- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неподходящ... Отново!
От известно време започвам да се влюбвам в едно момче. То ми е мн добър фр, но рядко се виждаме, за тфа си чатим много. Той обаче е чного различен от мен и в същото време често прилича на мен по държание. Един ден му споделих за чувствата си, защото той се държеше така сякаш и той има чувства към мен! Но не, нямаше. Гадно му е на човека ама нищо не може да направи. Дразни ме това, че след като му казах спря да ме гушка.., да остава насаме с мен и някфи такива неща. Постоянно ме наранява и то без да се усеща! Когато е ядосан не мисли кфо говори и... сякаш той не ми позволява да го обичам. Ту се държи добре, ту не. Всъщност май не знае как да се държи, не знам дали въобще си дава сметка за това какво ми причинява. И предишното момче, което обичах беше така. Само дето ме мразеше. Някак се обичам най-неподходящия! Разбира се имх и споделени чувства, но тогава пак още в началото се намери кфо да ни раздели. Не знам кфо да правя вече... Понякога ми се ще да му обясня как стоят нещата и да не се държи така, но няма смисъл. Знам, че трябва да се откажа, но не мога (пробвала съм)!
Извинявам се, ако е станало дълго, но не можах да го съкратя повече. Благодаря на тези, кото го прочетоха и ще кажат нещо по въпроса.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...