.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Какъв афтършейв да използвам ?

Здр,значи след като се избръсна и ми излизат мн гадни пъпчици и искам да ме посъветвате някакъв добър автършейв

Град
    София
    Използвай какъвто ти харесва. По принцип са си на спиртна/алкохолна основа, така че каквото и да ползваш ще е едно и също. Хубаво е да не се бръснеш "на сухо" и на контра. На контра като се бръснеш се дразни много повече кожата и се обръщат косъмчета, ако не ти е достатъчно загръбяла брадата, затова излизат и пъпки.

Аз ще ти кажа, че преди 5-6 години като почнах да се бръсна ми излизаха постоянно пъпки, заради тия косъмчета, но с времето станаха прекалено много и твърди, затова не ми е проблем.

От орифлейм можеш да си поръчаш Ребел. Много е хубав като миризма, тежък е (мъжествен), момичетата и жените обожават тая миризма (не знам защо) и като цена не е скъп.
    Don't tell me what I can or can't do !

А мога ли да си сапунисвам лицето и тогава да се бръсна ил итр задължително да е с пяна

Град
    София
    Желателно е даже да не е с пяна, ами с крем. Със сапун не е много удачно.

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Желателно е даже да не е с пяна, ами с крем. Със сапун не е много удачно.
    какъв крем ще ме посъветваш ?

Град
    София
    Не мога да ти кажа марка точна. Лично аз преди ползвах някакъв български - Каро се казваше. Сега се мажа с някакъв на Рубела - Топ тен/топ мен. Не знам точно как му беше името, но опаковката е синя имаше и бял май. Абе вземи си някакъв, като отидеш в магазин виж на кой пише крем за бръснене.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от neznaq
    А мога ли да си сапунисвам лицето и тогава да се бръсна ил итр задължително да е с пяна
    Сапун? Задължително пяна/гел.
    На жилет са хубави, а обикновените им са не по-скъпи от останалите пени.
    В момента ползвам гела, който рекламират, но няма голяма разлика с пяната освен че маалко по-лътно покрива и че има силен аромат, направо парфюм.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на EarthShaker
    хубаво е да се бръснеш след баня.. като са отворени порите.. или поне да си намокряш лицето с топла вода да се отворят и след бръсненето със студена да се затворят..

Ракия, спирт ...

Град
    Перник
    На колко години си и как се бръснеш? (контра или не)
    Ако се бръснеш контра и тепърва си почнал да се бръснеш,по добре спри.Аз имах такъв проблем.Ходих на козметик много пъти,но това не помогна.Каза ми да използвам автършейф,който не омазнява кожата и да не се бръсна контра в началото,тъй като като се обръснеш контра,косъмчвтата почват да растат на обратно и почват да ти излизат пъпки.Желателно е до към 18 год да не се бръснеш контра,за да свикне кожата ти.Много момчета виждам с пъпки от бръсненето с контра и много пъти ми е идвало да им кажа,да не се бръснат контра.Ама какво да се прави..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Мега фен Аватара на EarthShaker
    аз не намирам мн логика в тва да се контриш, при положение, че брадата ти не е кой знае колко гъста..

Цитирай Първоначално написано от UFOs
    На колко години си и как се бръснеш? (контра или не)
    Ако се бръснеш контра и тепърва си почнал да се бръснеш,по добре спри.Аз имах такъв проблем.Ходих на козметик много пъти,но това не помогна.Каза ми да използвам автършейф,който не омазнява кожата и да не се бръсна контра в началото,тъй като като се обръснеш контра,косъмчвтата почват да растат на обратно и почват да ти излизат пъпки.Желателно е до към 18 год да не се бръснеш контра,за да свикне кожата ти.Много момчета виждам с пъпки от бръсненето с контра и много пъти ми е идвало да им кажа,да не се бръснат контра.Ама какво да се прави..
    ами на 18 съм и от скоро се бръсна ама мн гадни пъпчици ми излизат,отскоро вече с пяна се бръсна и след това минавам кожата със спирт (салицилов) и след това с кремче Нивея,надявам се да има ефект...а иначе контра е когато се бръснеш срещу косъма нали ?

