- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОмогнете ми със съвет, моля ви ;(((((...
Здравейте.. Не съм писала тук от може би 2 3 месеца, защото нямам време, за което се извинявам. След дълги размисли, реших да ви споделя нещо и да поискам съвет от вас. Само моля не ме съдете, просто искам вашите мнения. Та да карам по същество. Преди около 20 дена с моята приятелка както винаги се бяхме разбрали да ходим пвтък вечер на дискотека и на барчеБяхме влязли яко в "джаза"
Един нейн приятел ни извика при тяхната компания и ние отидохме при тях. Пихмне веселихме се, аз дори не разбрах кога попаднах в прегръдките на едно много сладко момче (Ц.)
Цяла вечер ние се гушкахме прегръщахме и танцувахме макар че бяхме много пияни и двамата
... с една дума всичко вървеше суперско
![]()
![]()
От тогава започнахме да се виждаме, на следващия ден аз трябваме да се прибирам в моя град, но като се прибрах пак в София, се видяхме и нямам думи да ви опиша колко яко си прекравахме... една седмица ние всяка вечер се виждахме с него и дори спах няколко пъти у тях
(етественно не сме правили нищо, защото като истински кавалер ми каза че ще чака когато найстина го пойскам, тогава да го направим).Всички беше много яко, излизахме вечерите, ходихме къде ли не , но до... този петък. Не знам вие какво ще си помислите, но петък следобяд аз се връщам от лекции, и в автобуса сядам до някакво момче.. един много сладък с рапърски дрехи,метнал си качулката, сложил си едни очила и не се вижда
![]()
абе пич отвсякъде
и автобуса тръгва, и точно мястото до него се освобождава, една бабичка става да си ходи ама не може да дигне чантата и той някакъв навежда се подаде й чантата, още тогава ми направи впечатление. В последствие седнах до него, загледах го, беше ми интересен и той някъкъв небрежно седнал зяпа си през прозореца а пък аз разглеждах дрехите му.
Пуснах си музика на хенсфриито и си слушам h0use и си пътувам , и по едно време рапъра ме заговаря. Попита ме това дали не са някакви ръкавици, поне бях с една блузка куъс ръкав и с добавка само ръкави някакви мега сладки и аз му казвам че не са ръкавици а просто така се обличам.. И аз изведнъж му казвам че има мн яки дънки и суичер, питам го рапър ли е, той казва да че слуша рап и h0use и направо в тоя момент аз откачам защото и аз слушам яко h0use и рап черно..
Започва един много як разговор и моя човек си изпуска спирката заради мен, и слизаме на моята спирка
Сменяме си телефоните, да излезем някой път заедно, обаче му казвам че вечерта ми е запазена и решаваме да излезнем още веднага... Аз отивам само до блока да си оставя нещата и се връщам обратно.. и започвамв да се разхождаме, ходим насам натам, говорим си и на края отиваме на една пейка
и супер много са забавляваме, той дори се оказва че играе брейк и ми показва елементи от брейка, абе много готино някакво... после по едно време отиваме на неговия обект дето работи , за да си вземе парите.. и неусетно минава времето.. Отиваме да хапнем по дюнер и после ми казва, ела сега ще те отведа на едно много яко местенце. Аз си нямам на идея къде ще ме заведе, но на доверие приемам и познайте къде отиваме. В една турска сладкарница... той между другото говори перфектно турски о.О
![]()
Защото е наполовина амриканец наполвина турчин или българин, но живее в София от както се е родил.. И ми казва избирай си каквото искаш, и поручва на турски .. адски много ме изуми.. И седнахме си и докато си хапвахме, той ме гледаше един такъв усмихнат... След това дори го взехме на кафе с нас, аз той и моята приятелка :P Опитах се да я помоля за съвет тъй като е по голяма от мен и се надявам че ще ми даде добър съвет. Аз бях казала на рапара (М.) за Ц. и обаче му казах че адски ме кефи, че направо не мога да повярвам че го кефят мойте любими track-чета , че изобщо се разбираме така добре и си пасваме... И така да продължа че здраво се отклонявам. С М. се разбрахме че ще се видим другата седмица като имам време ще излезем.. Той каза че ще ми звънне и ме посъветва да не пия този път. Аз обаче се напих като дърво... просто някак си ми лиспваше за това се напих.... недостатък ми е че ако се навия да пия, то така здраво се напивам че винаги има филми около мене...
И аз наща лудото, не издържах да тръгнат момчетата на диско и аз и мойта приятелка да изчакаме М. и да отида с него някаде на кафе или диско или кфото и да е, ами му казах ела... той дойде. Той още като ме видя в това ми състояние се беше здраво уплашил за мен... Аз много исках да го прегърна, и точно тогава Ц. отзад гледа... оххх... направо не знаех къде се намирам какво правя какво става... На Ц. не казах какъв ми е М. , а моята най добра приятелка пред бара направо ме направи на 2 стотинки че съм викнала пред заведението в което седим М.
![]()
Знам, виновна бях... но просто така яко си прекарвахме, че сериозно ми лиспВаше..
