- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствата ги НЯМА !
С моя приятел сме заедно от 2 години.Всичко беше мн хубаво.Той е момчето, което съм искала и ми даде любовта, за която съм мечтала винаги.С една дума това е Първата ми Истинска голяма любов.Той е всичко за мен.
...Но....проблемите започнаха ...ежедневните караници за най големите дреболий , ревността и разни др подобни, с който позволих да загубя любовта, за която толкова съм мечтала.Наскоро той ми призна че вече няма чувства към мен ,че не ме ОбИЧА ;( тези негови думи прободоха сърцето ми и ме накараха да изпитам най голямата болка в живота ми. А това се дължи на мойте тъпи глупости от които се сърдех на всяка минута.Искам да знам дали според вас е възможно това да е просто в следствие на това че сме мн време заедно и да се чувства охлаждане във връзката каквото има във всички връзки, защото не искам да повярвам че всичко е свършило ,защото както за мен той е мн специален така съм и аз за него в това съм сигурна , защото знам че ме е Обичал много.Мислите ли че мога да върна предишните му чувства и бихте ли ми дали малко съветчета за това.
Сега сме си дали последен шанс да видим дали ще променим нещата и ще можем да сме щастливи заедно.
Поне сега,когато сте си дали шанс да продължите връзката си ..
опитайте се да не се карате за глупости.Пробвай да не го ядосваш,дръжте се мило един към друг,припомни му за вашите спомени от миналото-колко добре сте си прекарвали и какви щастливи моменти сте имали (както ти каза)
Любовта преминава през много изпитания,именно защото е любов и според мен не си заслужава заради караници една 2-годищна връзка да рухне.
Но,ако той остане безразличен към всичко ,което ще се постараеш да направиш за него,тогава вече няма смисъл да пробваш.
Щом не те обича-не те обича и толкоз.Нека си намери някоя кучка,дето би го обичала повече (в което се съмнявам)
мн ми е интересно как се изпаряват тези чуватва при момчетата.
Даже се чуда въобще обичал ли те е ? защото ако те обича не може така безпричинно да спре.Дори караниците не са причина да спре да те обича.Все пак ,както казах във всяка връзка има караници,не може без тях.А ако приятелят ти толкова лесно се отказва от изпитанията на любовта,то не знам за къде тръгва щом разбива две годищната ви връзка![]()
и изводът е следният;
опитай за последно,ако обаче не стане,зарежи го и после ако той пак те потърси,направи се на инат и му тегли чертата.
толкова от мен !![]()
Малко сме разумните.
Ох мила знам колкот ти е тежко ... аз го преживях същото с 10 месечна връзка .. Знам ,че искаш да върнеш чувствата , но само си губиш времето от лчиен опит ти го казвам ! Само ще се самоунижиш по този начин .. моля те не прави тази моя грешка ! Знам как ти звучат тези думи сега , но той не е едиснтвения на тази земя ... Не те познавам , но какво ли не бих дала да не преживееш това , което аз преживях , а то е неописуема болка ... която на моемнти става непосилна. Трябва да събереш сили и да сложиш край на връзката ви щом той не те обича . Това енай - доброто кето можеш да направиш. Стискам ти палци и се надявам да се справиш със ситуацията и да постъпиш правилно !
И още нещо;
Ако обичаш някого ,пусни го на свобода!
Той ако те обича,ще се върне при теб!![]()
Малко сме разумните.
Щом сте си дали втори шанс, значи има надежда![]()
Ако имате възможност, заминете някъде с него сами двамата - ще подейства освежаващо на връзката ви.
Аз се чудя същото нещо, защото след 2 годишна връзка с единственият човек, към когото съм имала нещо чисто и искрено той изведнъж спира да ме обича... Най-тъпото е, че дори нямаше и караница - всичко си беше ок докато един слънчев ден той си дръпна рязко от мен, стана студен и агресивен и в последствие се оказа, че "вече не ме обича така както преди"... И до ден днешен не си обеснявам как се изпариха чувствата му. Негоното оляснение беше: "Ти се промени към лошо и аз реших, че причината е в мене"... И заради тази моя промяна да развали 2 годишна връзка. Тъпо нали?Първоначално написано от chokolate_girl
Не знам как така изведнъж се изпаряват чувства и как така след 2 години с един човек ти решаваш, че вече не искаш да си с него и не ги обичаш... Явно всичко е възможно.
