()
mn kofti,zna4i bori se za nego,ne ostavai nqkoq da ti go vzeme,izleste,popitai go dali ne sa gadjjeta,to v impulse-a vsi4ki si pi6at celyvki,spox,dori i priqtelite,pitai go dali iska da e s teb,yspeh![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Харесва те...какво повече искаш и кого чакаш...???
Никоя не е по-добра от теб за да ти е заплаха..той няма гадже...който и да го харесва няма значение..
Атакувай...
Успех!
+1Първоначално написано от sexita
не случайно написах хлапе..... не е нужно да се дразниш. Или просто нямаш друга работа....е един съвет от мен намери си ,батко/какоПървоначално написано от tOniTyy
![]()
Тук не мога да се съглася със теб. Аз също съм пращал целувки и т.н. на момичета, но не ги харесвам!Първоначално написано от sexita
Първоначално написано от ScionOfStorm
Щом е тръгнал да ти дава обяснения, значи наистина изпитва нещо към теб. Дай му шанс!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
"Харесва те...какво повече искаш и кого чакаш...???
Никоя не е по-добра от теб за да ти е заплаха..той няма гадже...който и да го харесва няма значение..
Атакувай...
Успех!"
+1832964![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
ето затова не ровя из сайтове за запознанства ..а това за коментарите, че са целувчици няма значение :P поговори с него наживо не разчитай само на един скайп
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ее трябва да ви споделя още нещо. Днес разбрах нещо което ме разтърси!! Той и онази кукличка са тръгнали....край GAME OVER !!! Твърде хубаво беше ,за да е истина ... само не разбрах защо той не ми каза нищо??? Сега ми иде да се гръмна. Е отивам да поплача ..може така да забравя всичко![]()
![]()
не плачи... той не заслужава !!!![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
е виж го от добрата страна...те са тръгнали,но може и да скъсат...не,сериозно според мен трябва да си се бориш за него...(неказвам да ги разделиш...това би било мн гадно..) но той знае ли че ти му се кефиш...? ако не си му го показала може би той просто е изгубил надежда...знам ли...
All you need is love =]
не знам дали е разбрал,но все пак би трябвало...правих някакви намеци ,но ... и сега даже не ми пише в скайп ....Първоначално написано от kissed_by_rose
влиза хиляда пъти и пак излиза .....и ми е разглеждал профила в импулс.А аз даже му честитих съвсем приятелски,но нищо......искам поне да го запазя като добър приятел
![]()
Еми кажи му,че искаш да си останете поне приятели ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
не му говори за чувства и такива неща... няма да има смисъл...из4акай го ако той заговорисамо го питай може би дали иска да сте приятели и да ти каце какво мисли за теб а да не те разиграва и да не те държи в напрежение
![]()
All you need is love =]
Аз пък неПървоначално написано от ANTIHUMAN
+Първоначално написано от sexita
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Тоя импулс е чисто проклятие, просто съжалявам, че го гледам ... виждаш неща който не искаш да видиш ;(
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
абее импулс... то всеки пише целувчици и тем подобни.... даже и на не познати... вярвай ми това не означава нищо! а аз казвам още повече да го притиснеш... цял живот на приятели ли ще си играете? даваай смело докато не е станало прекалено късноуспех ;]
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
вече стана прекалено късно ... той е с онова момиче. Днес ги видях двамата бяха на 5 метра от мен , целуваха сеПървоначално написано от evelinka1122
Беше ми малко тъпо ,но издържах
![]()
Сигурно е гадно , че ти се налага да го гледаш с нея толкова близо, но няма какво да направиш. Той е решил така.
Все пак можеш поне да опиташ да поговориш с него и да му кажеш, че искаш поне да си останете приятели. И НЕ му говори за чувствата си- така само ще го изнервиш.
Опитай се да си спокойна и да му покажеш, че каквото и да е станало ти искаш да си пишете и да сте приятели (поне това).
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
оо мн съжалявам.... просто гледай напред... живота продължава
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]