И после стана цирк.. помня само че аз се гушнах в М. а Ц. му вика " Добре остави ми я само за 2 мин. да поговоря с нея" и М. понеже е точен му каза, окей , говорете щом трябва. Ц. няккъв доколкото помня почна да ми се моли да си ходим да съм го била оставила тоя що'то щяло да ме вкара в леглото и да ме заебе на сутринта... Аз се ядосах, и се дръпнах и отидох при М. Седнахме на сладкарницата където бяха яките пастички и чайчета и след около 10 минути идва мойта приятелка и Ц. и нейния приятел на мойта приятелка, тя ме извика отвън за 10 минути... и уж да говоря само с нея, ами изведнъж Ц. ме хвана и вика " Алекс ако не дойдеш с мене, ще те отвлека до колата ако трябва... "аз му казах че искам да отида при М. задършах се, но Ц. не ме пусна и ебаси цирка по улицата ме влачи носи... 200 метра, и аз само викам М. къде е, къде е... и по едно време усещам някой зад мен ме хвана, и се обръщам, гледам М. и го гушнах, а Ц. не ме пуска и ме дърпа, ама и аз не се пускам от М. И то стана мазало... М. веднага удари един телефон и викна някфи негови приятелчета.. да били дошли.. а Ц. и неговия човек се ометоха... Отидох за пореден път в сладкарницата с М. и след малко гледам мойта приятелка, момчетата я оставили при нас.. Хапнах, опитах се да се успокоя... М. ме поуспокой а и след като с мен е и най-добрата ми приятелка, перфектно...говорихме, пиивахме, малко или много беше весело... После М. каза че искал да се разходи с мен малко... и моита приятелка си тръгна... И настоя да го вкарам нелегално в общежитието в стаята ми, казах му че не мога той, довери ми се , довери ми се.. накарах го да се закълне във сестричката му.. и отидохме.. И сега ще ви кажа чесно без да си кривя душата, единственото което не ми хареса е че ме накара да го направим, а му казах че не искам там в таз стая а и че няма време беше 4 сутринта, трябваше да спя а и той да спи... :] Не знам бях се разтреперила просто, след като М. си тръгна... си навих телефона да ми звъне във 8.30 сутринта да се видя с моята приятелка за да поговорим. На сутринта обаче не знам какво ми беше и вместо на нея съм звъннала на Ц. и чувам гласа му, и се чудя какво става, и той ме пита защо му се обждам, аз не знам какво да кажа дори... Казвам му че искам да се обадя на моята приятелка да я чуя за кафе да се разберем .... ама съм сбъркала номера и му казвам да й звънне да й каже защото аз нямам кредит вече... И той казва окей, обаче след 2 мин. звъни и казва че телефона й е изключен.......... аз казвам окей, няма нищо.. и Ц. по едно време ме пита дали иска да се видим, аз му казвам че съм склонна да бъда с него.. някак си ме загриза съвестта... ( съжалявам че не помня много от тая вечер и сутринта от разговора)... Ц. идва, слизам аз и какво, гледам го как плачезаради мен, заради вчера.....
И на мен ми стана кофти... не знаех какво да правя, ама така не можех да го оставя и му казах не плачи, опитах се да го гушна, макар че мислех че заради вчера ме мрази.... а ми каза че ако ме мразел нямало да дойде...
и после естественно ме разпита какво е станало с М. Не му казах че е спал при мен в стаята, казах му че ме изпратил до стаята и си отишъл... защото не ми се мисли как би реагирал...
И нищо казах му че до тоя петък, найстина ми беше добре с него, че найстина бях щастлива с него, но го помолих за време, както и когато М. ми звънна по късно го помолих за време... да помисля кой искам и какво да правя. С Ц. решихме поне да ме метне до автогарата да се прибера, но пък се забавихме защото нали валеше сняг и с летните гуми можеше да се хлъзнем някъде и край... чакахме 4 часа докато сменят гумите.. Забелязах че когато се усмихнех Ц. се радваше, опитах се някак си да направя нещо за него, защото вчера го нараних... с тая постъпка... Не знам хора защо така се получи, десет дни даже са 2 седмици и 3 дни, с Ц. ходим, до преди да срещна в тоя тъп автобус М. мислех че най-сетне имам сериозна връзка а не просто зарибявка... Също да кажа че М. е някак си адски надъхан жизнен усмиханат, привлича ме, на няколко пъти обмислях дали да му звънна и да излезем, като се прибера на София... Адски зле ми е вътрешно, не знам какво да правя.. А с Ц. добре си прекарваме ама той ме е страх да не ми омръзне защото не е от тия хора които са като мене склонни към адски приключения и т.н.
Незнам какво да направя... Но пък М. го познавам от едва 1 ден, не знам дали ще удържи на думите си... Дори преди малко пак ми звънна да говорим, искал поне гласа ми да чуе.. Адски объркана съм не зная при кого си струва да остана , кого ще бъде до мен... ще ме пази.. не искам и сърчицето на Ц. да разбия, нито на М. Страх ме е .....
Чакам вашите съвети. Ако имате въпроси... Просто пишете , ще отговоря на всички ви...
А дори не съм сигурна дали обичам някой от двамата, за малко време не мога да се влюбя , моята любов от пръв поглед... отмина.. сега вече... не знам..
П.С.
/me (music) Now playing: 7. Moonbeam - See The Difference Inside (Inside Mix) <-- поздравявам ви, поне ме успокоява малко или много![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00