Град
    Перник
    Ами точно кремчето нивея засилва ефекта.Купи си автършейв на str8 или на евтерпа и не се контрирай.Нивеята я спри веднага.Омазнява кожата ти,а още си млад за нея.
    (всъщност помислих,че използваш за автършейв този нивеята в бяло шишенце.Сега схванах,че с крем се мажеш)
    Ами контра е срещу косъма.Ако си почнал отскоро да се бръснеш така,по-добре спри докато не си се обезобразил лицето.

Ами точно кремчето нивея засилва ефекта.Купи си автършейв на str8 или на евтерпа и не се контрирай.Нивеята я спри веднага.Омазнява кожата ти,а още си млад за нея.
    (всъщност помислих,че използваш за автършейв този нивеята в бяло шишенце.Сега схванах,че с крем се мажеш)
    Ами контра е срещу косъма.Ако си почнал отскоро да се бръснеш така,по-добре спри докато не си се обезобразил лицето.
    ок крема го спирам ама аз карам както е косъма надолу по негова посока а не противоположна нагоре а иначе аз сега се минавам ссъс спирт салицилов няли няма нищо лошо ?

п.с. а има едно зинерит то нали е добро също ?

Град
    София
    Ако искаш с ракия се мажи, но щом си почнал скоро да се бръснеш задължително НЕ НА КОНТРА!

Аз така се бръснех на 12-13 години като почна да ми изниква и много бързо да ми расте брадата и мога да ти кажа, че след всяко бръснене ми излизаха пъпки. След като спрях да се бръсна на контра - спряха пъпките.

Както ти казаха на Стрейт си вземи нещо има много хубави аромати. По 10 лева са, даже можеш да си вземеш комплект с тоалетна вода..

Град
    Перник
    Вземи си на евтерпа нещо,както казах по-горе.Попитай някой козметик също,или на стрейт са хубави.Не се мажи със спирт и такива неща.Не се бръсни често 1 милиметър косми да имаш,нищо няма да ти стане ако не ги обръснеш.Добре е да си взеиеш хубава самобръсначка.Отиди на козметик,за да премахнат пъпките.Не ги стискай.И странно ми е аз съм на 16 и знам а ти на 18 и не си се интересувал изобщо досега..

Вземи си на евтерпа нещо,както казах по-горе.Попитай някой козметик също,или на стрейт са хубави.Не се мажи със спирт и такива неща.Не се бръсни често 1 милиметър косми да имаш,нищо няма да ти стане ако не ги обръснеш.Добре е да си взеиеш хубава самобръсначка.Отиди на козметик,за да премахнат пъпките.Не ги стискай.И странно ми е аз съм на 16 и знам а ти на 18 и не си се интересувал изобщо досега..
    ами нямах брада човек мерси мерси на всички

Град
    Перник
    Ако имаш проблеми или не се махат питай ни Ще ти помогнем.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    препоръчвам стрейт и адидас,но и обикновен спирт става

На нивея са едни от най-хубавите продукти за мъжка козметика, препоръчвам ти ги, има сякакви...и си вземи свястна съмобръсначка, жилета не са лоши, защото тия пъпки може да са и от съмобръсначката

Град
    Перник
    Драко точно пък от "нивея" кожата ми се омазняваше.Не знам на колко години си,но нивеята (в бялото шишенце и самата течност е бяла) ако за тази говориме,за туко що проходил при бръсненето не трябва да се използва..!

Драко точно пък от "нивея" кожата ми се омазняваше.Не знам на колко години си,но нивеята (в бялото шишенце и самата течност е бяла) ако за тази говориме,за туко що проходил при бръсненето не трябва да се използва..!
    значи на стреит...а др което щях да те питам е под челюста ми брадата нали се бръсне от брадичката към врата в тая посока

п.с. сега ползвам зинерит и пъпчиците взеха да минават

Град
    Перник
    Ами да.По посока на косъма.(от брадичката надолу по адамовата ябълка или по-точно от брадата надолу към гърдите.В тази посока)Там по-леко,че може да ти се зачерви.След като се бръснеш,гледай да не се пипаш много или пък някоя блузка и фланелка да ти се търка в бузите щот може да се исприщиш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си