.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Какво искате ?

Добър вечер.Честит празник на именниците и т.н.
    Ехх и на мен ми се наложи да пиша в този раздел на форума.Винаги съм гледал на живота като на игра, винаги съм се забавлявал каквото и да става.Аз съм човек с твърдо като камък сърце, дори когато дядо умря и брат ми падна от утробата на майка когато тя беше бременна в 8мия месец не съм изронил дори сълзица, а да не говорим факта, че като цяло ми беше все тая и продължих с мисълта: "И да плача и да тъжа то няма да се върне ".Е ето, че сега вече вземам някакво отношение към нещата, най-вече към отношенията ми с момичетата.
    Най-накрая реших да се задомя и да си намеря сериозна приятелка.Добре де пробвах с много момичета, давах им точно това което им трябва и искат, и накрая пак бяха недоволни.Не веднъж, нито дваж - това се повтаря от година може би.Сега наскоро тръгнах с едно момиче, тя е бивша приятелка на мой съученик, след като всички разбраха аз се оказах най-черния - защото съм тръгнал с нея.Как съм можел да го направя да предам приятелството и куп глупости.До преди 1 седмица той я наричаше курва, а сега много се заинтересува от нея... идиот.

Та заради това момиче жертвах много приятелства и добри отношения с много хора, също и тя.Сега като си говорим, усещам че не е щастлива.След като я попитах тя каза, че не е ?! Предишния й приятел не й обръщаше никакво внимание - аз и го дадох достатъчно.Показах и грижовност - каквато тя не е виждала от друг, а всяко момиче би било щастливо ако получи това което й давам аз.Ето, че тя не е...Каза, че не може да забрави предишния си - добре все още продължавам да й давам време да свикне с мен.И ПАК И ПАК тя не е щастлива ?!Хайде бе, стига вече !Какво друго искате бе

И отново ми мирише, че няма да се задържим много и с това момиче.

ПП: Мамка му ...

Добре дошъл в света на момичетата! Да те светна,ние никога не знаем какво искаме...Според мен тя не е щастлива,защото, както ти каза, се е изпокарала със сума хора и сега,когато има само теб се чуди струвало ли си е...А това, че ти и правиш всичко,което другия не е направил - ами може би точно там е проблема.Или може би наистина и трябва време да свикне с теб.Айде късмет!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Как да стани? Може ли всичко да е перфектно в живота ви? А трябва ли? Не можете ли да направите компромиси ? Или трябва само ние да даваме .. ?
    Глупава работа.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Какво искате ?

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Най-накрая реших да се задомя и да си намеря сериозна приятелка.
    Това не се "решава",пич.
    И аз утре искам
    да се задомя и да имам деца,
    ама дали някой друг иска...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Най-накрая реших да се задомя и да си намеря сериозна приятелка.
    Това не се "решава",пич.
    И аз утре искам
    да се задомя и да имам деца,
    ама дали някой друг иска...
    Да съм казал, че това ми е проблема ? Отчайвам се все повече и повече ...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    прави нещата не защото трябва,а защото самия ти ги искаш... (грижи се за нея,обръщай и вниманив и весичко което си изброил,но не защото така е редно да задържиш едно момиче,за защото ти самия го чувстваш и искаш) Както са казали хората :Насила хубост не става... ако нещата се случват от само себе си,а не така по списък какво трябва и какво не трябва да правиш може би ще е различно... поне аз така си мисля!Късмет

Ехх и на мен ми се наложи да пиша в този раздел на форума.Винаги съм гледал на живота като на игра, винаги съм се забавлявал каквото и да става.Аз съм човек с твърдо като камък сърце, дори когато дядо умря и брат ми падна от утробата на майка когато тя беше бременна в 8мия месец не съм изронил дори сълзица, а да не говорим факта, че като цяло ми беше все тая и продължих с мисълта: "И да плача и да тъжа то няма да се върне ".Е ето, че сега вече вземам някакво отношение към нещата, най-вече към отношенията ми с момичетата.
    Най-накрая реших да се задомя и да си намеря сериозна приятелка.Добре де пробвах с много момичета, давах им точно това което им трябва и искат, и накрая пак бяха недоволни.Не веднъж, нито дваж - това се повтаря от година може би.Сега наскоро тръгнах с едно момиче, тя е бивша приятелка на мой съученик, след като всички разбраха аз се оказах най-черния - защото съм тръгнал с нея.Как съм можел да го направя да предам приятелството и куп глупости.До преди 1 седмица той я наричаше к***а, а сега много се заинтересува от нея... идиот.

Та заради това момиче жертвах много приятелства и добри отношения с много хора, също и тя.Сега като си говорим, усещам че не е щастлива.След като я попитах тя каза, че не е ?! Предишния й приятел не й обръщаше никакво внимание - аз и го дадох достатъчно.Показах и грижовност - каквато тя не е виждала от друг, а всяко момиче би било щастливо ако получи това което й давам аз.Ето, че тя не е...Каза, че не може да забрави предишния си - добре все още продължавам да й давам време да свикне с мен.И ПАК И ПАК тя не е щастлива ?!Хайде бе, стига вече !Какво друго искате бе

е там ти е грешката... обръщаш и много внимание... и тя ще се прави на нещастна само и само да и обръщаш внимание... и след като и писне това, ще ти бие шута...

