.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Скарахме се отново, дали да му дам последен шанс?

ми начи имам гадже на 16 аз съм на 15 , но това не е проблема .. излизаме от близо 8 месеца .. 2 пъти сме се карали жестоко , но аз все му прощавам , защото страшно много го обичам и преди 1 седмица ни беше третия път в който се скарахме защото ми изневерява .. видях го да се целува с друга .. Нз много съм объркана незнам дали отново да му дам поредния " последен шанс " .. ае съветвайте ме плс ;[

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)

Мммм аз имам един приятел дето на седмица се карат с приятелката му по 4 5 пъти.Но си прощават.Но никога не и било някой да е видял другия да се целува (не за друго просто и двамата са задръстени и са си двамата заедно) Обаче кви са тия раоти да се целува с друга.Зарязвай го

Мисля че не бива да му даваш шанс! Явно си му прощавала твърде много грешки, затова и ти се е качил на главата! Бъди Гордо момиче!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    По-добре да спреш с това да му прощаваш.. А и явно той не държи толквоа на теб,щом да продължава да те наранява и не мисля,че това би му било последния път..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Ами ако и този път му простиш , той ще помисли , че може да си прави с тебе каквото си иска и ти ще му прощаваш ..
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма нужда да му даваш пореден шанс
    Ти може да го обичаш, ама явно нещата са само едностранни..
    Той ти изневерява.. значи обичта му е..няма да коментирам
    Миличка, няма смисъл да се унижаваш.. не е единственият, с времето ще се убедиш, че не говоря празни приказки
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

защо му прощаваш та той ти изневерява
    не трябва да си с него изневери ли един път и му простиш ей така
    ще го направи пак зщото ще знае че пак ще му простиш
    намери някой който те заслужава и не се занимавай с хора които те лъжат и нараняват

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Град
    sofiqqq
    produljavai bez nego
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

btw и аз си мислех да не му давам шанс вие ме обедихте : ) .. мерси много на всички

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Ако правилно разбирам и преди сте се карали заради изневери.И то не веднъж.Ти твърдиш,че се карате,но това не му пречи да повтори грешката си,което означава само едно:той не изпитва същото към теб.Когато един човек те обича и иска да бъде с теб,той не гледа как да избяга и да изневерява,а постоянно мисли за човека,когото обича,не може да спи,защото иска да го види,витае в облаците от щастие,брои последните минути до новата им среща.Също както правиш ти.А него явно изобщо не го е грижа за това,какво чувстваш.Жал ми е единствено за теб,защото ти страдаш от цялата история.Ти си тази,която не може без него и не остава и секунда,през която да не мислиш за него.Мисля,че си направила прекалено много за него и вече след три шанса няма какво повече да чакаш.Той не те жаслужава.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Ами ако и този път му простиш , той ще помисли , че може да си прави с тебе каквото си иска и ти ще му прощаваш ..
    абсолютно вярно...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    НИКАКВА ПРОШКА! ЗАРЯЗВАЙ КОПЕЛЕТО!!!

ахах копеле , некопеле... жените сте същите изчадя . к*рви и половина

BULGARIAN ---- ANIMALS

Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    абсолютно вярно...
    И аз мисля така. На твое място веднага бих го зарязала, макар и много да го харесваш. Не позволявай на чувствата ти да те лъжат.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Хич не се чуди а направо го зарязвай!
    Ако му простиш отново,ще продължи да си прави каквото поиска и ще те лъже.Олее мн мразя такива неща...Сериозно ти казвам-зарежи го на момента,ако не искаш да страдаш!
    Осъзнай се !!!Искрено се надявам да го зарежеш,защото съм сигурна че не те заслужава....Ако съм на твое място при първата грешка бих го зарязала!
    Малко сме разумните.

Абе момиче има разлика между "просто се караме" и изневеря ми".Второто е основателна причина да го зарежеш.Стига сте криели истината, зад фразата "Обичам го"...

Град
    Габрово
    Колкото и "последни шансове" да му даваш и да ти се кълне, че това ще е за последно.... бъди сигурна, че пак ще се случи. Явно ти го обичаш много , за да му прощаваш такова нещо, но замисли се дали той те обича толкова силно, щом те наранява така!
    Според мен той не си заслужава и трябва да го зарежеш и да продъжиш напред.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    дай му още един шанс , може да е било тъмно и да си мисли че целува теб

Какво,за Бога...?
    Да бе,приказки от "Хиляда и една нощ"!Само дето ти играеш Шехерезада.Той е постъпил достатъчно зле с нея,а тя е била достатъчно благоразумна и великодушна,за да му даде повече от един шанс.Доста повече!А той какво?Ааа,тя милата,нали си е добричка,мога и този път да я прецакам.Но дааа,наистина може да се е препознал в нея-защото е бил пиян доста на козерката!
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    дай му още един шанс , може да е било тъмно и да си мисли че целува теб
    Шегаджия Както казах в по-горното си мнение зарязвай го тоя келеш!

днеска скъсахме ... зарязах го по най-бруталния нячин .. хъх ще си дам малко почивка за сега

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от MisSsKaTa
    днеска скъсахме ... зарязах го по най-бруталния нячин .. хъх ще си дам малко почивка за сега
    Правилен избор...

Да ти кажа няма смисъл от прошки.Прощавала съм най-различни неща хиляди пъти и никва промяна.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Изневяра да простиш е прекалено , а и попринцип е трудно . Не мисля , че на тази възраст и двамата бихте могли да изгадите някаква хипер сериозна връзка , така че няма смисъл да продължавате , още повече щом се е стигнало до изневяра Нищо хубаво няма да излезе от това Продължи напред , без него

Той така може да си те тъпче още 8,после още 8 месеца..помисли..това ли искаш от една връзка?Защото все пак важно е доверието,а при вас не вярвам да го има..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си