.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    аве ТБГ вече сме известни с нашите униформи най-якото е че може да си ходим със наш си черен панталон или черни дънки без бродерии и апликации! Тва за нас си и щастие!

асееее но панталона от униформата ти е 3 пъти колкото крака ти
    Нейният 3, моят 5 Добре поне, че са черни, че ако имаше нещо розово щях да се отпиша от даскалото!!
    Damn it man.. Be defferend!

Цитирай Първоначално написано от bfmvsgirl
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    аве ТБГ вече сме известни с нашите униформи най-якото е че може да си ходим със наш си черен панталон или черни дънки без бродерии и апликации! Тва за нас си и щастие!

асееее но панталона от униформата ти е 3 пъти колкото крака ти
    Нейният 3, моят 5 Добре поне, че са черни, че ако имаше нещо розово щях да се отпиша от даскалото!!
    Tvoqt 5 moqt otdolu i 4 pantalona da imam 6te mi sedi kato torba
    1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
    2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
    3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    На нас сега предстои да се въведът, дали са поръчката..

Мен ме кефи като за униформа, поне е по-добре от другите манти
    Иначе цялата униформа ще я носим по празниците, а през другите дни задължително само горнището..
    ужасни са в кое даскало си
    Верно са ужасни Наще са едни много готини switcher-и, ма нямам pic... Скоро време може да постна

В нащо даскало май скоро ще въвеждат,защото нещо ги рисуват моделите,казаха,че ще бъдат бяла ризка,черен панталон,сива вратовръзка и зелен пуловер (едно с едно не си вървят)

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Наще униформи са отвратителни.Уча в ГЧЕ Васил Левски-град Бургас(с къв акъл са набутах там)Ето ви описание на униформите
    Момчета-светло синя риза,сив панталон,син елек
    Момичета-розова риза,сив панталон,син елек
    Като ме видят на улицата с униформа сигурно си мислят:тоя откъде пада,че са облича така.Който учи или е учил в мойто даскало знае за кво говоря
    Дам дам , бахти съчетанието:
    РОЗОВА риза ,СИВ панталон , ТЪМНОСИН елек/бабешки согромни ЗЛАТИСТИ копчета , МОРАВОЧЕРВЕН шал Остава да добавят ЗЕЛЕНИ обувки на колелца с ЛЕОПАРДОВ десен , ЖЪЛТА раница тип чувал на ПЕНБЯНИ точки и ЛИЛАВА шапка с антенки !!!! И ще сте готови за цирка

Град
    RssSss
    умряла работа е с тез униформи

Супер фен
    Град
    България
    В нащо даскало има!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Там някЪде...
    ние все още нямаме но скоро ще имаме.показаха ни униформите-ужасни са

Re: Униформите в училище

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Скоро ще ни слагат униформи и ми стана интересно колко училища си носят униформите изобщо? Вие имате ли униформа, носите ли я всеки ден или само по празници? Поствайте и снимки
    Mi az u4a v 7mo sou i o6te nqmame uniformi no i nqmam ni6to protiv da gi slojat ( razbira se ako sa gotini a ne nqkvi primepno poli pod kolqnoto i tem podobni ) Taka nqma da ima razni kifli koito se pravqt na "vijte me kvi dre6ki imam"
    Je me suis laisee rever
    Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
    L'echo de l'espoir..
    J'ai ouvert mon coeur
    J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
    de qui j'etais sourd

Град
    София
    Само си се представям в това. Или не,може би не си се представям. Тази униформа е ОТВРТИТЕЛНА! Останалите в темата,пак по-стават,обаче тая просто..без коментар.Чудя се какво ще постигнат като ни направят всички като клоуни или може би идиоти е по-подходящо?!

ПП:Нямаме униформи все още,обаче все по-често започнаха да се чуват такива неща и като гледам какви униформи има и..започвам да се плаша.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    като чуя думата 'униформа' и ми се гади..
    аа много мразя униформи
    дано не ми се налага да нося...

