.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Re: Чувствата ги НЯМА !

Цитирай Първоначално написано от gab4e_f
    С моя приятел сме заедно от 2 години.Всичко беше мн хубаво.Той е момчето, което съм искала и ми даде любовта, за която съм мечтала винаги.С една дума това е Първата ми Истинска голяма любов.Той е всичко за мен.
    ...Но....проблемите започнаха ...ежедневните караници за най големите дреболий , ревността и разни др подобни, с който позволих да загубя любовта, за която толкова съм мечтала.Наскоро той ми призна че вече няма чувства към мен ,че не ме ОбИЧА ;( тези негови думи прободоха сърцето ми и ме накараха да изпитам най голямата болка в живота ми. А това се дължи на мойте тъпи глупости от които се сърдех на всяка минута.Искам да знам дали според вас е възможно това да е просто в следствие на това че сме мн време заедно и да се чувства охлаждане във връзката каквото има във всички връзки, защото не искам да повярвам че всичко е свършило ,защото както за мен той е мн специален така съм и аз за него в това съм сигурна , защото знам че ме е Обичал много.Мислите ли че мога да върна предишните му чувства и бихте ли ми дали малко съветчета за това.
    Сега сме си дали последен шанс да видим дали ще променим нещата и ще можем да сме щастливи заедно.

Според мен той е прибързал с изводите..аз имам връзка вече 1 година и половина и мога да ти кажа че знам как се чувства той...и аз много пъти съм си казвал мойта като ме ядоса "край тва ще е не я обичам вече" чувствата ми охладняват и това е максимум ден-два доста вечери съм прекарал слушайки Еми Стамболова - Искам ли те .. и наистина мислех за това дали я искам но тоя период отмина и благодаря на бога че не съм и казвал това което ми беше в главата защото я обичам и си мисля че и при теб е нещо такова просто авера ти е избързал с изводите..моят съвет е да се видите и да си обсъдите нещата при мен винаги помага когато с мойта седнем и си кажем кое ни дразни

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Всяка приказка си има край
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

нищо не се знае...както в положителния смисъл го казвам, така и в отрицателния

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Когато едно момче каже " Ами аз не те обичам вече , или не те обичам както преди" ИМА ДРУГАААААА РАЗБРАХТЕ ЛИ !? И В ТВОЯ СЛУЧАЙ Е ТАКА. ТОЙ Е СРЕЩНАЛ ДРУГО МОМИЧЕ ТВА Е !
    само колко бяхте прави.Не е просто липса на чувства , а ДрУгА.Тя се намеша в живота ни и обърка всичко за жалост аз чак сега го разбрах.Пожелавам им успех макар да знам че тя няма да го направи щастлив никога , а и той поне се радвам че осъзна какво е имал и колко е изгубил и че никоя няма да му даде всичко това което аз му дадох и направих.Аз сега продължавам напред , но сърцето ми все още си иска моето пиле и се моля всеки ден нещата между нас да се оправят, когато тази другата му омръзне .... ;( ;( ;(

Град
    isperih
    Крехко, крехко, крехко-само това мога да кажа и не се учудвай , ако се блюби в друга, защото това може да стане много лесно сега.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Ох мила знам колкот ти е тежко ... аз го преживях същото с 10 месечна връзка .. Знам ,че искаш да върнеш чувствата , но само си губиш времето от лчиен опит ти го казвам ! Само ще се самоунижиш по този начин .. моля те не прави тази моя грешка ! Знам как ти звучат тези думи сега , но той не е едиснтвения на тази земя ... Не те познавам , но какво ли не бих дала да не преживееш това , което аз преживях , а то е неописуема болка ... която на моемнти става непосилна. Трябва да събереш сили и да сложиш край на връзката ви щом той не те обича . Това енай - доброто кето можеш да направиш. Стискам ти палци и се надявам да се справиш със ситуацията и да постъпиш правилно !
    +!1 просто не си струва да опитваш. Колкото повече си мислиш че нещата ще се оправят ,, толкова повече ще те боли после .. !
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    В момента сте заедно просто по навик .. Няма смисъл ...

Aбсолютно .. щом той вече не те обича , по-добре просто се разделете.Знам , че сигурно ти е тежко ,но така би било най-добре.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Щом ти каза сега,че има друга значи може би няма намерение да опитва повече с теб да се оправят нещата...като няма чувства повече няма смисъл да се залъгвате и двамата боли повече !
    You've got my head spinning

Мега фен Аватара на SunSmile
    еми като ги няма кво се мъчите...?! Аз няма как да ви върна чувствата, по - добре се разделете.... ако е писано да сте заедно след време ще сте!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Ако обичаш някого ,пусни го на свобода!
    Той ако те обича,ще се върне при теб!
    +155479896 Нямам какво повече да кажа....

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от SimonaShtonova
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Ако обичаш някого ,пусни го на свобода!
    Той ако те обича,ще се върне при теб!
    +155479896 Нямам какво повече да кажа....
    ++++

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от gab4e_f
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Когато едно момче каже " Ами аз не те обичам вече , или не те обичам както преди" ИМА ДРУГАААААА РАЗБРАХТЕ ЛИ !? И В ТВОЯ СЛУЧАЙ Е ТАКА. ТОЙ Е СРЕЩНАЛ ДРУГО МОМИЧЕ ТВА Е !
    само колко бяхте прави.Не е просто липса на чувства , а ДрУгА.Тя се намеша в живота ни и обърка всичко за жалост аз чак сега го разбрах.Пожелавам им успех макар да знам че тя няма да го направи щастлив никога , а и той поне се радвам че осъзна какво е имал и колко е изгубил и че никоя няма да му даде всичко това което аз му дадох и направих.Аз сега продължавам напред , но сърцето ми все още си иска моето пиле и се моля всеки ден нещата между нас да се оправят, когато тази другата му омръзне .... ;( ;( ;(
    НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!!! Не чакай някаква си там да му омръзне!!! Ей, това е изневяра! Ако ще да си била с него един цял живот, при това положение, го забрави!!! Той е разбил всичко, ковто сте имали цели 2 години, зарад няква флиорца!!! Недей да му падаш в краката ида го чакаш, запази си достойнството! Достойнството е едно от най-важните неща, бе момиче, помисли! Ти ставаш изтривалка!!!!! Намери си някое друго момче, което ще те обича истински и няма да търчи по други!!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Пожара няма да пламне както преди,убедена съм в това.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Аз не виждам смисал...Ревноста убива всичко.Ако се съберете или чувствата от твоя или от негова страна отново ще се променят,намалеят и т.н.Не го вини...нио себе си,просто всяка приказка има край.Усмихни се и да налага се да повярваш,че явно всичко е свършило.Живей си живота и толкос.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си