- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- F*ck ... all I need is U
таа.. харесала съм си едно момче .. обаче не знам той какво изпитва към мене. Учим в едно училище и се засичаме по коридорите ама той се прави че не ме познава.. пък аз се правя че не ми пука .. защото трудно допускам хора до себе си и въобще да ме опознаят каква съм всъщност.. но опитах да го опозная.. обаче само аз поддържах разговора и беше супер тъпо се едно е на някакво интервю .. никакъв интерес.. таа.. аз каквато съм проста му писах смс понеже бях на няколко текили (ъф корсе) никакъв отговор.. да приемам че момчето не ме харесва нали ... просто някак си исках да си излея душата и мойте любовни мъки така че ако нещо съм ви досадила извинявам се.. понякога нас смъртните хора ни боли
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Да, май наистина не те харесва.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
еми то и аз докъде съм виновна.. щото се някви странни си ги харесвамПървоначално написано от HONDA
![]()
хах.. при мене беше почти същото само дет аз съм момчето... и споко секи трябва си го излея по един или друг начин =P единствените хора които досаждат са онея дет марморат че постояно се пускат едни и същи теми =D
Mного зависи какво си му писала в смс-а![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
аа.. тфа го помняПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
и се пак да живечт телефоните с памет
цитирам : eh, mnogo hubava usmivka imash
![]()
Да,аз също съм на мнение,че може и да не те харесва,но помисляла ли си,че може да го караш да се чувства лееееко притиснат и да не му даваш голяма възможност да те опознае?Остави го малко на спокойствие,изчакай.Тоест, е се опитвай ти да поддържаш разговора,а направи като него-замълчи си и когато му стане неудобно,няма как да не каже нещо.Просто направи контра атака с неговата техника.Когато говорите,ти замълчи първа;когато го видиш,извърни бързо глава на другата страна и се направи,че не си го видяла.Понякога,когато правиш точно обратното на това,което мислиш,че трябва да направиш,ефекта е поразителен.Мисля,че може и да стане,нищо не ти пречи да пробваш.Аааа...да.И смс-те ще се получат по-добре,ако не си на няколко текили.Може би затова не ти е отговорил.
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
Той просто не те харева,това не го прави странен.Добре дошла в реалността-не всички чувства са споделени.Нищо не можеш да направиш-примири се и продължавай.Neeext!Първоначално написано от aHeJlua
![]()
Заебавай го. Съмнява ме да ви се получат нещата.Първоначално написано от aHeJlua
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ми да май не те харесва...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Колкото и да е плосък може поне да ти отвърне Мерси или нещо от сортаПървоначално написано от aHeJlua
По скоро не си пада по тебе![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
Остави го !Явно няма да се получат нещата!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от pandelka
Не се тормози ..няма да се получи
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от Abbie_Broken
Нов ник: Cassidy