- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момичетата : космати или епилирани момчета ......
Води се ожесточен спор в скайп дали момичетата предпотитат космати и гнусни момчета, или чистички и епилирани.Моля без спам-говоря за цялото тяло (крака, корем, мишници)
предпочитам обезкосмени
zavisi po princip kosmatoto mom4e e po-mujestvenno,no puk predpo4itam sqka6 da sa obezkosmeni
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
средно окосмено!нито като маймуна,нито като охлюв!
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
Ами предпочитам да са средно епилирани, смисъл да не са като орангутани, ами да му мяза.
П.П. Такива теми има колкото си искаш.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Epilirani:P
![]()
Ju$t MзЕе
гейска история...Първоначално написано от natali_nati_
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
дам и аз така ги предпочитам :PПървоначално написано от Weakness
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Значи първото защо като са космати трябва да са гнусни???За краката и корема няма да кажа нишо(е да не е като оранготан ако са нормално дълги и черни) а за подмишниците естествено,че без косми...Първоначално написано от NaskoKaulitz
Първоначално написано от nejnaDROGA
точно..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
даПървоначално написано от ElinoOor
mindscan
Ако в леглото ми се появи епилиран охлюв, ще бъде изритан от него. И ако от асоциацията ми се прииска женско, то ще си намеря именно такова, а не обезкосмен охлю-бохлю!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Weakness
Суетата.Моят любим грях.
Едно смислено мнение в темата!Първоначално написано от Wrathchild
Наско, какво значи гнусни? И защо като са епилирани, непременно са ''чистички''? Хигиената не зависи от това дали момчето се епилира или не![]()
На мен пък са ми гнусни голите охлюви![]()
Ами средно...Eдва ли ще има жена съгласна с това което ще кажа, но и за мен е така. Днеска гледах 10-те най за метросексоалните и се каза, че в чужбина бръсненето под мишниците за мъжете се счита за гейско и ако сте обърнали внимание и по филмите повечето мъже си имат оксмяване там. Също ужасно ме кефи една лентичка под пъпчето толкова е възуждащо и секси, особенно на хубаво тяло Ммм..Май имам доста различни представи от на другите ама кво лошо има в това
![]()
Everything sucks when you are gone!
+1 Ако е като горила е прекалено гнусно,ако има косми там където трябва и не е много е красиво.Ако е съвсем без косми е неестествено и грозноПървоначално написано от Weakness
pff mrazq napulno epiliranipo krakata i racete moje da ima kosmi
Под мишниците и там да няма. Останалото не се пипа. Обичам мъже с брада.![]()
Под мишниците и по гърдите да няма ... другаде където иска да си има- средна хубост
![]()
Мразя плужеци...
По оная работа да си ги маха, ама иначе не.
Много обичам косми по ръцете и набола брада.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ЕммИ честнуу казано май чистички и обезкосмени![]()