.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    kadeto iskam

Натяква ми за бившето гадже...

Тази вечер, отново се скарахме с приятеля ми, и той както винаги ми напомни за бившия ми(а за него не искам да се сещам, защото беше изрод), та той знае че ми става супер гадно когато го прави, но винаги е така. После ми се извинява а на следващата караница. Той пак казва нещо от рода - А ама с него ако беше нямаше да е така, или че съм спала с него абее ужас е! и той има бивши за които аз мога мн работи да кажа че да му стане супер тъпо, но къв е смисъла? И тая вечер ми каза- Добре извинявай. и аз му казах - да извинявай и следващия път пак нали? а той на каза нищо и си тръгна. Пф заедно сме година и половина, предложи ми да се оженим, аз приех. Направихме годеж даже. Просто ми е писнало а и плюс тва ревнува от най- малкото. Например не ми дава да се кача в автобуса ако вътре има момчета пф. Не искам съвет просто сиа ми е тъпо такова и искам да си излея яда. Обичам го и явно ще трябва да правя компромиси, ако искам да съм с него.
    Благодаря на тези, които са решили да прочетат кво съм написала

Сегашния се чувства непълноценен спрямо бившия ти.Затова все натяква за него,защото си мисли,че ти смяташ бившия си за по-добър от сегашния си приятел.Уф!Много се обърках. И ква е тая глупост?като имало момчета в автобуса да не се качваш в него?По тая логика недей да ходиш на училище/работа,до магазина,на лекар..егати!Тоя някаква болезнена ревност има.

Град
    Враца
    То бива ревност, ма то тва неговото... Де да знам, ако мислиш, че може да го приемеш с тоя му недостатък - продължавайте напред, но ако не можеш - по-добре го остави
    еlsy

Голям фен
    ахххх тея бивши .. вярно няма смисъл от това и ти да му го натякваш за неговите , но това , че те ревнува е най-лошото което може да се случи във една връзка .. и много хора се разделят точно по тази причина ... виж това - " Човек ревнува когато сам не може да даде свобода на себе си ... " усмисли го добре ... и реши какво ще правиш ... но по добре ще е да го оставиш ... мисля , че трябва и да говориш с най-добриЯ ти приятел или майкати , но с приятелка .. недей ...

Комплексар
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София

Re: Натяква ми за бившето гадже...

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    [...] Например не ми дава да се кача в автобуса ако вътре има момчета пф. [...]
    Боже..
    Сигурно ше последва забрана да излизаш от вас.
    Кажи му да ти купи кола щом не ти дава да се качваш по автобуси.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си