- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна?
Няма да казвам, че е пълна безотговорност, вече сте го разбрали и двамата.Момичето трябва да отиде на гинеколог и той да определи.Ако е бременна ще и плащаш аборта.
Подкрепям... ама как 15-годишен намира пари за аборт, и още по-трагично, как ще намерят кой да го направи ако спестят инфото на родителите....Първоначално написано от DaniFilth
Направо вече се изумявам... та той не е намерил най-вероятно пари за Ескапеле или Постинор.... а за аборт...
^Postinor otdavna ve4e ne e na pazara.A i toi IZOB6TO ne se e setil za drugoto hap4ence,dobre,4e e bila priqtelkata mu,da mu napomni,4e EVENTUALNO MAI e svur6il![]()
![]()
ujasT,taq tema me razbiva!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от traka
Ами да са мислили, когато е трябвало.Сега ще каже на родителите си, ако тя е бременна, и ще си поеме и той отговорността.Това да е за урок не само на тях, но и на всички.
Аз нали не съм ги ползвала та толкова съм и запозната, ма за примера бях длъжна да го изтърся ... Ама и аз така реагирах .... пък и думата"вибрации" направо ме вкара в задънена улица... само това определение не бях срещала...Първоначално написано от darla
сериозно ли има толкова тъпи хора като васне сериозно... искрено се надявам темата да е базик... защото ако е истина сте е*бати безотговорните,недорасли и некомпетентни на тема секс същества,които тръгнали да се чукат... че те и децата знаят че някой ,някъде е измислил едно нещо наречено "презерватив" което предпазва от нежелана бременост и от разни други неща... омг...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Улигофренииии![]()
Да оставим това че белята е станала на 90 % ...
Секс тръгнали да ми правят на 14/15 години..Ми поне сексуална култура да имахте нямаше да е зле!![]()
На тфа му се вика ревяша грешка, и толко ли немате ъкъл да си земете една кутия с капути за 2лв.
Pravq kakvoto az iskam , obi4am kogoto az iskam , 4ujdoto mnenie sled moeto pogrebenie !!!