- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно заплетена ситуация...
Защо не може малко мир да има за мене...и все във филми се забърквам!!!
Леле...побърквам се вече!
Преди няколко месеца скъсах с "любовта на живота ми",повечето знаете за него...Иво...
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...564&highlight=
Ето я историята...приключила...уж.. .
Той замина на морето,аз също,но не се сдобрихме...той се върна в София,аз останах..3 месеца.3 месеца,свободна и дива...много грешки и много хубави неща,но си живях пълноценно!
Бях с други момчета...държах на тях,но на Иво звънках честичко да го чуя и...чувствата ми си бяха същите. Излизах с други за да се отвея. Но след време Иво започна да не ми вдига,и за няколко седмици спряхме всякакви контакти.
Върнах се в София...звъннах му,говорихме си и...се видяхме.
Започнахме наново,но...пак не се получи. Той не желаеше да ми прости и постоянно проблемите изникваха наново и наново...спряхме да се виждаме,тогава се запознах с Анастасиос
http://www.teenproblem.net/teenid/po...ita/11478.html
С Иво се блокирахме...скарахме се 300 пъти и пак се търсихме...той си имаше приятелка,аз си имам Анастасиос...обаче започваме да си пишем в скайп и след 10 минути тъпи теми от ежедневието започват сълзички и мечета...колко ми липсваш...виждаме се...дефакто нищо не предприемаме. Последния път му казах,че ми писна да вървим без да се движим и му казах...или си с мен сега и завинаги след като толкова много ме обичаш...или ме забрави и си тръгвай завинаги!
Бях разплакана и стоях и чаках отговора му...той започна..ама не мога да ти кажа от сега,това е много сериозно нещо...думи нямам...(за което си беше прав,въпреки,че сме обсъждали 1000 пъти бъдещето си) и аз му казах...тогава..."довиждане"
Той се обърна и си тръгна и вече никога не го видях.
Изстрих всичко което ми напомняше на него и продължих напред с Анастасиос. Днес самичка осъзнавам,че колкото и да не ми се вярва съм лудо влюбена в Анастасиос...Не мога да кажа,че го обичам,но понякога наистина ми се ще да му го изкрещя. Много съм объркана,но ме е страх да се отпусна напълно. Виждам го колко е влюбен в мен,не малко негови хора ми го подсказаха...а и глупавото му държание нерядко ме навежда на тези мисли.
Сега...така да се каже сме в разцвета на връзката ни. Но не знам какво ще стане за в бъдеще...той е грък,учи тук дентална медицина и след завършването си,ще се върне в Гърция... Пределно ясно ми е,че ме крие от техните и вероятно ще си има неприятности ако разберат...знам ли...за сега като си говорим само ми казва...аз съм дошъл тук да уча,а не да въртя любов и ще имам неприятности...
Но и не говорим много...даже само 2-3 пъти сме споменали,но ми е ясно какво става,щом като звънне гръцки номер слага пръст на устата ми за да запазя тишина. И въпреки всичко много се грижи за мен,мечтаем си...онзи ден ме пита...страхувам ли се от любовта...
Романтичен е и наистина държим един на друг.
Нооо...Иво..взел та ме отблокирал и ми писа. Уж невинни разговори в продължение на седмица,а вече имаме уредена среща за понеделник.
Не мога,не мога,не мога!!!
Искам Анастасиос...не ми се ще да си губя връзката,но толкова обичам Иво,че сърцето ми се е сцепило на две между тях
Мога и сама да си оправя заглавието![]()
Любовта идва рядко в живота (говоря истинската и силната).Понякога трябва просто да не я изпускаме... щом Иво те търси значи има нещо....
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Хмм.. помня още преди като пишеше за този Иво.Виждаше се,че се обичате много .. и аз чесно казано не вярвах ,че ще се разделите само заради работата на морето.И сега съм очудена.Единствения съвет ,който мога да ти е кажа е ,че не трябва да го испускаш (поне според мен).Щом те търси значи не те е забравил и както виждам и ти не си!Ще ви е от полза един хубав разговор за да разберете този път наистина какво искате!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Личи си че обичаш повече Иво!Давай!
И като излезете с Иво мислиш ли че обстоятелствата ще се наредят по друг начин ? Просто няма смисъл, колкото и да го обичаш опитай се да го забравиш.