Щом сте си дали втори шанс се постарайте да не гафите или ако гафите да е в много по-малки количества макар че ако тоя човек наистина вече не те обича едва ли ще изкарате дълго защото насила хубост не става...щом няма чувства и земята да обърнеш за него нищо няма да промениш. Надявам се всичко да е ок !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+155479896 Нямам какво повече да кажа....Първоначално написано от chokolate_girl
Благодаря на всички за истинските и вярни неща , който сте написали.
Ще опитам да спася връзката си , защото това е човека който го заслужава, който ме е направил безкрайно щастлива.Той освен вс друго е първият мъж в живота ми , а аз съм първото момиче което той е обичал и се надявам след време пак да е така.Нз дали не пиша всичко това защото сама се опитвам да повярвам на думите си , но просто така си разкривам душата и поне малко ми олеква.
Времето ще покаже резултатът и аз ще го споделя с вас.
+1234567890Първоначално написано от chokolate_girl
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
точно..Първоначално написано от chokolate_girl
аз пък имах връзка година и половина... голямата любов ... но ревността му и всекидневните скандали натделяха в крайна сметка...![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Щом сте били заедно цели две години, трябва да се бориш още за него, защото много малко връзки продължава толкова много време. Просто се опитай да му се реваншираш, а ако не откликне - значи вече наистина не те обича,и, дори да ми е тежко да ти го кажа,ще трябва да се примириш с това.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Да, понякога любовта се уморява, преминава през различни изпитания. Дали сте си още един шанс, използвайте го пълноценно. Опитайте се да не се карате за глупости и да не се ревнувате безпричинно. Дано нещата се оправят.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако той не те обича вече, не виждам какво можеш да направиш. Скъсай с него и той така или иначе ще разбере грешката си, но в никакъв случей не му давай втори шанс.
Нищо никога няма да бъде същото !
Само ще страдаш повече ...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
В момента сте заедно просто по навик .. Няма смисъл ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ако обичаш някого ,пусни го на свобода,а ако той те обича ще се върне при теб!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
на 13-18 си... некъф пишлигар ти е казал, че не те обича.. живота продължава...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Чувствата се изпаряват лесно.Не всички умеят да поддържат любовта си силна, явно. Не може да искаш да седи цял живот до теб, съжалявам, истината боли, но чувствата колкото бързо идват, толкова бързо си и отиват. Това, че сте били 2 години заедно, не е гаранция, че ще сте заедно цял живот. Просто любовта е на приливи и отливи.
Дано не е това, което аз си мисля.![]()
Ама как така, уж не те обичал, пък пак сте си дали шанс..Аз не разбирам , щом един човек е спрял да те обича...
Последния шанс , който си дадохме СВЪРШИ !!! Бях нежна, бях мила , направих много компромиси , много мили жестове , но когато ЛЮБОВТА я няма нищо не може да помогне. Всичко свърши, а толкова много го обичам , той е всичко най хубаво за мен , но вече няма какво да направя.Остана само да се моля да се осъзнае някой ден и да се върне при мен , когато разбере че наистина аз съм го обичала повече дори от живота си ........ ;( ;( ;(
Живота за мен сега е спрял.Не искам да живея, но ..........
Еми то беше ясно ((:Първоначално написано от gab4e_f
Да.Първоначално написано от gab4e_f
Така е.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Нормално е щом той няма чувства всичко да свърши. И все пак не идва края на света, успокой се. Вярно, че две години е доста дълъг период, но все пак можеш да го преодолееш. А най-голямата ти грешка ще е да седнеш и да го чакаш да се осъзнае, просто продължи напред и си намери друг, колкото и непосилно да ти звучи. Успех.Първоначално написано от gab4e_f
![]()
I know I should stop believing ... !
Колкото и да боли....отвори клетката/откопчаи каишката....това е...ако има нещо кам тебе...че се върне..но знам какво e..сарце нети дава,времето лекува...![]()