- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зверски ми липсва.
Всичко започна на инат и малко на шега.Но първите 5 месеца от връзката ни сякаш бяха извадени от някоя книжка с приказки.Нямаше накъде да е по-перфектно.
Но след петия месец много неща се промениха.Една стара любов се върна в живота ми и всичко се преобърна.С моето момче изкарахме още 2 месеца,но те бяха ужасни.Карахме се и се събирахме непрекъснато.Чувствах се ужасно,защото знаех,че той ме обича,знаех,че няма причина нещата да не са както преди.Дори не можех да го целуна,защото мислех за другия.Както и да е,след няколко месеца успях да му кажа да не ме търси повече и че нещата наистина са свършили.
Камък ми падна от сърцето.Чувствах се толкова сигурна и свободна.Цели 13 дни.Но вчера,когато щяхме да направим 8 месеца заедно ,адски ми домъчня за него.Спомних си цялата ни връзка,осъзнах колко много спомени имаме - и то все хубави.Сякаш никога нищо лошо не е имало.
И той зверски ми липсва.И знам ,че още ме обича.Знам ,че ако сега му кажа,ще дойде при мен,ще ме приеме с разтворени обятия.А не заслужава момиче като мен.Което не го обича,а само й липсва.И което не може да преодолее себе си и да го изтрие от живота си.
Мерси на тези,които го прочетоха.
Липсва ти заради навика, търсиш го заради съжалението, но не го обичаш - не го мъчи и не го търси - по-добре за него!Първоначално написано от fifinkathefreak
Да права си не заслужава да е с момиче като тебПросто го остави да си живее живота, не го мъчи и не го наранявай отново, явно момчето не го заслужава!
![]()
Изясни си чувствата. Кого повече харесваш? Ако това е момчето, с което си скъсала - не се колебай повече и го помоли за прошка, ако наистина те е обичал и още те обича, ще ти прости.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Щом не го обичаш,не му давай напразни надежди,така само го нараняваш още повече!
Малко сме разумните.
+ 1Първоначално написано от chokolate_girl
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
6om nqma6 4yvstva ne go tursi,nqma smisal,ostavi go,toi 6e si nameri dryga,kakto i ti,ne se vru6ai nazad,kakvoto e bilo bilo!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от chokolate_girl
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
не се връщай към нещо минало...(освен ако не е любовта на живота ти...тогава може...) но повярвай ми ако сега му се обадиш ще му дадеш напразни надежди и той ще страда още повече...не му го шричинявай...ти си намери някакво занимание което ти е приятно за да те разсейва и да не мислиш за миналото
![]()
All you need is love =]
Просто си свикнала с него и за това сега ти липсва .. след време ще ти мине и ще го забравиш напълно ... А момчето го остави да продължи напред и да намери някоя която да го обича ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Всичко е навик, ти сама дори признаваш, че не е любов. Не виждам смисъл да се събирате.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Съгласна съм!Първоначално написано от Aleandra
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Първоначално написано от VeSna
+
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
+2Първоначално написано от OpenedSky
Недей го заблуждава. Дори пак да ти се е приискало да си с него по-добре ще е да го оставиш намира. Двамат да си продължите животите. Отделно.
If love exists, I will fall...
Само ти си знаеш дали е навик или любов, но искам да споделя моя опит- и аз така бях, само че аз на първата седмица се осъзнах- както не ми пукаше и иведнъж толкова почна да ме боли, че не можех да дишам без него. И аз мислех, че той ще ми прости, но той дълго не ми прости, буквално му се влачех в краката 1 месец, докато не му доказах че наистина го обичам и вече 3 години сме заедно, без за миг да съм се поколебала дали го искам или не просто защото го оцених след като го загубих веднъж. Важно е да намериш себе си и гледай да не изтървеш шанса си! Успех!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive