- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли?
е?????
Е много ясно не ми тряа некъв дето чурката му да не става за нищо![]()
Твоят 10-11 ли еПървоначално написано от NaiQkiqt
![]()
Улигофреееееееен![]()
![]()
защо ли си мисля че тази тема ще се превърне в спор![]()
![]()
О, боже мой... Що за идиотщина...![]()
Ми НЕ. То мъжа да не е само един шибан размер...![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Все едно момче да зареже момиче,защото е с малки цици![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
+1 Само,че много проста е меко казано ама айде ...Първоначално написано от NaiQkiqt
![]()
По темата - според мен само ши*ана курва би зарязала момче само заради "малкия" му пенис ... Въпреки,че ако автора беше поне МАЛКО по-образован щеше да знае,че 13-14 см. НЕ означава малък пенис ... Пффф аман от необразовани пишлемета и от неначесани момиченца без никъв мозък![]()
![]()
П.П.Научете се,че размера НЯМА значение (е има за курвите с бездънни ями,но за нормалните момичета НЯМА)!!!От значение е САМО дали момчето знае как да достави необходимото удоволствие и на 2-та!!!Имала съм партньор,на който му беше 14 см и с ръка на сърцето мога да кажа,че по-готин секс и повече оргазми САМО на един тек не съм получавала при никой от другите ми 3-ма сексуални партньори (чиито п*шки бяха дооста по-големи)
П.П.2 Има поне още 2-3 такива теми!!!
И за кво ви е момче с огромен хуй , като можем да поемем само 10 максимум 15 см ?!Сега друга е ако си проста, повърхностна путка, която иска да се изфука пред още по-простите и повърхностните си приятелки колко надарено е гаджето й
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Охх... падна ми камък от сърцето..![]()
Аз мислех, че ако на момчето/мъжа не му еголям, не си лягате с него!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
хахахаха... тъз доста те е закопала де'а .... хахахаПървоначално написано от NaiQkiqt
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Какво е копеле - мъж, който цяла нощ те чука с 5 см пенис и сутрин те целува с 10 см език!!!!Първоначално написано от iwhswgrs
по-темата :
Секса е като играта на белот - ако нямаш добър партньор, трябва да разчиташ на добра ръка...
Но и : Секса е като билярда, не е важно колко силно биеш топките, а да въртиш ефектно щеката!
А и 13-14 см. не са чак толкова малко... Предполагам... На една жена и стигат8 см, останалото е лакомия
![]()
ПС: Жена да не е лакома има ли?
Права си ... че не им трябват ама ще поспорим дали може само 15 макс... да поеме...Първоначално написано от MakeMeFeel
Защото момичетата с който съм спал незнайно защо са поемали повече от тези 15 см... да не говорим едното и бях първи
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ami ot vsi4ko nai obi4am glemite hui4ovci,oba4e naskoro bqh s edin mini stana mi gadno kato go vidqh,oba4e ostanah dovolna sled tova,to e vse edno da masturbira6 haha vse edno e prast hihhiih
как така толкова мн са казали ДА а пък само 2-3 са писали ДА..
Не размера, а качеството е от значение !![]()
Като цяло ако не ми харесва секса с него не бих продължила връзката си с този човек. Защото после ако се влюба ще е късно и винаги ще стои проблема със секса. И ако имаме проблеми с това няма смисъл.
какво ще рече не ти харесва секса..смисл ако е добър в лизането, а иначе не толкова...това като какво го определяш??Първоначално написано от hottie