Ако обикнеш много Анастасиос и той замине за Гърция, би ли го последвала, ако той те повика, или както си мисля аз той просто ще те зареже, защото не иска да признае връзката ви пред техните.
Замисли се.
Според мен за известно време остани сама и продължавай напред, но този път.. без тях.![]()
Знаех си,че обичаш Иво..Казах ти го...в онази тема за Анастасиос..Но ти каза,че се е държал кофти с теб нещо там пак се бяхте скарали...Сега те съветвам:Не го изпускай!Той е твоя човек.Той е голямата ти любов.Успехх!!!![]()
Много се радвам за теб.
Обичаш Иво,а си влюбена в Анастасиос и не знаеш кой да избереш.
Знаеш ли,може да ти прозвучи малко грубо,но между теб и Иво вече всичко е приключило...Наранили сте се доста (по това,което съм чела от миналите ти истории),опитвали сте хиляди пъти и не се е получавало...,защо си мислиш,че точно сега всичко ще е перфектно?Дори и да е така,никога няма да е същото и рано или късно миналото отново ще изплува на повърхността...От това,което съм чела за него,съм останала с впечетление,че той не може да ти прости...,а за да започнете на чисто,трябва да си простите всичко...,а това май е не възможно...
Защо просто не оставиш всичко това в миналото и не продължиш напред,сама си видяла,че дори и да се обичате нещата между вас не се получават и ако правилно помня,ти си основната причина да го изгубиш...него и любовта му...или по-точно да се стигне до раздялата ви...Не знам мислиш ли,че след хиляди опити - не успешни,точно сега ще е успешен...?
Моето мнение да започнеш на чисто и да продължиш напред...Нали знаеш,когато нещо се счупи,дори и да бъде залепено след това,пукнатината винаги си личи...
A qui
"Жените не знаят какво искат!", други думи са излишни...
Walk with me now, fly with me later...
Личи си,че Иво те обича,ала е объркан.Затова и постоянно те блокирва,отблокирва.Всъщно ст и двамата се обичате,ала не знаете какво да направите.Виж сега..за Анастасиос..той не споменава на родителите си за теб,защото по думите му е дошъл тук да учи,а не да върти любов..Хайде сега не е от огромно значение,но после..ще ти е приятно ли да те крият..?Все едно го е срам от теб.Не знам,според мен Анастасиос е дошъл тук наистина,за да учи,харесал те е и сега е с теб,докато е в България,за да си запълва времето,а после ще изчезне в Гърция.Лично мнение.Аз от доста време следя историята ти,нищо че никога не съм давала мнение.Но винаги повече ми е харесвал Иво.Според мен трябва да се срещнеш с Иво и да поговорите.Личи си,че още се обичате и то много.Желая ти успех!..и да разкажеш какво е станало!
![]()
Любовен триъгълник,таака да се нарече![]()
Щом обичаш Иво,бори се да си с него,защото ако продължиш с Анастасиос ти винаги ще си мислиш за Иво,защото сърцето ти бие само за него.Ти харесваш Анастасиос,защото го мислиш за готин,но сърцето ти копнее по Иво,а от харесване до любов има голяма разлика,за която със сигурност знаешМоже би,ти е писано да си с Иво,защото въпреки всички трудности и раздели ,които сте преживели,съдбата ви среща отново и отново,и отново.....
![]()
![]()
![]()
Опитай пак с ИвоКъсмет
![]()
Малко сме разумните.
Ех,взе ми буквите от клавиатуратаПървоначално написано от Erica
![]()
Аз гласувам за Анастасиос!![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
az sum za Ivo,6e vidi6,4e nakraq 6e izbere6 nego,prosto ne moje6 bez nego,kolkoto i da se karate,a 6om Anastasios 6e zaminava pak za Gurciq i te krie ot tehnite vse nqkoga 6e si otide,dokato Ivo vinagi 6e e s teb!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това, което знам от предишните ти теми е, че много пъти си опитвала с Иво и не се е получавало...Ако отново се съберете пак няма да се получи, когато двама човека не са един за друг, каквото и да правят пак различията м/у тях ще надделеят....Не губи романтичната си връзка с Анастасиос, заради сълзите с Иво....Ако искаш да страдаш избери Иво, ако обаче искаш обич и толота Избери Анастасиос! Просто погледни напред, един път завинаги трябва да се отърсиш от Иво. Ако спреш да комуникар с него ще ти е много по-лесно....