някой който беше писал тук искаше да изброи положителните и отрицателните страни..
    та ще може ли да изброи положителните ?
    Аз ще ти отговоря вместо момичето написало коментара - Mi6inka (В един клас сме)
    Така представи си следната ситуация: купила си си някаква много яка блузка или панталон или дънки квото и да е, обаче ядеш нещо и се оклепваш и доста ще те е яд нали? А сега си представи ситуацията с униформа.. Изобщо не ти пука, че си я изцапала нали, не ти пука, че може да не се изпере, защото тва е някаква смотана униформа..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Така представи си следната ситуация: купила си си някаква много яка блузка или панталон или дънки квото и да е, обаче ядеш нещо и се оклепваш и доста ще те е яд нали? А сега си представи ситуацията с униформа.. Изобщо не ти пука, че си я изцапала нали, не ти пука, че може да не се изпере, защото тва е някаква смотана униформа..
    Т'ва не ми звучи много достоверно. Да ходя с леке на училище, ако не успее да се изпере? Ъпсурт.
    => трябва да си купувам нов екземпляр от тоя боклук? Т.е. още пари на вятъра? Пак ядове.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Cindil_Pindil
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Т'ва не ми звучи много достоверно. Да ходя с леке на училище, ако не успее да се изпере? Ъпсурт.
    => трябва да си купувам нов екземпляр от тоя боклук? Т.е. още пари на вятъра? Пак ядове.
    Да, ама не си си изцапала блузката за 50, 70, 80 и т.н., нали?

Град
    Варна/Русе
    Оф не мога да ви разбера кво толкова се впрягате за някакви си униформи... Един ден като почнете работа и трябва да носите униформа кво ше напуснете работата, която ви удовлетворява само, защото трябва да носите униформа ли? Превземате се само... оф ядосах се даже..

За сега в мойто даскало няма, но от оня ден се говори че е прието и ще пуснат анкета какви да са (за момчетата) - пуловер и риза или сако и риза...

Нашите униформи са отврат!!! На мен не ми харесва. Вече свикнах да я нося!

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Наще униформи са отвратителни.Уча в ГЧЕ Васил Левски-град Бургас(с къв акъл са набутах там)Ето ви описание на униформите
    Момчета-светло синя риза,сив панталон,син елек
    Момичета-розова риза,сив панталон,син елек
    Като ме видят на улицата с униформа сигурно си мислят:тоя откъде пада,че са облича така.Който учи или е учил в мойто даскало знае за кво говоря
    Дам дам , бахти съчетанието:
    РОЗОВА риза ,СИВ панталон , ТЪМНОСИН елек/бабешки согромни ЗЛАТИСТИ копчета , МОРАВОЧЕРВЕН шал Остава да добавят ЗЕЛЕНИ обувки на колелца с ЛЕОПАРДОВ десен , ЖЪЛТА раница тип чувал на ПЕНБЯНИ точки и ЛИЛАВА шапка с антенки !!!! И ще сте готови за цирка
    Вие ме разбихте тцтцтц съчуствам Ви

Супер фен
    Радвайте се, че не сте виждали наште униформи...
    nicolepcd

Повече от фен

Леле представям си се в това Ще получа удар

В нашето училище няма унофирми и няма изгледи да сложат някога изобщо а аз толкова много искам

в сяко СОУ има поне в Търново

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от EtUr
    в сяко СОУ има поне в Търново
    Във Емилиян Станев няма.

ем аз от една страна съм за ониформитеа от друга не нчкак еднакви ще сме с тях а и по дрехите може да се каже какво ти е настроението горе долу а и за некфа тапа ониформа ни тарсат 200лева наще ще са некфи риси и сака с панталони и спортна част

ГОСПОДИИИИИИИИИ, как може да си толкова зле с тоя правопис българския?

Цитирай Първоначално написано от katetohita
    ем аз от една страна съм за ониформитеа от друга не нчкак еднакви ще сме с тях а и по дрехите може да се каже какво ти е настроението горе долу а и за некфа тапа ониформа ни тарсат 200лева наще ще са некфи риси и сака с панталони и спортна част
    НЕ РАЗБРАХ НИТО ДУМА!!!
    Angry Blonde

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си