- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво използвате за...
косата - мия си я през два дена с шампоан хед енд шолдърс ментол, балсам не ползвам, защото ми се омазнява по-бързо, имам една маска за цъфтящи краища на шварцкопф, но рядко я ползвам. Като се изкъпя си подсушавам косата с кърпа и я суша като използвам кръгла четка - става мекичка и хубава.
тяло - абсолютно нищо не правя да поддържам форма - тъпча се и пак съм си слаба и с плосък корем.
нокти - поддържам ги чисти и на нормална дължина, мажа ги с масло на икаров, понякога ги лакирвам.
гримове - не ползвам много гримове, имам черен молив, спирала, сенки, няколко гланца и пудра. Всеки ден си слагам гланц, често и черен молив - останалите неща слагам рядко по специален повод - не мисля че трябва да се цапотя с кво ли не.
кожа - против пъпки ползвам почистващ тоник на ейвън и едно лосионче от аптеката до нас - тяхно производство е - нищо особено, но има страшен ефект.
зъби - мия си зъбите по 2,3 на ден, почиствам ги със специални четчици, но този навик си го създадох защото нося брекети.
мисля че това е всичко, което правя за да се поддържам добре, не включвам много подробности - общо казано.![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!