Не знам...всички мнения ми се струват вярни...супер объркано е...
Обичам Иво повече...наистина е така..всъщност както казах...Анастасиос ми е по-чужд,въпреки,че и със него се отпускам...но пък с Иво бяхме като семейство...
punkrock...точно обратното мисля. Нещата няма да се оправят...трябва да стане чудо,въпреки,че имам голямо желание да изгладим проблемите.
А Анастасиос...ще замине след 4-5 години в Гърция..ако съм с него до тогава явно ще го обичам достатъчно че да замина с него и той също ще се е привързал към мен достатъчно за да направи правилния избор в живота си. Мисля че тогава ще е на 25 години...достатъчно зрял за да поеме отговорноста на действията си и да ги осмисли.
Erica също ми се струва права...Или...поне съм се наслушала на това...всички така ми казват...достатъчно сме се наранили,няма да се оправим...
А да остана сама...не мога. Точно ми трябва човек който да ме отвява от Иво. Или от Анастасиос по-късно.
Но все пак,аз не мисля,че проблемите са толкова сериозни и мисля,че може да се оправим...но уви,за сега напредък няма...само се отчайвам от това събиране и разделяне.
mArMaLaDkA...малко пъти ми е казвал,че ме обича...но винаги в напечени ситуации...съвсем по повод. Преди много се страхуваше да ми го каже...аз му го споменавах,но той казваше,че го е страх,че ще се възползвам от тоВа и ще се кача на главата му...но както и да е.
След като се разделихме ми го писа в няколко смс-а..единият беше малко след като се разделихме и пробвахме наново...а другият...след време...беше скоро. Беше чул от някой,някакви глупости,че съм била с негов приятел,които естествено не бяха вярни и ме проклинаше никога да не срещна някой който да ме обича повече от него. Аз му написах,че не ме обича,и той веднага ми отговори,че ме е обича и някакви други неща...но както и да е.
Аз знам че ме обича...ако не ме обичаше нямаше да стигнем до тук.Защото връзката ни беше повече от перфектна а се разделихме поради глупавите грешки които направих...но не е било нищо с цел и...не знам.
Съжалявам че така стана. Никой от двамата не е искал да стигнем до тук. Може би за това още не можем да приемем,че сме разделени...а вече мина половин година.
Но и Анастасиос е човек който може да поема отговорности както казах по-горе. Не мисля,че всичко е убиване на време...просто не го виждам в жестовете му към мен.
Iveto595...благодаря ти че си чела хубаво и ми разкриваш едно ново становище,което не съм подозирала... Наистина скоро му предстои повишение като Асистент мениджър...една стъпка под управител. Но...не знам...аз наистина смятам,че ако се събираме,то трябва да започнем начисто и насериорно. Което не говори сватба на момента...но поне общо жилище-да!
Това ще ми дава стимул и спокойствие за да нямам страхове от любовта.
За Анастасиос...оххх....аз наистина...прекалено много насериозно приехте мисълта,че техните не ме приемат...аз наистина не смятам това за проблем...или поне не мисля,че ще бъде занапред...
Проблема е че чувствата ни са пресни и крехки.
Той ми е казвал доста пъти..."ще видиш колко е хубаво в Гърция", "като отидем в Гърция ще ти покажа нещо си там"...разни такива.които ми ги казва в разговор,но е ясно,че не отрича идеята,че е главен проблема ако се противопостави на баща си.
А и...знам ли...каза че има леля която е българка...значи те явно могат да приемат нас.
А и не знам какъв е проблема между българи и гърци...
Баща му има фабрика в България и често е тук...семейството му знае български и не вярвам да има проблеми. Най-малкото,че явно се е досетил,че Анастасиос е във възраста в която търсим половинката си и за тези 4-5 години през които има да учи е голяма вероятноста да я намери в българка.
soul1199 може би отговорът се крие някъде по-горе.zaraaa Точно обратното е...ние сме един за друг...Просто...за това е всичко...отдавна сме приели,че нещата не са игра,така започнахме връзката си..насериозно и така я прекарахме. В разбиране,компромиси и незабравими моменти.
Но си права...може и нищо да не се получи и да остана от двата стола на земята...което не искам в никакъв случай да стане така.
Наистина държа и на двамата много...ух...не знам.