приятелите не се жертват за момиче... ако момиче е пречка между теб и човек, когото смяташ за приятел... значи момичето не си заслужава
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

И аз съм пробвала, когато съм влюбена в някой да го забрава, като съм с някой друг. Не се получава. Тя трябва САМА да си преживее бившия. Ти не можеш да й помогнеш. Щом обича друг, колкото и внимание, и нежност да й даваш, тя пак няма да е щастлива.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    kadeto iskam
    Това е поредното доказателство че жените не знаят какво искат!

Момичетата незнаят какво искат или искат всичко и всички.Няма да забрави бившия не защото държи на него,а само защото и трябва още едно ммоче което да се върти около нея.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    прави нещата не защото трябва,а защото самия ти ги искаш... (грижи се за нея,обръщай и вниманив и весичко което си изброил,но не защото така е редно да задържиш едно момиче,за защото ти самия го чувстваш и искаш) Както са казали хората :Насила хубост не става... ако нещата се случват от само себе си,а не така по списък какво трябва и какво не трябва да правиш може би ще е различно... поне аз така си мисля!Късмет
    Аз наистина обичам да глезя момичетата.Както каза, идва ми отвътре да съм грижлив и внимателен.

Цитирай Първоначално написано от aqweR
    Най-накрая реших да се задомя и да си намеря сериозна приятелка.Добре де пробвах с много момичета, давах им точно това което им трябва и искат, и накрая пак бяха недоволни.Не веднъж, нито дваж - това се повтаря от година може би.Сега наскоро тръгнах с едно момиче, тя е бивша приятелка на мой съученик, след като всички разбраха аз се оказах най-черния - защото съм тръгнал с нея.Как съм можел да го направя да предам приятелството и куп глупости.До преди 1 седмица той я наричаше к***а, а сега много се заинтересува от нея... идиот.

е там ти е грешката... обръщаш и много внимание... и тя ще се прави на нещастна само и само да и обръщаш внимание... и след като и писне това, ще ти бие шута...

приятелите не се жертват за момиче... ако момиче е пречка между теб и човек, когото смяташ за приятел... значи момичето не си заслужава
    Те не ми бяха истински приятели, защото и те ми го направиха същото.Аз не обърнах внимание тогава на случилото се, но когато сега е на моята глава те се сетиха, че трябва като цяло да се намесят в ситуацията.

Добра новина !
    Сдобрила се е с една от тези, с които се беше скарала заради мен.
    Сега с тази случка се надявам нещата да се подобрят

Момичета Само това мога да кажа !

Град
    Враца
    Момичетата са шматки и яко дразнят! Не знаят кво искат и... пфуу, що съм се родила момиче А щом и тази не е щастлива, не се прави на идиот да й ходиш по гъза... има и други, не е казано, че точно сега трябва да си имаш гадже... има време за всичко, не си трови нервите с женски същества ))
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Момичетата са шматки и яко дразнят! Не знаят кво искат и... пфуу, що съм се родила момиче А щом и тази не е щастлива, не се прави на идиот да й ходиш по гъза... има и други, не е казано, че точно сега трябва да си имаш гадже... има време за всичко, не си трови нервите с женски същества ))
    Това е, че никога не съм се ядосвал за момичета.Каквото и да става аз ги подминавах без ядове, но ето че с това момиче нещата са по - различни - за това се инатя да продължа напред с нея.Нещо в нея е по - различно ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    moje bi trqbva da se razdelite,prosto 6om ne e 6astliva,nqma smisal da se izmu4vate i dvamata
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    moje bi trqbva da se razdelite,prosto 6om ne e 6astliva,nqma smisal da se izmu4vate i dvamata
    Извинявай, ама за какъв ме имаш?
    Определено не се отказвам от нещо само защото съм срещнал няколко трудности.Ако на теб ти отърва да бягаш от проблемите - давай, продължавай в същия дух..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Определено не се отказвам от нещо само защото съм срещнал няколко трудности.Ако на теб ти отърва да бягаш от проблемите - давай, продължавай в същия дух..
    vij sq,az ne sum kazvala,n6 za men,a za teb,ami,kakto iska6 az prosto ti kazvam,ama tq ne e li 6astliva pomisli za neq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз лично искам спокойствие.За другите не знам!

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    И аз съм пробвала, когато съм влюбена в някой да го забрава, като съм с някой друг. Не се получава. Тя трябва САМА да си преживее бившия. Ти не можеш да й помогнеш. Щом обича друг, колкото и внимание, и нежност да й даваш, тя пак няма да е щастлива.
    Абсолютно вярно

vij sq,az ne sum kazvala,n6 za men,a za teb,ami,kakto iska6 az prosto ti kazvam,ama tq ne e li 6astliva pomisli za neq
    Нещата се промениха малко тази вечер.Сега ми се струва по - щастлива.Също и открих, че тя иска да бъде ревнувана Е не съм ревнив, но предполагам ще успея да намеря някаква ревност в мен

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Аз лично искам спокойствие.За другите не знам!
    Това спокойствие няма да ти падни от небето като подарък за Коледа.

леле мекия ти акцент яко дразни , но ... аз ако бях на нейно мяст щях да те скъсам - повечето не търсим спокойствие и всичко хубаво без да се борим, ние искаме някаква трудности нещо което да ни накара да се замилим над нещата ,а не ... както ти правиш да я глезиш и милваш по цял ден и да и тичаш зад гъза
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си