.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Бременна?

Бременна?

Правихме секс с гаджето ми и тя не на 14 аз съм на 15 иии мисля че не свърших в нея но май стана така защото като свършваш и ти стана яко а ние го правихме без презерватив и ми стана яко и както тя вика като вибрация е вътре.Ииии то това беше преди 2 седмици.Днеска си взема тест и първия показва че е бременна втория че не е -до сега плачеше на телефона иии беше бахти и филма и за нея и за мен...Просто не знам какво мога да направя както и тя.
    Да кажем че е бремнна (недай си Боже) какви опций имам?Хапчета чувал съм че има само до 3-тия ден...Моля ви помогнете спешно е...

Град
    Дълбините на канала :D
    Ееее сега кат от оная и работа изкочи едно 4ервено човече,толко ше ви стане яко,че ше се пръснете от кеф!

то сексът не е само 'да ти стане едно такова яко'...то се мисли преди да се прави,тя е на 14 за Бога мисли как да кръстиш червеното човече,дет ще изкочи от оная й работа
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    София
    износи го ти, идиот !
    love me or hate me thats an obsesion

боже вие не мислите ли????
    ем щом сте го правили без презерватив можеше кат ти стане яко да свършиш извън нея
    е що не купихте хапче веднага
    жъобще не мислите кат стане такъв фал си има хапчета ама вие сте чакали да стане лошото
    да си направи още един тест изчакайте малко ако и закаснее да отиде на гинеколог и ако има бебе кажете на родителите си не се страхувайте по добре да знаят защото те най-добре ще ви помогнат и най-добър съвет ще ви дадат

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Трябва да говори с майка си, за да отиде на гинеколог, който да потвърди или изключи бременност.

Супер фен Аватара на miShle
    Да направи още тест - два .. Кфо чакате
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Честито!
    we give it all.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами да и беше купил ескапел поне като мисиш че си свършил в нея .. вместо ся да ревете и двамата!Пък и що правите секс без презерватив!Поне ти да беше пълнолетен та ако стане нещо да поемеш разходите или направо нея и детеето!За тва хората са измислили презервативите бе!!!!!!!

То се мисли бе хора! И сега като нищо е бременна! Защо не й купи хапче веднага? От тук нататък най-добре е да каже на майка си, да отиде на гинеколог и оттам нататък вие си решавате
    ама как може такова нещо? Ревете си там двамата сега

Защо без презерватив? Тва е много глупаво и незряло.Сега ще си носите последствията.Колкото до хапче..отиваш в аптеката с 30/40 лв (нз колко е точно,защото не ми се е налагало да го купувам) и питаш за Ескапел. Трябва да го изпие до 3 дена след акта.

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Смени си името на темата - Тъп ли съм? Никога!

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

дано не се ебаваш,защото темаата ти е супер брутална и просто ако започна да те упреквам ще ти стане още по-лошо от колкото ти е.
    Малко сме разумните.

като ви е толкос акъла ще си носите последствията

Град
    Варна
    Ако темата не е пързалка, цялата работа е супер безотговорна. Вземете още един два теста и ако са положителни - казвате на родителите си задължително. Да им е честито на сватовете

Град
    Село.София
    Честито можеш да кажеш на ваще че ще стават баба и дядо а ти ще станеш татко айде гъзария дай без презерватив по-хубаво тува унова... сега ще видиш колко глава ще те боли аз искрено ти пожелавам но нашето съжаление няма да ти помогне...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    iska6 da kaje6...4e re6i da pravi6 sex,ama neznae6 dali si svur6il v neq,za6toto QVNO neznae6 kakvo e 4uvstvoto da svur6i6,a momi4eto puk usetilo nqkva vibraciq i tova te kara da misli6,4e si svur6il v neq,a i osven tva ti e stanalo mn qko,ami kato po4naha da ti treperqt kru4etata za6to ne go izvadi?!I dvamata ste glupavi,bih kazala,4e momi4eto 6te pla6ta za tvoite gre6ki,ama v slu4aq i dvamata se ujasni...DECA!!!