Мила и двамата са хубави .. и ти си прелестна ... мисля , че трябва да седнеш и да поговориш със Анастасиос след като завърши какво следва и сама да си прецениш дали имате бъдеще заедно
Няма да пиша нищо по темата ,но шще кажа че пишеш много дълги теми![]()
От личен опит ти казвам - докато не се изясниш с Иво,никога няма да си щастлива на 100 % с Анастасиос.Все ще се питаш какво ,как и защо.Може Иво да не е човека за теб,но трябва да си убедена напълно.Не си струва да съсипваш щастието си заради догадки.
Знаеш ли какво аз лично вярвам във съдбата ако може така да се каже...Може би съм прекалено романтична, тъпа или много филми гледам...но смятам ,че ако с Иво наистина сте един за друг ии тоолкова силно се 0бичате ...все някога, не съдбата ,а вие двамата сами ще се съберете ,защото ще ви е писнало да се мъчите да забравите каквото е било ,да пробвате да сте щастливи с др иии в същото време адски да ви боли.....н0 досега като сте пробвали да сте заедно явно нещ0 не е вървяло....сега какво се е променило че да потръгне...?! Според мен за сега продължи с това момче с което си ...ааа пък на този Иво му кажи ...ако толкова мното те обича и иска да бъде с теб...един ден да те потърси,когато би направил всичко за да сте заедно,уверен е в чуствата си и знае че те обича повече от всяка друга...това е моето мнение ..
![]()
![]()
What g0od is a [color=violet]
ЦЛК - кофти избор, БМВ е класи над тая пенсионерска бангия![]()
Наистина май така е най-добре...поне ми се струва разумно...отлколкото да се виждам с Иво и да мамя себе си...Тасос и него самият... Абе не знам...Първоначално написано от UnHappyy
Ето малко от скайп сега се разрових,че няма какво да правя.
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: искаш ли да се видим?
Ivcho каза: za6to
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: нали...чудесен отговор/въпрос
Ivcho каза: ???
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: нищо
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: лоша идея
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: просто навик или не знам
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: samo se 4udq za6to mi pisa
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: i za6to se add-nahme pak
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: samo da mi stava
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: gadno i da pretrupvam kato mi izleze
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: 4e se vpisva6
Ivcho каза:
Ivcho каза: mi iztrii me ako 6te ti e po lesno
Ivcho каза:
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ot skypa li...
Ivcho каза: da
Ivcho каза: mi
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: tam e lesno,nali znae6
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: kak i da e
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: nz kakvo mojem da si kajem
Ivcho каза: sre6tnah 4owek , koito mi napomnq na teb
Ivcho каза: naistina
Ivcho каза: sqka6 gledam teb
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза:
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: nqma kak da e kato men
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: dano
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: pone e po-dobra
Ivcho каза: kazwam kato teb
Ivcho каза: nikoq ne moje da si ti !
Ivcho каза: prosto ........... w momenta w koito q widqh za purwi
Ivcho каза: put
Ivcho каза: widqh teb
Ivcho каза: w neq
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: radvam se
След това му казах за Анастасиос...разказах му проблеми...всичко...
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: kogato sum s nego ne mislq za teb
Ivcho каза: da
Ivcho каза: no toi ne sum az
Ivcho каза: !
Ivcho каза: kakto i tezi s koito az se wijdam ne sa ti
Ivcho каза:
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: nikak ne e kato teb
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: i nikoga ne sum si predsavqla 4e toi e ti
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: no mi pomaga da se izpravq ot krakata ti
Ivcho каза: radwam se
Ivcho каза: za6toto na men
Ivcho каза: nikoq ne mi pomaga!
Ivcho каза: w momenta
Ivcho каза: mislq za onowa momi4e
Ivcho каза: to4no za6toto mi napomnq za teb
Ivcho каза: i kogato q celuwam wijdam teb
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ti si si vinoven!
Ivcho каза: kogato q gu6kam gu6kam teb
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: dava6 tova koeto e za men na druga,a az da leja v kalta...nali
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: mn qko
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: !
Ivcho каза: ne
Ivcho каза:
Ivcho каза: ohhh
Ivcho каза: mn dobre znae6
Ivcho каза: 4e ne6tata
Ivcho каза: sa trudni i za dwamata
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ne...predstavi si
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: nikoga ne gi razbrah
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: tiq ne6ta
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: kato q vijda6 neq
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: vijda6 li q kak spi s drug?
