- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите в училище
Нейният 3, моят 5Първоначално написано от lenito_sf
Добре поне, че са черни, че ако имаше нещо розово щях да се отпиша от даскалото!!
Damn it man.. Be defferend!
Tvoqt 5 moqt otdolu i 4 pantalona da imam 6te mi sedi kato torbaПървоначално написано от bfmvsgirl
![]()
![]()
![]()
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!
Верно са ужасниПървоначално написано от DiScOnEcTeD
Наще са едни много готини switcher-и, ма нямам pic... Скоро време може да постна
В нащо даскало май скоро ще въвеждат,защото нещо ги рисуват моделите,казаха,че ще бъдат бяла ризка,черен панталон,сива вратовръзка и зелен пуловер (едно с едно не си вървят)![]()
Дам дам , бахти съчетанието:Първоначално написано от DieselBlood
РОЗОВА риза ,СИВ панталон , ТЪМНОСИН елек/бабешки согромни ЗЛАТИСТИ копчета , МОРАВОЧЕРВЕН шалОстава да добавят ЗЕЛЕНИ обувки на колелца с ЛЕОПАРДОВ десен , ЖЪЛТА раница тип чувал на ПЕНБЯНИ точки и ЛИЛАВА шапка с антенки !!!! И ще сте готови за цирка
![]()
умряла работа е с тез униформи![]()
В нащо даскало има!
Първоначално написано от ScionOfStorm
ние все още нямаме но скоро ще имаме.показаха ни униформите-ужасни са
Mi az u4a v 7mo sou i o6te nqmame uniformi no i nqmam ni6to protiv da gi slojat ( razbira se ako sa gotini a ne nqkvi primepno poli pod kolqnoto i tem podobni ) Taka nqma da ima razni kifli koito se pravqt na "vijte me kvi dre6ki imam"Първоначално написано от gabi_94
![]()
![]()
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
Само си се представям в това.Първоначално написано от qg0dkata
![]()
![]()
![]()
![]()
Или не,може би не си се представям.
Тази униформа е ОТВРТИТЕЛНА!
Останалите в темата,пак по-стават,обаче тая просто..без коментар.Чудя се какво ще постигнат като ни направят всички като клоуни или може би идиоти е по-подходящо?!
ПП:Нямаме униформи все още,обаче все по-често започнаха да се чуват такива неща и като гледам какви униформи има и..започвам да се плаша.![]()
Аз ще ти отговоря вместо момичето написало коментара - Mi6inka (В един клас сме)Първоначално написано от Jumbie483
Така представи си следната ситуация: купила си си някаква много яка блузка или панталон или дънки квото и да е, обаче ядеш нещо и се оклепваш и доста ще те е яд нали? А сега си представи ситуацията с униформа.. Изобщо не ти пука, че си я изцапала нали, не ти пука, че може да не се изпере, защото тва е някаква смотана униформа..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Т'ва не ми звучи много достоверно. Да ходя с леке на училище, ако не успее да се изпере? Ъпсурт.Първоначално написано от marin4itu
=> трябва да си купувам нов екземпляр от тоя боклук? Т.е. още пари на вятъра? Пак ядове.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Да, ама не си си изцапала блузката за 50, 70, 80 и т.н., нали?Първоначално написано от Cindil_Pindil
Оф не мога да ви разбера кво толкова се впрягате за някакви си униформи... Един ден като почнете работа и трябва да носите униформа кво ше напуснете работата, която ви удовлетворява само, защото трябва да носите униформа ли? Превземате се само... оф ядосах се даже..![]()
За сега в мойто даскало няма, но от оня ден се говори че е прието и ще пуснат анкета какви да са (за момчетата) - пуловер и риза или сако и риза...
Нашите униформи са отврат!!! На мен не ми харесва. Вече свикнах да я нося!![]()
Вие ме разбихте тцтцтц съчуствам ВиПървоначално написано от BlackWings
![]()
Радвайте се, че не сте виждали наште униформи...
nicolepcd
Леле представям си се в товаПървоначално написано от qg0dkata
Ще получа удар
![]()
В нашето училище няма унофирми и няма изгледи да сложат някога изобщо а аз толкова много искам![]()
в сяко СОУ има поне в Търново![]()
Във Емилиян Станев няма.Първоначално написано от EtUr
ем аз от една страна съм за ониформитеа от друга не нчкак еднакви ще сме с тях а и по дрехите може да се каже какво ти е настроението горе долу а и за некфа тапа ониформа ни тарсат 200лева наще ще са некфи риси и сака с панталони и спортна част![]()
![]()
![]()
![]()
ГОСПОДИИИИИИИИИ, как може да си толкова зле с тоя правопис българския?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()