.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Esprit

Esprit

Та, какви са ви впечатленията от тази марка, и по-специално за дънките им? Качествени ли са? Материите, ала-бала?!
    А цената 55 лева за дънки на Esprit не е ли маааалко.. ниска?! Защото мисля да си взимам такива.

Град
    Велико Търново
    Цената незнам дали е ниска не съм гледала на какви цени бяха в Германия,иначе качеството е добро и марката също ми харесва.Попринцип на Еспри си купувам тениски блузки къси панталонки и други,и са найстина хубави.

Мега фен Аватара на babity
    Не се надявай да е марково, нищо че е от по - забутана марка. Емблемите се продават и в магазина до нас, смятай...

Цитирай Първоначално написано от babity
    Не се надявай да е марково, нищо че е от по - забутана марка. Емблемите се продават и в магазина до нас, смятай...
    Забравих да кажа, че е намалено, а и в този магазин продават предимно неща на тази марка. ^^

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Забравих да кажа, че е намалено, а и в този магазин продават предимно неща на тази марка. ^^
    Ако е намалено може,защото аз в Германия хванах летните намаления и имаше неща на наистина изгодни цени.Да кажем бях си купила къси панталонки на Бенетон за 15 евро

Аз лично харевам марката.. Дрехите са много хубави..

имам дънки на тая марка,супер са,не са мръднали изобщо
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си