Ivcho каза: ne
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: 6toto tova vijda6 v men samo
Ivcho каза:
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: taka bqh re6ila,Ivo
4e 6tom ne moga da polu4a lubov ot 4ovek,koito e istinski i defakto e to4nata mi polovinka...zna4i nqma smisul da tursq lubov...za tova bqha vsi4kite mi neseriozni vruzki i gluposti...za da se nau4a da spra da se obvurzvam i da sum predpazliva s horata...no ne stava! Ne moga da promenq sebe si,kolkoto i da se zalugvam 4e go pravq i ima efekt. Nqma6e da ti pi6a ako ima
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ne sum tolkova silna kolkoto iskam
Ivcho каза:
И тук спряхме да си пишем
След няколко дена му писах от скука а и...не знам.
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: aide dai da q vidq
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: momi4eto deto prili4a na mene
Ivcho каза: nqmam neina snimka
Ivcho каза: a i we4e ne se wijdam s neq
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: za6to
Ivcho каза: nqma smisul
И после се заговорихме общи неща...шегувахме се един с друг,защото той ми прати някаква снимка и аз му казах,че се е променил и че е отслабнал и си е оскубал веждите... и се смяхме нещо и после ми писа
Ivcho каза: ae nqkoi put (skoro)
Ivcho каза:
Ivcho каза: da se widiм
Ivcho каза: ne sum te wijdal
Ivcho каза: ot mn wreme
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: mhm
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: moje
Ivcho каза: primerno
Ivcho каза: ponedelnik wtornik ?
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ponedelnik i vtornik po4ivam
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: no nedelq sum no6tna
Ivcho каза: i az sum no6tna
Ivcho каза: nedelq
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: taka 4e ako e ponedelnik trqbva da e ve4er
Ivcho каза: i ponedelnik i wtornik
Ivcho каза: e 6to puk we4er ?
Ivcho каза: ?
Ivcho каза: sled obqd
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: e ok
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: 6te vidim
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ima vreme
Ivcho каза: mi ok
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: e kakvo sega e 4etvurtuk
Ivcho каза: e i
Ivcho каза: ebasi
Ivcho каза: iskam da mi otdeli6 malko wreme !
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: nqma li da si pi6em predi tova za da serazberem pak
Ivcho каза: e 6te si pi6em
Ivcho каза:
Ivcho каза: ama si go imai w napredwid
Ivcho каза:
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ok
Ivcho каза: e pijo
Ivcho каза: az 6te stawam
Ivcho каза: 4e mi se spinka
Ivcho каза: a i trea da se kupq
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: ok
Ivcho каза: leka za sega
Ivcho каза:
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: leka
Ivcho каза: utre pak moje da si popi6em
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: za dnes
Ivcho каза:
Ivcho каза: domu4nqlo mi e za teb
Ivcho каза: kato te widq 6te si te gu6na
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: 6e vidim
Ivcho каза:
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: samo golemi dumi (music)
Ivcho каза: aahahah
Ivcho каза:
Ivcho каза: misli6
Ivcho каза: 4e nqma da go naprawq
-‘•̬●’- ګέҳĨŤ@ -‘•̬●’- каза: leka pijo
Ivcho каза: 6e widi6 ti
По-откровен разговор скоро не бях чела . Личи си , че и двамата много се обичате. Според мен никой от двама ви не трябва да търси другия в чужди хора. Просто бъдете един с друг и бъдете щастливи !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+ Напълно съгласен със това мнение! Стига, обичаш и Иво и Анастасиос и не можеш да решиш. На всеки се е случвало. С Иво толкова пъти се събирахте и разделяхте, че вече им изгубих бройката.От една страна така се заздравява една връзка, но моето мнение, че вече сте си писнали. В интерес на истината този skype дава празни надежди (личен опит) и няма смисъл.Първоначално написано от punkrock
Знам, че си много готин човек и си много красива и т.н. Винаги си ми помагала в трудни моменти, но искам да ти задам един въпрос:
,,Защо се връщаш във Миналото?''
Живей в Настоящето!!!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
като ви прочетох хронологията си мисля че както се чувстваш ти.. така и той... охх толкова е сложно, незнам какво да ти кажа![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Какво да ти кажа.Изборът е труден.Обичаш Иво,но имаш чувства и към Анастасиос...колко сложно нещо е любовта...
Слушай сърцето си нз какво друго да ти каажа![]()
Малко сме разумните.