Цитирай Първоначално написано от gab4e_f
Цитирай Първоначално написано от sentient_
Когато едно момче каже " Ами аз не те обичам вече , или не те обичам както преди" ИМА ДРУГАААААА РАЗБРАХТЕ ЛИ !? И В ТВОЯ СЛУЧАЙ Е ТАКА. ТОЙ Е СРЕЩНАЛ ДРУГО МОМИЧЕ ТВА Е !
само колко бяхте прави.Не е просто липса на чувства , а ДрУгА.Тя се намеша в живота ни и обърка всичко за жалост аз чак сега го разбрах.Пожелавам им успех макар да знам че тя няма да го направи щастлив никога , а и той поне се радвам че осъзна какво е имал и колко е изгубил и че никоя няма да му даде всичко това което аз му дадох и направих.Аз сега продължавам напред , но сърцето ми все още си иска моето пиле и се моля всеки ден нещата между нас да се оправят, когато тази другата му омръзне .... ;( ;( ;(
НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!!! Не чакай някаква си там да му омръзне!!! Ей, това е изневяра! Ако ще да си била с него един цял живот, при това положение, го забрави!!! Той е разбил всичко, ковто сте имали цели 2 години, зарад няква флиорца!!! Недей да му падаш в краката ида го чакаш, запази си достойнството! Достойнството е едно от най-важните неща, бе момиче, помисли! Ти ставаш изтривалка!!!!! Намери си някое друго момче, което ще те обича истински и няма да търчи по други!!!