Re: Бременна?

Цитирай Първоначално написано от HeavenShallBurn
    Правихме секс с гаджето ми и тя не на 14 аз съм на 15 иии мисля че не свърших в нея но май стана така защото като свършваш и ти стана яко а ние го правихме без презерватив и ми стана яко и както тя вика като вибрация е вътре.Ииии то това беше преди 2 седмици.Днеска си взема тест и първия показва че е бременна втория че не е -до сега плачеше на телефона иии беше бахти и филма и за нея и за мен...Просто не знам какво мога да направя както и тя.
    Да кажем че е бремнна (недай си Боже) какви опций имам?Хапчета чувал съм че има само до 3-тия ден...Моля ви помогнете спешно е...
    да... диагнозата е... бременна с тризнаци... честито!
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    бравооооооооооооо =D>
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

mn brytalno nz da se hilq li da reva li...isklu4it mi ee gadno za tva momi4e 4e se e fanala s takav besotgovoren...parvo kat vi sa e** karaite go po razmuno tyri edin prezarvativ ili kat ne6te6 s prezarvativ trqq si mnnooogo sig 4e 6te uspee6 da si go iskara6 ot neq navreme...ako si bil pone maaaalko imen 6te6e da si zemi6 edin prezarvativ ot 15 20 stinki koeto e po dobre ot tva det ste napraili....qvno si pada6 malko besotgovoren 6tom ni prezervativ ni hap4eta si i kupil kat ne si sig kade se farlq6 dori i egoist da si pak 6te zemi6 pretpazni merki nai malkoto za da ne syzdava6 glavoboliq za sebe si...llo6oto e 4e zardi teb tq 6te pla6ta [na momi4eto i jelaq da ne e bremenna ot syrce...prosato mn mi e kofti za neq]
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от darla
    iska6 da kaje6...4e re6i da pravi6 sex,ama neznae6 dali si svur6il v neq,za6toto QVNO neznae6 kakvo e 4uvstvoto da svur6i6,a momi4eto puk usetilo nqkva vibraciq i tova te kara da misli6,4e si svur6il v neq,a i osven tva ti e stanalo mn qko,ami kato po4naha da ti treperqt kru4etata za6to ne go izvadi?!I dvamata ste glupavi,bih kazala,4e momi4eto 6te pla6ta za tvoite gre6ki,ama v slu4aq i dvamata se ujasni...DECA!!!
    +1

Град
    Варна
    Ем какво може да направите освен да кажете на родителите си и да ви теглят един хубав бой дето не знаете ко прайте ....
    Та така де кажете на родителите си ...не виждам друг изход...ади да ти е честито бебенцето и да ти теглят един здрав бой родителите ти .....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

да е .. след дъжд качулка .. ако не е бременна евала радваите се и не си повтаряите грешката.. ако е .. говори с нея, не я оставяи сама.. в смисъл подкрепяи я.. че ще бъдеш до нея и ако иска да прави аборт или там каквото и да е било няма да я заебеш да се оправя сама.. в смисъл нз обаче и да не ти пука на момичето 100% му е 100 пъти по гадно отколкото на теб и в такива моменти човек се нуждае от подккрепа.. и да не ти пука за нея да я оставиш и забравиш че съществува е наи УЖАСНОТО нещо което можеш да направиш !!

Абе не сте на център....

Как може да не се пазите при първия ви път.... с какъв акъл сте започнали да го правите без да се позаинтересувате от последствията ...
    Вибрации тва да не ти е телефон и ако не можеш сам да разбереш дали си свършил в нея ти въобще кво си правил... ти за 15 години "чекия" не си ли си бил.... о боже... вие направо сте... БЕЗОТГОВОРНИ.... Баси ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си